Dead to Rights: Retribution - Launch Trailer

Már kapható kis hazánkban is az Xbox360-ra és PS3-ra megjelent Dead to Rights: Retribution, amit a Namco Bandai adott ki. A produktumot a Volatile fejlesztette, s a játékmenetét tekintve egy akció TPS játékra számíthatunk, amelyben hősünk mellett a hűséges társát, Árnyékot (kutyulimutyuli) is irányíthatjuk lopakodó-hunter stílusban, mindezt jól nyakonöntve a Gears of War-féle fedezékrendszerrel.

Arcania: A Gothic Tale - állejtős Ambiance Tech Trailer

A JoWood jóvoltából egy állejtős videót nézhettek meg a Arcania: A Gothic Tale-ből, mely Pc mellett Xbox360-ra is megjelenik valamikor nyáron.

Aqua: Naval Warfare - debut

Egy érdekes RTS játék kizárólag az XBLA-ra:

Vadiúj Vadnyugat - mozgásban a RDR

Hamarosan megjelenik az igen csak várva várt Red Dead Redemption PS3-ra és Xbox360-ra a RockStar San Diego által, ezért összegyűjtöttünk fontos információkkal bővelkedő hangulatos videókat a játékról. A GTA-szerű western eposzban lesz multiplayer is. Megjelenés május közepén.

Crysis 2 Információk videón

Íme pár videó a készülő Crysis 2 ről.

Splinter Cell: Convcition - Sam, a kis sunyi

Már oly' sok videót tettünk közé a vadi új SC játékról, hogy most mellőzném a bevezető, szófecsérlő szavakat. No comment tehát:)

Zeno Clash leárazás Steamen!

Itt az idő 11.99 Eurós árért (kb 3200 Forint) megvehető a Zeno Clash nevű játék.

Minimális Gépigény: Maximális Gépigény:
CPU:1.7 GHz processor
CPU:Pentium 4 processor (3.0 GHz or better)
RAM:512 MB RAM
RAM:1 GB RAM
VGA: DirectX 8 compatible video card
VGA:DirectX 9 compatible video card
DX: DirectX 8
DX:DirectX 9

Fejlesztő: ACE Team
Kiadó: ACE Team

I Am Alive!

Tehát ez lenne a hirhedt I Am Alive. Egyelőre nem tudni sokat az Ubisoft vagy Deep Silver alkotásáról, igy abban nem szenvedünk hiányt, hogy erőtlen lesz maga a játék, ám sajnos egyetlen videó van róla és az maga az egyetlen hivatalosan kiadott trailer, ami igencsak kevés, ám annál érdekesebb. Nézz és láss!

Call of Duty - a képek sok mindent elárulnak

November 9-én a Treyarch fejlesztésében az Activision útjára engedi a következő Call of Duty játékot, mely a Black Ops alcímet viseli. A Különleges Erők tagjaként több helyszínen is részt fogunk vállalni. Mivel a Treayarch készíti, így szinte biztos valamilyen oknál fogva helyt fog kapni a 4 fős cooperative sztori is. Egyébként 1944 és napjaink között fog játszódni a teljes produkció, az alábbi képek pedig önmagukért beszélnek! Jó lesz ez, várjuk.Vindictus - hentes tréler

Új akció-RPG-n dolgozik a Nexon a Vindictus képében, amely kizárólag PC-n fog megjelenni valamikor 2010 folyamán. A megjelenést illetően pontos információnk még nincsenek. Via, pressakey

A méltán híres Grand Theft Auto ma és 13 évvel ezelött

A GTA IV bomba siker lett 2008 áprilisában teljesen megújulva új grafikai és fizikai megoldásokkal, hihetetlen látványvilággal és élethű játékmenettel felvértezve.
Remek küldetések és történet jellemzi a játékot, ami hű maradt az eddigi részekhez.
De most nézzünk egy kis bemutatót, hogy milyen lett maga a játék.A legelső Grand Theft Auto hogyan is nézett ki ez a már régiségnek tekinthetö csoda amit már már elfeledtünk, de régen sokak által játszott újdonság volt.

Left 4 Dead 2 - Bleed Out


Lehullt a lepel az L4D 2 eheti mutációjáról, ami a Bleed Out nevet viseli. Mókás egy mód, kizárólag kampányban játszható. Annyi a lényege, hogy a túlélők élete folyamatosan csökken és nincsenek medpakkok a pályán, csak pirulák és adrenalin, így kell velük elvergődnünk a saferoomig. Sok sikert!

Call of Duty: Black Ops - elemezte a GT

A GT elemezte a nemrégiben kiadott új Call of Duty teaser trailerét. Nézzétek meg, hogy mire jutottak:)

Mass Effect 2 - Új DLC

A Bioware bejelentette, hogy (és itt fanfárok, dobpergés stb.) jövő héten bejelentenek valamit a Mass Effect 2 új DLC-jével kapcsolatban. Igen, jól olvassátok, bejelentettek egy bejelentést amit majd tesznek. Mostanában nagy divat lett az ilyesmi. Izgalmas, ugye?