Brink - friss képek

Az újítani akaró Brink játékból szépséges képek érkeztek. A játékot a Splash Damage fejleszti PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra támogatott multiplayer - és cooperative módokkal. A fejlesztők elmondása szerint a többjátékos rész döbbenetesen jól ki lesz dolgozva
.

Kane and Lynch 2 - interjú a sztoriról

Az IO Interactive játék rendezésért felelős Karsten Lund éppen a Kane and Lynch 2 történetéről tart kis előadást a Gametrailers számára. Nemrég pedig írtunk a játék egyik árkádmódjáról, melyet a főoldalon találtok meg phobos tollából, amit mindenképpen érdemes megnéznetek. Na a lényeg, csekkoljátok a friss interjút előtte.

StarCraft 2 - GT előzetes

A Gametrailers stábja összedobta a július 27-én megjelenő StarCraft 2-nek a videóelőzetesét a SC fanok részére. A játékot a Blizzard készíti, ultra giga RTs elébe nézünk, amikor meg fog jelenni PC exkluzív címként.

Modern Warfare 2 - újabb ingyen hétvége


A hétvégén ismételten ingyen szólíthatjuk magunkhoz a Modern Warfare második részét Steamen, ráadásul dupla XP-t is kapunk. Az esemény csütörtöktől hétfőig tart és az Activision valószínűleg a most megjelent DLC-t (amelyet 14 euróért vásárolhatunk meg, szintén Steamen) szeretné népszerűsíteni vele. Ezúttal is csak a játék multiplayer szekciójába nyerhetünk betekintést, persze bőven elég az is.

ArcaniA: Gothic 4 - Gameplay Teaser

A JoWood jóvoltából rövid betekintést nyerhetünk a ArcaniA: Gothic 4 játék harcrendszerébe, amelyet a pressakey szállított le nekünk. A játék PC mellett Xbox360-ra is meg fog jelenni ez év őszén. Ty pressakey.

Medal of Honor - leave a message trailer

Nemrég beszámoltunk a Medal of Honor megjelenéséről, ami októberre esik. Azonban az EA hivatalosan kiadta a mára beígért Leave a Message trailert, amit az alábbi videón nézhetünk meg.

F3AR - hivatalos dobozkép


A Warner Bros úgy döntött, hogy megosztja a játékos társadalommal a FEAR harmadik részének a hivatalos dobozképét. A játék elvileg tartalmazni fog valamilyen formában cooperative módot. A munkálatokban egyébnként John Carpenter is részt vett, éppen ezért horror hangulatban nem lesz hiány. A teljes játék idén ősszel jelenik meg PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra. Köszi, VG247!

Vasember 2 [Iron Man 2, 2010]

Vasember... Egy a MARVEL elfeledett hőseiből. Több színben próbálták már visszahozni a nagyok árnyékába, de egészen 2008ig, sikertelenül. Ekkor mozikba került az első film, mely túlzottan nagy sikert ugyan nem aratott, de mégis kicsit belopta magát szívünkbe játékosságával, melyet legfőképp Tony Stark-ot alakító Robert Downey Jr. alakításának köszönhettünk.

Azóta eltelt két év, és megjelent a második rész. Bizony, ritkaságba megy ugyan, de fölülmúlja az elsőt.
Még játékosabb, még viccesebb, még inkább filmre próbál hasonlítani, de csak próbál. Rettenetesen átüt a mult rajzfilmsorozatának hangulata, tehát ebből kifolyólag nincsenek is igazán mély jelenetek, se eldurvult harcok. Minden csupán egy játéknak tűnik... Hát Tony Stark is így gondolja! ;)
Először is, megkell hogy említsük a film, vagyis maga Vasember sikere abszolút a technikai oldalán múlt. Egy ember, Robot páncélzatban. Nem egy sikersorozat alkalmazza ezt a kombót, gondoljunk csak a Transformersre, vagy a Power Rangers egykori sikerére.

Nem egy örökzöld film, nem is kötelező darab, kultuszfilmtől nagyon messze van, de pont a lazasága miatt egy kellemes péntek esti mozinak bizonyul. Nekem bejött!

