Újabb exkluzív videókon az SC: Conviction

Délelőtt már adtunk ki saját feltöltésű videókat a Convictionből, így a mostani cikk szófecsérlését mindenképpen mellőzném. Check this videosKépeken a Bulletstorm

Képek érkeztek a GT jóvoltából a People Can Fly fejlesztette Bulletstormból, amit vélhetőleg az EA fog kiadni PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra. Csekkoljátok a friss képeket, mozgás közben:)

Prince of Persia - Ilyen lesz?

A GT jó szokásához híven elkészített nekünk egy meglehetősen hangulatos videó előzetest a május 20-án konzolokra megjelenő PoP sorozat legfrissebb tagjáról, a The Forgotten Sands-ból. Csekkoljátok tehát gyorsba a friss vidit.

Call of Duty: Balck Ops - debut trailer

Az Activision végre kiadta a Treyarch következő CoD játékának a debut trélerét. A teljes játék a különleges alakulat küldetéseiről fog szólni, többek között ténykedni fogunk Vietnámban is. A kiadó a játék megjelenését november 9-re tervezt, ami szinte biztos, hogy állandó dátum, hiszen a CoD-ok mindig novemberben jelennek meg.

Splinter Cell: Conviction - exkluzív videók!

Végre nálunk is megjelent a Splinter Cell: Conviction PC-re a Ubisoft DRM védelmével. Éppen ezért hoztam nektek exkluzív videókat a játékből, ami csak itt tekinthetőek meg :D