Napoleon Total War - gameplay

Új játékmenetet bemutató videó jelent meg a Napoleon Total War nevű nagyszabású kiegészítő lemezéből, amelyet a Sega kizárólag PC-re fog kiadni február 23-án. Európában pedig a steamen majd csak február 26-tól aktiválják. A Cdgalaxison már előrendelhető! Pre-order now and Enjoy!:)

Supreme Commander 2 - PC-s dátum

A Square Enix hivatalos fórumán bejelentették az illetékesek a Supreme Commander 2 európai megjelenését, ami a tervek szerint március 5-én fog megjelenni először Európában, majd március 19-én a játék Xbox360-as verzióját is kiadják.

Csütörtökön leleplezzük az Alpha Protocolt

Érdemes lesz nézni majd csütörtökön a Gametrailers oldalát, hiszen több információ szívárog ki az Obsidian fejlesztésű Alpha Protocolról valamint a konzol exkluzív Red Dead Redemptionről, amelyet a Rocskstar San Diego fejleszt a mai napig is. Csütörtökön minden kiderül!

Mass Effect 2 - a karakterek motívációi videókon

Ismerjétek meg a Mass Effect 2 karaktereinek a motívációit és jellemeiket mielőtt hozzávágtok a teljes játékhoz.Bad Company 2 - EXKLUZÍV jelenetek

Először a Dailymotion honlapra került fel a címben szereplő videó tartalma, de egy "különös" oknál fogva hirtelen el is tűnt onnan. Nos, azt a verziót tekinthetitek meg az alanti videóban. Exkluzív jelenetek, szóval úgy kezeljétek! Must Have!

Mass effect 2 - interjű a szépséges Yvonne Strahovskival

A coinoptv elkapta a gyönyörű Yvonne Strahovskit, aki a Mass Effect második részében Miranda Lawson karakterét adja, illetve annak szinkronhangját és megtestesítőjét.

Lost Planet 2 - Meglepetés videó!

Egy különleges videó érhető el a neten a Capcom játékából, a Lost Planet produkcióból, amely természetesen meglehetősen hangulatfokozóra sikerült. Hogy ki(k) vannak az új trélerben? Tessék megnézni. Vélhetőleg egy DLC keretében lesz elérhető a két úri ember, amikor megjelenik a teljes játékprogram május 18-án :)

Dead Rising 2 még ez évben

A VG247 megtudta a japán óriás kiadótól, a Capcomtól, hogy még 2010 folyamán megjelenik a Dead Rising 2 PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra. Az utolsó hírek szerint márcisuban már gammázhatunk a horror játékkal, amiben több mint 6000 karakter is lehet egy-egy jelenet során monitorunkon. Via VG247!

MAG - Launch trailer

Akinek van már PS3 konzolja, az már biztosan nagyon várja a Sony exkluzív játékát, a MAG-ot. 256 online játékos egy csatában? Azért ez nem semmi teljesitmény a Zipper fejlesztőitől. Megjelenés január végén!

Mass Effect 2 - GT videóteszt

Végre megérkezett a Gametrailers által is letesztelt Mass Effect 2. A játék már megjelent! Hajrá! Xfire kliens is már felismeri :O

Pimp TV - napi hírek

Két bomba nő ismételten beszélget a tegnap eseményeiről, fókuszban a Lost Planet 2 és a Metal Gear Solid.

Venetica - 1.0.2 Patch grafikai tunning videó


Azt nem gondoltam, hogy ennyire számít az 1.0.2-es frissítés megléte a Veneticához. Feltelepítése erősen ajánlott, hiszen nem csak szép grafikát hoz, hanem megszünteti a folyamatos akadásokat és fagyásokat. Íme a változások a retail verzió és az update között:

Sex jelenetek a Mass Effect 2-ben

Szex jeleneteket nézhettek meg a Bioware fejlesztette Mass effect 2-ből, amelyet az EA január 26-án ad ki PC-re és konzolokra. A jelenetek közt szerepel Tali, na és persze a vadóc Jack is, de ez tulajdonképpen a kinézetéből már várható volt, hogy így viselkedik Sheparddel. Érdekesek ezek a videók mindenesetre :)