De lássuk a Trailert:

- Royal

Splinter Cell Conviction - coop DLC-én dolgozik a Ubisoft

A Ubisoftos Li Kuo egy twitter bejegyzésen keresztül közölte a nagyvilággal, hogy a Convictionhoz hamarosan egy "Killer" DLC fog jönni, amely a tervek szerint ingyenes lesz. A csütörtökönként frissülő játék egyjátékos része meglehetősen rövidre sikerült, ezért a fejlesztők szeretnék meghosszabítani a cooperative élményeket ezzel az új pályával karöltve, amit véleményem szerint az ubisok már rég elkészítettek, csak vártak némi időre, hogy ezt bejelentsék:))

Kane & Lynch 2 - Dog Days Arcade mode trailer

A Square Enix (lsd. Final Fantasy sorozat) által fejlesztett Kane & Lynch 2: Dog Days c. játékhoz új játékmódot mutattak be eme napon, az ún. Arcade Mode-ot.

A játékmód lényege, hogy egy jól megtermett csapattal egy nagy szabású "kassza fúrást" kell véghez vinnünk 4 perc alatt, és ez különböző csavarokkal lett megfűszerezve, mint:

- A legkevesebb "szajrét" összeszedő csapattársunktól megszabadulhatunk, ha akarunk
- Minden egyes küldetésről egy helikopter segítségével el kell menekülnünk, vagy elveszítünk egy életet, és kezdhetjük újból
- Ha valamilyen küldetéspontot nem teljesítessz, azzal keresztbe teszel a küldetés adónak, s személyesen tesz pontot az ügy végére.

A játék ez év Augusztus 27.-én jelenik meg PS3, Xbox360 és PC platformra.

Végezetül itt van az önmagáért beszélő trailer, vegyétek és egyétek:

Alan Wake - első online értékelések

Megérkeztek az első online értékelések az Alan Wake játékból. A Microsoft és a Remedy most örülhet, mint majom a farkának :D Azért az eurogamer értékelése kicsit érdekes.

* Eurogamer – 7
* FileFront – 91%
* Planet Xbox360 – 9.2
* Videogamer – 9
* 1UP – B+
* GiantBomb – 4/5
* D’Toid – 9
* G4 – 4/5
* Joystiq – N/A
* IGN – 9
* GT – 8.6
* CVG – 9

TDU 2 - friss képek

Gyönyörű képek érkeztek az Atari jóvoltából a TDU 2-ből. A fejlesztők annyit megjegyeztek, hogy a grafika mellett a fizikára is rá fognak gyúrni, de ettől még mindig árkád versenyjáték lesz a jobbik fajtából. Megjelenés idén ősszel multiplatform formában!


Iron Man 2 - szinkronszínészek

Az Iron Man 2 játék szinkron munkálataiban részt vett többek között a híres hollywoodi színész, Samuel L. Jackson is, aki Nick Fury hangját kölcsönözte az akciójátékban. A Secret Level fejlesztésében készült Sega produkció már kapható kis hazánkban is, minden platformon, kivéve PC-n nem. Lehet jól jártunk, de véleményem szerint ez már picivel méltóbb játék lett, mint mondjuk az ultragiga lol elődje.

Aranyon az Alpha Protocol + egy videó

A Sega hivatalosan bejelentette, hogy az Obsidian által fejlesztett akció kém RPG aranylemezre került. A teljes játék világszerte május 28-án fog megjelenni PC-re, XBox360-ra és PS3-ra. A videót pedig alant csekkolhatjátok:

Crysis 2 és az idegenek

Nathan Camarillo a vezető producer megemlített egy pár dolgot a játékban szereplő ellenségekről, pontosabban az idegenekről:

- Úgy fognak alkalmazkodni hozzád, mint a nanoruhád.
- Szintek közt átugrik, sprintel, ugyanúgy mint te. Nagy kihívás lesz, mivel épületeket is meg tud mászni. Elég kemény arc.
- Van egy elég nagy darab idegen is olyan "állati" idegen. Ez az idegen a fedezéked elpusztításán fog dolgozni, ha egy kocsi mögött guggolsz, megtalálja a módját hogy felrobbantsa vagy összetörje.
- Az ellenségek a fegyvered fajtáira különbözően reagálnak. Tehát ha pisztollyal mész egy nagy darab idegen felé, igazából nem fog túl sok érdeklődést mutatni. Ha viszont egy rakétavetővel mész és rálősz, akkor megpróbál fedezékbe menni, illetve kikerülni a rakétát.

