Lost Planet 2 - új trailer

A mai nap látott napvilágot egy új trailer a Lost Planet 2-ből, amiben bemutatják az összes fegyvert, páncélzatot, és a karaktereket is, amiben egy kis "easter egg" is helyet foglal, mégpedig Wesker (Resident Evil játékok), egy ún. ServBot (leginkább egy LEGO figurára hasonlít :-D), és Frank West (Dead Rising) szerepében.

Két új Tom Clancy játék fejlesztés kezdődött

Michel Verheijdt a következőket nyilatkozta a holland Control Online-nak:

„Ebben a pillanatban két Tom Clancy játékon dolgozom, amiket épp most kezdtünk el fejleszteni. Ennél többet nem mondhatok, mert akkor rátok kéne küldjem Sam Fishert.”

Tom Clancy néven már megjelent az End War és a HawX. Lehet hogy folytatása lesz ennek a két játéknak, vagy talán egy teljesen új játékot kapunk majd.

A Splinter Cell Conviction ma látott napvilágot a magyarországi boltokban. Már elérhető!

Hírszerkesztőinket segítő forráslinkek!

Összegyűjtöttem nektek, hogy honnan érdemes gyűjteni információkat és médiaanyagokat játékokhoz.

http://gametrailers.com/

http://www.vg247.com/

http://worthplaying.com/news/

http://www.ign.com/index/features.html

http://www.videogamer.com/

http://joystiq.com

http://www.gamespot.com/

http://www.eurogamer.net/

http://www.computerandvideogames.com/

http://kotaku.com/

http://www.1up.com/

http://gameinformer.com/

http://destructoid.com/

http://g4tv.com/

http://gamesradar.com

http://shacknews.com

http://n4g.com

Call of Duty - Black Ops bejelentés


Nem meglepő módon bejelentésre került egy idén megjelenő Call of Duty játék, amely Black Ops néven fut és a Treyarch fejleszti. Bár a játék hivatalos oldala már él, magáról a játékról semmilyen infót nem tudni egyelőre, csupán a címét és a megjelenési dátumot, ami 2010. november 9. De, hogy mikor fog játszódni illetve, hogy milyen platformokra jön azt egyelőre jótékony homály fedi.

Dead Space 2 - Új képek

Új képek érkeztek az EA játékához. Nem a játékból származnak, illusztrációk csak, de szerintem zseniálisan festenek így megérdemlik, hogy kikerüljenek. A Dead Space 2 valamikor 2011. márciusa előtt jelenik meg PC, PS 3 és XBox 360 platformokra.

Splinter Cell: Conviction - PC gameplay

Hoztam nektek több új videót, sajnos felvétel közben szaggatott az ingame. Xfire-ben is a legjobb minőséget állítottam be (hang rögzítése, stb). Majd megoldom, hogy jól fusson. Kihallgatásról egy videó valamint egy Valletta játékmenetet osztok meg. Tapasztalatom és véleményem szerint az Xbox360 irányítással sokkal könnyebb és pörgősebb; nem tudom miért, ezt ne kérdezzétek. Ez a játék is tipikus X360-ra orientált, pont mint az AC2. A PC-s port nem kiemelkedő, de azért elmegy. Az első videóban is találkozhatunk egy buggal, de szerencsére sikeresen megoldottam. Még annyit megjegyeznék, ha elszállna a net, akkor bizony nem tudnátok vele játszani, mert teljes mértékben igényli az állandó internet kapcsolatot. Szal ha a szolgáltatótok karbantartási folyamatokat tart, nem tudtok offline játszani. További videók várhatóak még ma.Test Drive Unlimited 2 - első részletek

A Gametrailersnek Nour Polloni sr producer ad részletes információkat az Atarai kiadásában idén ősszel megjelenő Test Drive Unlimited 2-ből. A projekt PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra érkezik meg, valamikor (2010.) ősz és tél között.

Hírszerkesztőkkel bővült a Hungamer!

Örömmel jelentjük be, hogy a hungamer oldala újonnan érkezett hírszerkesztőkkel bővült ki. Remélhetőleg számos munkát fogunk nekik megköszönni. Ha pedig nem, akkor bizony következményekkel kell számolniuk:)) Az oldal célja ezúttal a naprakészség lesz, minden információt, videót és képet meg fogunk osztani a multiplatform formában megjelenő játékokról, itt, a hungamer oldalon. Emellett továbbra is foglakozunk neves filmekkel és némi hardveres hírekkel is.

ui:
ezúton megköszönjük a Pressakey, a Gametrailers, a VG247 és többek között a Worthplaying szorgos munkáit, hiszen nagyszerű hírforrásként bizonyultak az elmúlt időkben nem csak a hungamer számára, hanem számos magyar online játékmagazinok részére is. Alig győztük gyűjteni a játékokról érkezett információkat.

Alpha Protocol - friss krémesek

Inkább szépnek mondható képek jelentek meg a Sega jóvoltából az Alpha Protocolból. Úgy látszik a fedezékrendszerre épülő játékok tárháza újabb játékkal fog bővülni. TY pressakey!


Dead Island és a nail'd a Deep Silver markában

Sokan a Techland játékát, a Dead Island-ot Ubisoft projektnek tartották, mivel előző játékukat, a Call of Juarez első és második részét is a francia óriás kiadó tette világklasszissá a western játékok műfajain belül. Azonban mára már fény derült arra, hogy a zombis játékot a német cég, a Deep Silver fogja kiadni PC-re és Xbox360-ra. A tényt erősíti az is, hogy a Deep Silver egy szintén új játékot jelentett be a nail'd verseny játék képében, melyet ugyan csak a Techland fejleszt PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra. A párhuzam és ennek következtetési jelei valóban arra utalnak, hogy a Dead Islandet a német cég adja ki valamikor a közel jövőben.

Blur - a közösség autós játéka

Egy új videót nézhettek meg a Blurból, melyet a Bizarre készít PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra, multiplayer támogatással, ami hasonlóan a twitter vagy a facebbok közösségi online rendszeren fog alapulni. Megjelenés májusban! TDU fanok előnyben.

Michael Thorton, az Alpha Protocol ügynöke

Bemutatkozik az Alpha Protocol főszereplője, Mike Thorton. A játékot az Obsidian fejleszti a Sega jóvoltából. A boltok polcaira pedig május 28-án érkezik meg, multiplatform formában.

Alan Wake kisfilmek - az első két rész

A játék megjelenéséig a Microsoft Alan Wake kisfilmekkel fog kedveskedni a rajongók számára. Már Amerikában Alan Wake DLC és kiegészítő boltot nyitottak a játék számára, a kiadó nagyon bízik a pszicho-thriller játék sikerében. Na, de nézzük az élőszereplős minifilmeket: