Skate 3 - GT teszt

Fable III - két fejlesztői videó Molyneux úrral

Két új fejlesztői videó jelent meg a Microsoft jóvoltából a Fable 3-ból, melyben Peter Molyneux részletesen bemutatja az Xbox360 exkluzív projektet. A játék számos újításon esik át, többek között nem lesz HUD sem a képernyőn. Az egyik fontos momentuma a Fable-nek az lesz, hogy Mátyás király módjára kalandozhatunk városunkban. Megjelenni ez év őszén fog.Red Dead Redemption - LAUNCH trailer

Már véglegesen is elkészült a RAGE grafikai motor alatt futó RDR western eposz a RockStar San Diegó jóvoltából. Megjelenni május 21-én fog PS3-ra és Xbox360-ra. Várjuk!

Alpha Protocol - Factions trailer

Új videót nézhettek meg a Sega és az Obsidián jóvoltából május28-án a boltokba landoló Alpha Protocolból.

Új Limbo videó került napvilágra

Tegnap a pressakey jóvoltából  vizrebocsájtást nyert a Limbo Puzzle-platformerkalandjáték új gameplay videója, mely a nyáron érkezik a XBLA-ra, pc-re még nem tudunk semmilyen időpontot, de minden bizonnyal jön pc változat is ugyanis néhány oldalon fel van tüntetve a Limbo adatlapján a windows logo is.A játékot a Playdead stúdió készíti.

Ingyenessé vált a Portal


Mától a steam-ről ingyenesen lehet letölteni a Portal című játék Mac és Win-re telepíthető változatát egészen május 24-éig.

Aki nem tudná melyik játékról van szó, az nézze alább a Portal videót és döntse el szeretné-e.Az ingyentől nincs olcsóbb.Jó szórakozást hozzá.


Megérkezett a Bulletstorm trailer!

Az Epic betartotta szavát, hiszen megérkezett a mára ígért gameplay videó a Bulletstrorm játékból, melyet a lengyel illetőségű People Can Fly fejleszt elsősorban PC-re, de meg fog jelenni konzolokra is. A trailerben hallható zene Nine Inch Nails-től származik.Dead Space 2 - Új képek

Az EA kidobott pár képet a zseniális horrorjáték folytatásából, mi pedig meg is osztjuk ezeket veletek. A Dead Space 2 valamikor jövőre érkezik PS 3, X Box 360 és (immáron hivatalosan is megerősítve) PC platformokra.

Aktuális játékhírek, avagy PIMP TV