A Crysis 2 év végén fog kijönni PC-re, PS3-ra, XBOX360-ra.

Rage - új képek

5 új kép érkezett az ID Software készülő FPSéből és meg kell, hogy mondjam, igen jól festenek. A játék sajnos idén már biztosan nem jelenik meg, valamikor 2011-ben várható PC, PS 3 és XBox 360 platformokra.

Medal of Honor megjelenési dátum

Az EA Games kitűzte az FPS-szériájának legújabb tagjának megjelenési dátumát. Az európaiak október 15-én, míg az amerikaiak október 12-én már kézhez kapják a játékot. E délután még igen nagy az esély arra, hogy kapjunk egy trailert az arcunkba, amelynek a címe "Leave a Message". Ezzel a játékkal a sorozat felhagy a 11 éve 2. világháborúval való foglalkozással és a modern hadszíntereket próbálja meghódítani. A játék egyébként Afganisztánban fog játszódni. A játékot az EALA és a DICE fejleszti.

Bővebben (VG247.com):

EA Announces ‘Medal of Honor’ Returns to Battle on October 12, 2010

LOS ANGELES, May 05, 2010 (BUSINESS WIRE) — Electronic Arts Inc. (NASDAQ:ERTS) today announced that the legendary first-person shooter Medal of Honor(TM) is ready for another tour of duty. The highly-anticipated modern shooter will launch on October 12, 2010 in North America (Oct. 15 in EU). The ship date will be announced at 6am PST/9am EST today via an emotionally charged trailer entitled “Leave A Message”. The trailer shows a U.S. Army Ranger platoon heading into combat aboard a helicopter. The chaos and uncertainty of the mission is belied by the reassuring voice of one of the Rangers as he reaches out to his family back home. Today’s provocative trailer is the latest in a series of trailers portraying the poignant experiences of today’s soldier. To view the trailer, visit medalofhonor.com.

“Medal of Honor is an authentic look into today’s war. Inspired by real people and real events, the game puts players in the boots of today’s warrior — from the infantry ground pounder to the Tier 1 Operator,” said Greg Goodrich, Executive Producer of Medal of Honor. “We are proud of this piece because it offers a glimpse into the game we’re creating, while also showing the mindset of these warriors.”

Medal of Honor leaves the WWII theatre for the first time in its 11-year history and enters the modern day setting of war-torn Afghanistan seen though the lens of a small band of fictional characters. As well, players will be introduced to the Tier 1 Operator, an elite warrior and relatively unknown instrument of the U.S. Military that operates under the National Command Authority, taking on missions no one else can handle.

The Medal of Honor single-player campaign is being developed by Electronic Arts in Los Angeles who has been working closely with Tier 1 Operators from the U.S. Special Operations Community to create the most authentic modern war experience possible. To compliment the single-player experience, EALA has enlisted the multiplayer expertise of EA Digital Illusions CE AB. Together these studios are poised to reset the franchise for a new generation this fall.

Szerkesztőségünk figyelmébe! Tanulj angolul

Vicc az egész :D

Splinter Cell: Conviction - Lopakodó üzemmódban

Saját felvételeken a Splinter Cell: Conviction, amelyben a Third Echelon pályáját mutatom be, lehetőleg minimális emberveszteségekkel. Ahol szükségesnek éreztem a játék pillanatában a gyilkolást, ott természetesen elvégeztem a teendőmet:)

Alan Wake - videóteszt

Hosszas fejlesztés után végre készen áll világ körüli útjára a Remedy legnagyobb büszkesége az Alan Wake. A Gametrailers pedig már le is tesztelte a megaprodukciót, melyre 86 pontot dobott. CHECK

Split/Second: Velocity - a kulisszák mögött!

3 videót nézhetünk meg az e hónapban megjelenő full gagyi árkád versenyjátékból, melyet meglepő módon a Disney fog kiadni multiplatform formában. Az új videókban megismerhetjük az autókat, a pályákat is.

Half - Life fanok figyelem!

Egy újabb artwork látott napvilágot a neten, de egyelőre be kell érnünk sovány információval.

Íme egy link ami nem érünk meg még egy ideig. Mi ez itt kérem szépen? Várjuk a válaszokat és a helyes megfejtéseket:D