Split/Second - képekA Disney új képeket adott ki a májusban megjelenő full árkád gagyi versenyjátékából, a Split/Secondból. De még egy élvezhető darab is kisülhet belőle, pl. az egyik képen elég szépen ki van dolgozva a romba dőlt pálya. Nézzük a ropogós képeket. Köszönjük Worthplaying!

Prince of Persia The Forgotten Sands - 2 új kép!Azt a betyár mindenit! Várjuk a májust ezerrel!
Mi lesz ha gameplay videót fog kiadni az Ubisoft? Brutális lesz az a nap, amely hamarosan eljő!
Egyébként a 2 kép Wii-s, még mielőtt leesnétek a székről :D

Need for Speed: Shift - Ferrari DLC trailer

Jelenleg Xbox360 exkluzív a letölthető tartalma, de később elérhető lesz PC-n és PS3-on is. Gyönyörűek ezek a Ferrarik. Szám szerint 10 vadi új verdával bővíti a DLC a Ferrari gyűjteményünket a Shiftben. Ár: 800 MS pont.

Crysis 2 részletek az EDGE magazin alapján

Az EDGE magazin legfrissebb számában új információkat találhatunk a Crytek új FPS-éről – most ebből szemezgetnénk egy csokorra valót.

A Crysis 2 három évvel az első rész után játszódik – a folytatásban immár nem a koreai hadszíntér és a dzsungelek világában küzdhetünk majd, hanem egy jóval hétköznapibb helyszínen: Manhattanben. Cevat Yerli, a Crytek elnöke szerint azonban ez a New York gyökeresen eltér mindattól, amit eddig a filmekben vagy más játékokban láthattunk.

„Az I Am Legend és a Holnapután ilyen téren egyediek voltak, és mindkettő bemutatta a maga New York-ját – nyilatkozta Yerli. – A miénk, hasonlóképpen, haromnizál a Nanosuittal. A Crysisben úgy változtattuk meg a szigetet, ahogy a játékos nem számíthatott rá. Most képzeljük el ugyanezt, nagyobb volumenben – ez egy olyan New York lesz, amilyet nem láthattunk más filmekben vagy játékokban.”

A játék producere, Nathan Camarillo hozzátette: „A rombolás és a környezet pusztítása olyan témák, amelyek állandóan körülöttünk vannak – de a miénk egyedi lesz.”

„A Crysisben egy hatalmas szigeten jártunk, de nem volt motiváció arra, hogy felfedezz minden négyzetcentimétert. Voltak nagy területek, csőszerű helyszínek és akcióra kihegyezett terepek – New Yorkkal is ugyanezt szeretnénk eljátszani. Méretet tekintve hasonlóak lesznek” – jegyezte meg Camarillo, majd hozzátette, hogy az akció háromszintes magasságig terjedhet ki.

„Nyilván nem leszel kíváncsi minden épület 55. emeletére, de szeretnénk éreztetni, hogy mivel vagy körülvéve. Meglesz a szabadságod, hogy bebarangold ezeket a területeket, amelyek a legmesszemenőbb részletekig kidolgozottak, de az izgalomhoz nem tartozik hozzá szükségszerűen, hogy megismerd egész New Yorkot. A szabadság nyilván korlátozott.”

Az EDGE az előzetesben beszámolt arról is, hogy a rövid demó, amit bemutattak, milyen remekül prezentálta a Nanosuit 2 finomításait. A szenzorális érzékelés felfokozásával kivehető lesz, hogy merre járnak az ellenfelek, vagy éppen miről és hol beszélgetnek. A fizikai támadások erejét a Nanosuit képes lecsökkenteni, a fejleszthető ruha pedig kibővíti a játék fegyverarzenálját is. Ez különböző speciális képességekben fog megnyilvánulni: eddig a nyomon követhető lövedékek, a röntgen-látás és a lövedékeltérítés került szóba.

„Tudjuk, hogy mi volt jó a Crysisben, és tudjuk, hogy mire lesz szükség ahhoz, hogy a folytatást is szórakoztatóvá tegyük – tudjuk, hogy milyen alapra építhetünk, és azt már nem kell újra feltalálnunk – szögezte le Camarillo. – Megvannak azok a védjegyek, amelyeket csak a Crytek képes valós időben prezentálni: ez öt olyan jelentős dolog, amelyekre örökké emlékezni fogsz!”

Diablo III - 20 perces gameplay!!!Megjelenés jövőre, kizárólag PC-n.