Mass Effect 2 - új videóteszt

Egy új videótesztet nézhettek meg a Bioware produkciójából, a Mass Effect 2-ből. Már megjelent!

Splinter Cell Conviction - új tréler

Új videó jelent meg az áprilisban kiadandó Convictionból.

Megérkezett a GYÖNYÖRŰ Red Dead Redemption videó!

A Gametrailers már kedden bejelentette, hogy friss információkat fognak közölni a játékos társadalomnak a western játékból, s ezt a RockStar egy meglehetősen gyönyörű és nagyon hangulatos gameplay videóval lepte meg a boldog konzol tulajdonosokat a Red Dead Redemptionből. A játék sztorija egyébként a 20. század fordulóján fog játszódni. Megjelenni ez év tavaszán fog Xbox360-ra és PS3-ra, egyes információk szerint április 27-én.

Bad Company 2 - PC Beta gameplay

Ma jelent meg a Bad Company 2 PC-s multiplayer bétája, amelyben egy hónapon keresztül a Port Valdez nevű pályán apríthatják online ellenfeleket a Rush nevezetű módban a gémerek. Most kijött egy gameplay is a játékból. A második videó X360 demo gameplay.Residen Evil 5 - Excella és Josh gameplay

Ez a Resident Evil 5 még mindig tud újat muatatni, hiszen most két új videót adtak ki a Final Edition kiadásából, amelyben Josht és a gyönyörű Excellát nézhetitek meg ingame közben. Megnézése kötelező!Pimp Tv - napi hírek

Két bombasztikus csaj az aktuális játékokról tart kis előadást a kockáknak, fókuszban a Blur és a LA Noir játék. Érdemes megnézni az utóbbi bemutatót.

Split/Second - új videókon

A Disney játékában a pályákon akár rombolhatunk is a saját győzelmünk érdekében a Split/Secondban, ami májusban fog megjelenni PC-re és konzolokra egyaránt.

MAG - intro

Látványos intro trailer jelent meg a Sony exkluzív játékából, a MAG-ból.

Vessel - debut trailer

Bizonyára a Machinarium sok gamer fantázia világát megmozgatta, ez nem lesz másképpen a Vessel produkció esetében sem, amely hasonló koncepcióval rendelkezik mint az előbb említett logikai termék. A Strange Loop Games kizárólag PC-re adja ki 2010 év végén, valamikor az ünnepi szezon alatt.

Hellion - exkluzív ingame jelenetek a játékból!

A sötét középkorban játszódó Hellionból fantasztikus gameplay jelenet jelent meg a kiadó jóvoltából. A félelmetes FPS 2010 nyarán jelenik meg PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra. Enjoy

Bioshock 2 - exkluzív Big Daddy gameplay csak itt

2K Games kiadott egy fajintos videót a Bioshockból, amely meglehetősen hangulatosra sikerült, de annál rövidre sajnos. Megjelenés februárban.

Dark Void - az utolsó gameplay videó

Befutott végre a Capcom által at utolsó gameplay videó kommenttel fűszerezve. A játék már kint van PC-n és konzolokon. Kritikusoknál sajnos nem alázott a jetpackes akciókavalkád.