Spec Ops: The Line - mire számítsunk?


Az IGN elkészített egy meglehetősen jól összedobott előzetes bemutatót a 2K Games játékáról, a Spec Opsról, amely nagyon valószínű, hogy az új Medal of Honorral egyidőben fog megjelenni multiplatform formában majd valamikor 2010 folyamán.

Bioshock 2 - előzetes videó az IGN-től

Az IGN utána járt a dolgoknak, hogy milyen is lesz a 2K Games játékának, a Bioshock második részének a teljes változata. Hogy mire is számíthatunk? A videóból megtudjátok. Megjelenés februárban.

Mass Effect 2 - megjelenés előtti videóteszt

Az IGN videótesztjét nézhetitek meg az alanti videóban a Mass Effect második részéből, melyet a Bioware alkotott meg PC-re és Xbox360-ra. Jó szórakozást hozzá!

Lost Planet 2 - TGS Story & Gameplay Trailer (Full Version)

Na ezt látni kell!

Dark Void - videóteszt

A Gamervision által megnézhetitek a Capcom-os Dark Voidnak a videótesztjét, ami cirka 4 percet vesz el az életetekből. A játék, mint tudjuk, sajnos nem lett egy kiemelkedő alkotás a kritikusoknál, sőt még a játékosoknál sem. Pedig a Rocketeer c. film miatt igazán érdemes legalább kipróbálnia minden gamernek, persze aki teheti, hiszen hátha visszajön az a régi 90-es évek jetpackes feelingje in-game közben...

Just Cause 2 - Rendeld elő trailer

Megjelent a Just cause 2 kiadói prezentációs videója, ha náluk előrendelitek, akkor minden bizonnyal először ti fogjátok aktiválni a játékhoz elérhető DLC-t. Megjelenés március 23-án! Ha kell a játék, akkor irány a Square Enix hivatalos honlapjához, és Pre-order Now!

Assassin's Creed 2 - dátumozva és PC-s gépigény


Az Ubisoft ma hivatalosan bejelentette, hogy az Assassin's Creed 2 nevű termék megjelenési dátuma március 16 lesz PC-n. Az áru 60 amerikai dollárba fog kerülni. A megjelenési dátum mellé egy hivatalos gépigényt is közöltek:

Minimum Configuration:
SUPPORTED OS: Windows XP (32-64 bits) /Windows Vista®(32-64 bits)/Windows 7 (32-64 bits)
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ RAM: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista - Windows 7
Video Card: 256 MB DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher
Sound Card: DirectX 9.0 –compliant sound card DirectX Version: DirectX 9.0
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller

Recommended Configuration:

Processor: Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or better
Video Card: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 or better
Sound: 5.1 sound card
Peripherals: Keyboard, mouse, joystick optional (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
Supported Video Cards at Time of Release: ATI RADEON X1950, HD 2000/3000/4000/5000 series NVIDIA GeForce 7/8/9/100/200 series

Army of Two 2 - Shanghai romokban

Salem és Rios ezúttal Shanghaiba látogattak, ahol nagy meglepetés fogadta őket. A városban terroristák robbantottak fel nevezetes helyi épületeket. Így jönnek főhőseink a képbe. Menekülniük kell a romokból.

Mass Effect 2 - a legszebb pillanatok

Megjelent a Gametrailers jóvoltából a Mass Effect második részéből egy összevágott videó, amelyben az eddig legszebb és legjobb jeleneteit ollózták össze nekünk. Nézzük hát meg a Red Carpet Trailert:)

Bad Company 2 - exkluzív interjú

Az Incgamers stábja hétvégén meginterjúvolta a DICE fejlesztőit, hogy hogyanis készítették el a Bad Company 2-őt. A frissen érkezett videót érdemes tehát megnézni:)

Az interjúért fáradjatok az INCgamers oldalára.
http://www.incgamers.com/Videos/1168/Battlefield-Bad-Company-2-Interview-

Transformers: War for Cybertron - One Shall Stand Trailer

2010 nyarán a High Moon Studios fejlesztői lepi meg a Transformers rajongókat egy új videójátékkal, ami minden platformra meg fog jelenni az Activision jóvoltából. Kapunk egy új helyszínt, sőt mi több, egy új bolygót, ahonnan a transformersek származnak, s ott gyepálhatjuk az autobotokat vagy álcákat. Vélhetőleg két kampányból fog állni a sztori, mint megbukott elődje, a transformers 2 :D


3 perces Dante's Inferno bemutató

A Gametrailers jóvoltából kicsit mozizhatunk cirka 3 percig. Mostani főáldozatuk a februárban megjelenő Dante's Inferno vagy ahogy mi tanultuk a gimiben Alighieri Isteni színjátékából, a Dante pokla.

