Modern Warfare 2 - a legszebb pillanatok

A legszebb pillanatokat nézhetitek meg az alanti videóban a Modern Warfare 2 játékból. A játék zenéjét, mint tudjuk, az a Hans Zimmer szerezte, aki többek között a The Dark Kinight vagy a Szikla c. filmek dallamait írta meg Hollywoodnak. Tisztelegjünk tehát a MW2-nek és a nagyszerű lobby rendszernek :)Siker játékok videóklipjei - avagy szóljon a zenebona

A mostani blog bejegyzésemben megosztom veletek pár játéknak a videóklippjeit, amelyek tényleg hangulatosra sikerültek. Vegyük pl. a Dragon Age Origins dallamát, a Fear 2 egyik számát vagy a Mirros's Edge gyönyörű zenéjét. Íme a pompás felhozatal:Interstellar Marines - két új videó

A játékszoftvert a Zero Point Soft fejleszti és kiadja majd 2010 magasságában PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra. Az alanti videókban pedig megnézhetitek a Bullseye bemutatóját. Ez is egy teaser féleség, tehát nagy mennyiségű információkra ne is nagyon számítsatok a fegyverbemutatón kívül. Érdemes követni majd a fejleményeket, hiszen egész ígéretes játéknak tűnik első látásra.

A játék fizikai motorját az Unreal Engine továbbfejlesztett verziója fogja hajtani, így elég nagy az esély arra, hogy beépített fedezékrendszerre is számíthatunk. A fejlesztők elmondása szerint a szoftver az egyjátékos kampány és a négyszemélyes cooperative játékmódokra fog összpontosítani. A játék sztorija nem lesz lineáris, jellemző lesz rá a nyított világ valamint az RPG játékokban bevált karakter -és fegyverfejlesztések is. Megjelenési időpont jelenleg 2010 év vége.


Mafia 2 - fél órás bemutatók

A 2k Games jóvoltából közel 40 perces játékmenetet bemutató videót nézhetünk meg a Mafia második epizódjából, amely nagyon hangulatosra sikeredett. A maffiózó játék egyébként valamikor 2010 első félévében fog megjelenni konzolokra és számítógépes rendszerekre (XP/Vista/Windows7) is. Íme a videók:Aliens vs. Predator - gyilkos videók

A Rebellionnak köszönhetően újra átélheti a játékos társadalom azt a bizonyos hangulatos és meglehetősen félelmetes korszakot az Aliens vs. Predator 2010-el is, amelyet már a legendás kezdeti részekkel is megtapasztalhatott. A játékot a Sega fogja kiadni Xbox360-ra, PS3-ra és PC-re jövő hónap második hetében.Bad Company 2 - story trailer

Az EA kiadott egy hangulatfokozó videót a Battlefield: Bad Company második részéből, amelyben a történetet mutatják be a nagyérdemű számára. A játék a Battlefield történetében először fog rendelkezni nagyszabású történettel, amely még PC-re is tiszteletét fogja tenni, amikor megjelenik március első hetében.

Assassin's Creed 3 - bejelentve


Nemrégiben a Ubisoft hivatalosan bejelentette az Assassin's Creed 3-at. A francia óriás kiadó azt is közölte, hogy a trilógia záró része már online támogatással fog rendlekezni. Hogy ez milyen multiplayer funkciót jelent, arról nem nyilatkozott részletesebben a kiadó, viszont azt megerősítette, hogy a teljes produktum 2011 első negyedévében fog megjelenni Xbox360-ra, PS3-ra és PC-re. Főhősünk továbbra is Ezio, és a helyszín valamint a korszak is változatlan marad. Tehát az Assassin's Creed második részét folytatják tovább a forgatókönyvért felelős írók. A hivatalos bejelentés talán nem véletlen, hiszen a Ubisoftnak, a különböző áruházak jelenleg több, mint 6 millió eladott dvd korongot értékesítettek a második részből, s a kiadó további reményei szerint márciusig ez a szám akár 9 millió példányszámra rúghat, természetesen a PC verzió is rá fog segíteni erre a merész állításra.

