Dragon Age - Darkspawn Chronicles DLC megjelenés


A Bioware RPG-jének új DLC-je végre hivatalos megjelenési dátumot kapott, amely nem más mint május 8. Azt még nem tudjuk, hogy pontosan mit fog tartalmazni illetve milyen hosszú lesz, az ára azonban már ismert. X Boxon 400 MS pontért szólíthatjuk magunkhoz, a többi platformon pedig 5 dollárért. A DLC PC, X Box 360 és PS 3 platformokra fog megjelenni.

Nem lesz olcsó a Call of Duty: Black Ops sem

Úgy néz ki, hogy a Modern Warfare 2 után a Call of Duty: Black Ops sem lesz valamivel olcsóbb. Az amazonon és egyéb értékesítő honlapokon kutatva a Treyarch alkotását közel 45-60 fontra értékelik a kiskereskedők. Az előző MW-nél a srácok meglehetősen felháborodtak a drága ár miatt, de azért az eredeti példány 2 lemeze legtöbbjüknél a polcokon csücsül, s bizony az Activision ezt újra kifogja majd használni, amikor megjelenik november 9-én a teljes játék PC mellett konzolokra is, cooperative móddal karöltve.

Braid Xboxon is hódít

A PC-s Braid meglehetősen jól szerepelt a kritikusoknál és a gamerek között is, ezért a Microsoft úgy gondolta, hogy jól jönne a saját konzoljukra is a nagyszerű alkotás. Kívánságuk teljesült. TY Pressakey!

Hungamer kezdeti sikerek

Örömmel jelentem be, hogy a Hungamert a twitteren jelenleg 54-en követik. Köztük olyan nagy cégek, kiadók, fejlesztők mint pl az Atari, a Sega, a South Peak Games fejlesztői (Section 8, Trine), Cash a Gamekapocsról, a Mass Effect híres alkotói, a Bioware srácok, a Warner Bros, az Obsidian (Alpha Protocol, NWN játékok) és örök barátunk a német pressakey stábja is.

örömteli pillanatok ez a Hungamernek:)

További nyalánkságok, követőink itt:

http://twitter.com/GamesNews360/followers

Assassin's Creed 3 ott lesz az E3-on!

Nemrégiben a Ubisoft hivatalosan bejelentette az Assassin's Creed 3-at. A francia óriás kiadó azt is közölte, hogy a trilógia záró része már online támogatással fog rendelkezni. Hogy ez milyen multiplayer funkciót jelent, arról nem nyilatkozott részletesebben a kiadó, viszont azt megerősítette, hogy a teljes produktum 2011 első negyedévében fog megjelenni Xbox360-ra, PS3-ra és remélhetőleg később PC-re is. Főhősünk továbbra is Ezio, és a helyszín valamint a korszak is változatlan marad. Tehát az Assassin's Creed második részét folytatják tovább a forgatókönyvért felelős írók. Yves Guillemo az Ubisoft vezérigazgatója pedig megerősítette, hogy Los Angelesben (E3) biztosan bemutatásra kerül majd az AC3.

Clint Hocking elhagyta az Ubisoftot

A Ubisoft kreatív igazgatója, Clint Hocking 9 év fáradságos munka után elhagyta a francia óriás kiadót. Hocking egy blogbejegyzés keretében közölte a nagyvilággal, hogy lemondott a tisztségéről. Olyan játékot köszönhetünk neki, mint a zseniális Splinter Cell Chaos Theory vagy a Far Cry 2. Az Ubisoft ezekből a játékokból több, mint 13 millió darabot értékesített multiplatform formában. Az úri ember szépen, dicsőségben hagyta ott munkáját.

Dead Space 2 - GT elemzés

A Gametrailers elemezte az EA Redwood Shores legújabb horror játékát, a Dead Space2-őt, melyben a stáb vadi új információkat közöl, feliratban. Megjelenés jövőre, március 11-én.

Bejelentve a PES 2011

A Konami megerősítette a PES 2011-et egy hivatalos videóval. Az új rész minden platformra meg fog jelenni, szerencsére PC-re is. Az új játék forradalmi AI-val és egy új online játékmóddal fog bővülni. Check this video.

video

Eidos készül valamire!

A hivatalos twitter oldalon tett közlemény szerint az Eidos Montreal a héten valamire készülődik. Kíváncsian várjuk, hogy mire.

Pimp TV - napi aktuális hírek

MÁJUS 2

Nézzük meg, hogy melyek azok a játékok, amelyek felkavarták a játékosok kedélyeit:) Videón a két bombázó, s közben játékokról dumálnak nekünk.

Így készült: Alan Wake

Már a csapból is ez folyik; a Microsoft jóvoltából egy fejlesztői videót nézhettek meg az Alan Wake előkészületeiről. A fejlesztők dinamikus fény és árnyék részletességet ígérnek, majd meglátjuk mi is fog ebből kisülni, amikor megjelenik májusban.Ráadás:

HALO: Reach - Üdv a bétában

Megkezdődött a HALO: Reach béta tesztelése, ezért a Microsoft egy igen híres színésznővel vette fel a Welcome to the Beta című klippet. Hogy ki is ő valójában? Nézzetek utána:) Valamint egy gameplay videóval is jelentkezünk a Gametrailers jóvoltából.