Pimp TV - napi hírek

Két bombázó beszélget az aktuális játékokról, hogy mi történt körülöttük az elmúlt napokban. Megemlítik a BC2-őt, az AC2-őt, Niert, stb. Nézzétek csak meg ti is. :D... és ami lemaradt

Mit tartogat 2010 első féléve?

2010 első híres játéka lesz a mindenki által agyon dicsért Bayonetta, amely január 5-én jelenik meg Xbox360-ra és PS3-ra. A boszorkánynő végzetét feldolgozó játékra az Edge és a Famitsu magazin is maximum pontot adott, de más online honlap is a magasba emelte a Platinium Games játékát. Január 19-én látogat el multiplatform formában a boltok polcaira a Dark Void, amelyben a jet pack segítségével kalandozhatunk a Bermuda-háromszög titkos világában. Eddig több mint 500.000 gamer rendelte elő a Capcom alatt fejlesztett játékot. Január 26-án először Észak-Amerikában jelenik meg a Bioware várva várt üdvöskéje, a Mass Effect második része. John Shepard a képek és a videók alapján nagyon is él, így vele kezdjük el felkutatni és újra felfedezni a galaxis rejtelmeit. Csak kérdés, hogy meddig... Európában három nappal később lesz kapható a John Shepard kalandjait feldolgozó Mass Effect 2.

2010 második hava is igen mozgalmas lesz, hiszen ekkor rajtol el a Bioshock 2, amelyben Rapture újra víz alatt és nem mellesleg multiplayer támogatást is kapott ezúttal a 2K Games terméke. Jön a több évnyi lemaradással, s idő közben új köntöst kapott Splinter Cell Conviction, amely nem csak remek egyjátékos történettel fog rendelkezni az előzetes információk szerint, hanem nagyszerű cooperative résszel is, amely 2 személyes lesz. Sam Fisher február 23-án mutatja meg a világnak az új arcát és a krav maga harci stílusát Xbox360-on és PC-n. Még e hónapban számíthatunk az Aliens vs. Predator multiplatform megjelenésére, amelyben három fajjal apríthatjuk az ellenségeket a különböző hadjáratokban, DirectX 11 technológiával felvértezve. Be fut még a Dead Space alkotóitól, a Dante's Inferno is.Még az első negyedévben találkozni fogunk a monitorunkon több, mint 6.000 karaktert felvonultató zombikról elhíresült játékkal, a Dead Rising 2-vel, a PS3 exkluzív God of War harmadik részével, amelyben Kratos újra dühös lett, valamint a szintén a Sony platformjára megjelenő autós szimulátorra, a Gran Turismo 5-tel. Március első hetében érkezik meg a boltok polcaira a Modern Warfare 2 legnagyobb riválisa, a Battlefield: Bad Company 2. A DICE terméke is a modern hadviselés idején fog játszódni, hosszú életű multiplayer és dedikált szerver támogatással. A sokak által várt Final Fantasy XIII valamikor március idusán jelenik meg kizárólag konzolokra. E hónapban a Microsoft némi Xbox360 eladásokat remél. Április 27-én, a Call of Juarez 2 óta nem látott western hangulat fog megelevenedni újra a monitorunk előtt: jön a konzol exkluzív Red Dead Redemption, amelyet a Rockstar San Diego fejleszt még a mai napig is, hogy a játék történelem leghangulatosabb kaland-western játékká váljon. Június végére várható a 2K Games dísze alatt futó Mafia 2, de egyes információk szerint csak az iskolai tanévnyitó idején jelenik meg multiplatform formában, köztük PC-re is. Ezért a Mafia 2 megjelenését nagyon óvatosan kell kezeljük, mert semmi sem biztos. És igen, elérkeztünk az első félév végéhez, ugyanis ekkortájt robban be a boltok polcaira az Xbox360 exkluzív Alan Wake, amely nagyon esélyes lesz a 2010-es ÉV Játéka címére! Egy darabig sajnos konzol exkluzív lesz a Remedy büszkesége, de nem hivatalos információk szerint 2010 karácsonyára megjelenhet PC-re is a sandbox világgal megáldott Alan Wake játékszoftver. Nos, ennyi lett volna a kis ismertető a 2010-es első félévi nagy játékmegjelenésekről. Amennyiben érdekelnek ezek a játékcímek, akkor látogasd meg naponta a Gamepodot, mert hírek, képek és videók tekintetében naprakészek vagyunk, s főleg a fenti címek terén. Ti melyik játékra tettetek félre pénzt?


forrás: gamepod

Félelmetes Alien kampány az Aliens vs. Predatorból

Kommentár nélkül...