Splinter Cell Conviction: szenzációs Co-op gameplay

A játék cooperative része igen ígéretesnek tűnik, hiszen online egyik barátunkkal végigjátszhatjuk a Co-op sztorit, amely szorosan illeszkedik majd a fősztorihoz. Sam Fisher ebben a játékmódban nem lesz elérhető. Az előzetes információk szerint két ügynök közül választhatunk; egy amerikai és egy orosz kommandós közül. Dedikált szerver támogatás pedig nem lesz, mert teljesen felesleges két személy részére; helyette viszont lobby rendszer lesz, amelyben a leader a beállításokat, nehézségi szintet, stb könnyen kezelhet.

Mass Effect 2: az osztályok (class)

A mostani blog bejegyzésemben bemutatom nektek a Mass Effect 2 választható osztályait (class) több hangulatos videó keretében. A teljes játék először Amerikában fog megjelenni január 26-án, míg Európában január 29-én lesz elérhető PC-n és Xbox360-on. Jó szórakozást a videókhoz.


Mass Effect 2 - Launch trailer + Shepard beszéde

Az EA és a Bioware közösen összedobtak két über brutál hangulatos trailert a Mass Effect második részéből, melyet PC-re és Xbox360-ra fejlesztettek a srácok. Január 26-án jelenik meg először az akció RPG, majd 3 nappal később Európában is. A második videóban Shepardöt láthatjuk, amint beszámol a társairól. Must have!

Splinter Cell Conviction - bemutatkozik Victor Coste

Egy új videót adott ki nemrégiben a Ubisoft az áprilisban megjelenő Splinter Cell: Convictionból, amelyben egy karakter van a középpontban, nevezetesen Victor Coste, Sam egyik barátja, aki egy katonai vállalat vezetője. Sam Fisher a régi szép időkben valamikor neki dolgozott, így némi baráti kötelék is kialakult a két karakter között. A Ubisoft Xbox360-ra és PC-re fejleszti a meglehetősen akciódús játékot.

Tekken: The Movie - trailer

Bizony, készül a Tekken videójátékok film változata, melyet Dwight Little (dolgozott Wesley Snipes-szal is) rendezésében készítenek a mesterek. Nem hivatalos forrás szerint a mozi premierje április környékén lesz. Bár a Van Damme korszaknak és a 90-es éveknek vége, de azért reméljük kapunk egy ígéretes verekedős filmet Luke Goss, Gary Daniels és Cary-Hiroyuki Tagawa (ala Shang-Tsung, Mortal Kombat) közreműködésével.
Modern Warfare 2 - márciusban DLC


Az eurogamer értesülései szerint március első hetében érkezik meg az első letölthető tartalom az Infinity Ward által fejlesztett Modern Warfare második epizódjához, amely egy hónapig Xbox360 exkluzív marad. Vélhetőleg a Map Pack 1 DLC több új multiplayer pályát fog majd tartalmazni. A PS3 és PC verziós DLC 30 nappal később lesz elérhető a PSN-en illetve a Steamen.

Mass Effect 2 Cinematic & Gameplay trailer

Úgy tűnik, hogy a Bioware nagyszerű munkát végzett a Mass Effect 2 képében. Az alanti videóban az első nyolc percet mutatják be a nagyközönségnek a német kollegák a játékszoftverből, amely meglehetősen hangulatosra sikerült. Aki eddig kételkedett a játék iránt, az most nagyot fog csalódni! Méghozzá kellemeset. A Mass Effect 2 magyar nyelven (csak PC-n) kis hazánkban január 29-től lesz kapható. Íme tehát a gyönyörűséges, spoiler tartalmú videó:

Elindult a játékhírekkel foglalkozó blogom!

Üdvözlök mindenkit, aki olvassa bejegyzéseimet a címen. Teljes mértékben a PC-s, Xbox360-as és PS3-as játékokkal foglalkozok. PSP, DS, Wii exkluzív híreket biztosan nem fogtok olvasni nálam. Emellett a fontosabb mozifilmeket is megfogom említeni, már amelyik megérdemli.