Brutális Predator gameplay az AVP-ből!

Mega brutális ingame videó jött ki a Rebellion játékából, az Aliens vs. Predatorból, melyben a Ragadozó kampány sztoriját ismerhetitek meg cirka 10 percben. Jó szórakozást hozzá!:)

Battlefield: Bad Company 2 - 7 perc bemutató + Rush Gameplay

Egy vadonat új videó jelent meg a DICE alatt fejlesztett Bad Company 2-ből, amit alant nézhettek meg. Megjelenés márciusban, multiplatform formában. Ja és ne feledjétek: január 28-án PC-s Beta!Nuclear Dawn - tízer tréler

Egy új játék készül Nuclear Dawn címmel; az apokaliptikus környezetben játszódó FPS/RTS hibrid játékprogram 2010 körül fog megjelenni PC-re és Xbox360-ra. A játék technológiai különlegessége, hogy a Source motoron fog alapulni, így minden bizonnyal sok köze lesz a multiplayerhez is (Valve játékok). Majd meglátjuk...

Splinter Cell Conviction: Coop interjú

Egy új videó jelent meg a Gametrailers oldalán nemrégiben, amelyben az egyik Ubisoft fejlesztő, Patrick Redding (Co-op Director) tart kis előadást a coop-ot éríntő játékmenetről.
Army of Two 2 - multiplayer pályabemutatók

Videók jelentek meg az EA jóvoltából az Army of Two második részéből. A friss videókban madártávlatból nézhetitek meg a teljes játék multiplayer pályáinak adottságait. Jó felkészülést a többjátékos csatákra!


Bad Company 2 - PS3 beta gameplay videók

Március első hetében fog megjelenni a DICE fejlesztette Battlefield: Bad Company 2 PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra. Előtte azonban lezajlott egy PS3 beta multiplayer teszt, január 28-tól pedig a PC-s beta veszi kezdetét, amely szintén egy hónapon keresztül fog tartani. Addig is izzítsuk be a motort, készüljünk fel az alanti videókra, a pár nap múlva kezdődő összecsapásra PC-n.Aliens vs. Predator - az első 10 perc

Az alanti trailerben a Tengerészgyalogos kampányból nézhetitek meg az első 10 percet a sztoriból. Megjelenni február 19-án fog a Sega jóvoltából PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra. Jöjjön tehát a Rebellion büszkeségéről a videó:

Angol játékeladási lista

A Modern Warfare 2 még mindig dobogós Angliában, ami még kellően meglepő a listában az Army of Two 2 negyedik helyezése. Szavak helyett jöjjön tehát az UK Top10.

1 1 Just Dance Wii
2 3 Modern Warfare 2 PC, PS3, Xbox 360
3 2 Wii Fit Plus Wii
4 4 Army of Two: The 40th Day PS3, Xbox 360
5 5 Wii Sports Resort Wii
6 8 FIFA 10 PC, PS2, PS3, PSP, Wii, Xbox 360
7 11 New Super Mario Bros. Wii Wii
8 9 James Cameron's Avatar: The Game DS, PS3, Wii, Xbox 360
9 10 Assassin's Creed II PC, PS3, Xbox 360
10 12 Mario Kart Wii

Mass Effect 2 - Szerelemben és háborúban

Az alábbi videókban a Mass Effect 2 szex jeleneteit nézhetitek meg, amely meglehetősen spoileres, de kedvcsinálónak éppen megfelelő. A teljes játékot az EA január 29-én fogja kiadni magyar nyelven.Crysis 2 - New York utcáin


A worthplaying és több más online magazin információi szerint a Crysis 2 nem csak dzsungelben, hanem nagyvárosi környezetben is játszódhat. Az Official PlayStation Magazin címlapján például a romokba dölt New York háttere szerepel. Nem kizárt, hogy az idegenek már Amerikát is megszállták. A két nemzet, USA és É-Korea már szövetségesek. Ez mondjuk érthető is. A megjelenésről csak annyit tudni, hogy év végén vagy legkésőbb 2011 első negyedévében fog berobbani a boltok polcaira multiplatform formában, köztük Xbox360-ra és PS3-ra. Februárban viszont jön egy nagyszabású előzetes a Crysis 2-ről, amiről majd figyeljük a részleteket.

Heavy Rain - az első 10 perc

A Quantic Dream által fejlesztett Heavy Rain játéknak nézhetitek meg az első 10 percet a sztoriból, amely meglehetősen egyedire sikerült. Csak rá kell nézni a Sony exkluzív játékára illetve a videóra. Megjelenni február 23-án fog.

Resident Evil 5 - Final Gold Edition Trailer

Hmm, egy nagyon érdekes videót adott ki a Capcom a Resident Evil 5 végső kiadásából, amelyben új karakterek (köztük a néger Josh, a bájos Excella, stb), új skinek, új ellenségek fogják kibővíteni a nagyszerű kétszemélyes cooperative játék sztoriját. A rendkívüli kiadás jelenleg konzolokon lesz elérhető, a PC-s változatról még sajnos nem érkezett hír. Mindenesetre nagyon kiszínesítik az új elemek és a karakterek majd a teljes játékot.

Gran Turismo 5: Toyota FT-86G Trailer

Két videón nézhetitek meg a Sony exkluzív PS3-as játékát, a Gran Turismo 5-öt, amelyben a Toyota FT-86G modellt vehetitek szemügyre. A Polyphony Digital fejlesztette GT 5 márciusban fog megjelenni. Milyen jó lehet, akinek PS3 konzolja van, hiszen a játékból több mint 1000 autó lesz választható. Ez azért nem semmi.Quantum Theory - amiről a PC-sek lemaradnak

A Tecmo fejleszti kizárólag Xbox360-ra és PS3-ra a Koei játékát, a Quantum Theory-t. A játéktípusát tekintve egy akciójátékra kell majd számítsunk, amely kicsit hasonlít a Gears of War stílusára és látványvilágára valamint fedezékrendszerére. A kvantum elmélet 2010 nyarán jelenik meg.Brink - karakter bemutató videó

A Brink egy multiplatform játék lesz, amelyet a Splash Damage fejleszt mind a mai napig is a Bethesda kiadásában. Multiplayer orientált játék, részletes cooperative módusszal kiegészítve készítik a srácok az igen csak ígéretes többszereplős játékukat. Az alap koncepció talán picit hasonlít a kritikusoknál kiválóra sikeredett Borderlandsra. A teljes játékprogram 2010 nyarán fog debütálni PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra. Az alanti videóban pedig egy meglehetősen hangulatos karakterbemutatót nézhettek meg az egyik fejlesztő kommentálásában.

Dark Void - Exkluzív PC PhysX Teszt

Megjelent egy felettébb érdekes videó a Capcom játékáról, a Dark Voidról, ami a kritikusoknál igen csak közepesen szerepelt. A trailerben a PhysX adottságait nézhetitek meg több mint 3 percben. Az Airtight Games által fejlesztett játék január 19-től kaphatő PC-re és konzolokra.

Silent Hunter 5 - kampány tréler

A románok az Ubisoft alatt már javában fejlesztik a tengeralattjáró szimulátor következő részét, a Silent Hunter 5-öt. A játékot kizárólag PC-re készítik az urak, s a játékszoftver zenei részét Hans Zimmer dolgozza fel. Szép garfika, és hosszú kampány fogja jellemezni az új Silent Huntert. Érdemes megnézzétek ezt a videót a játékról:

Section 8 - Seek and Destroy Map Pack DLC Trailer

Már elérhető az Xbox Live-on a Section 8 első letölthető tartalma, amely a Seek and Destroy Map Pack címet kapta a Timegate Studios fejlesztőitől. Az új DLC csomag 3 új multiplayer pályával és 10 új achievmenttel bővíti ki a teljes játékot. A Section 8 a kritikusoknál és a játékosoknál is meglehetősen közepesre sikerült, de az midenképpen tiszteletre méltó, hogy a fejlesztők és a kiad��, a SouthPeak Games még ennek ellenére is támogatja a Section 8 tisztelt és hűséges megvásárlóit. Alant a legújabb tréler a letölthető tartalomból: