Stronghold 3 bejelentve

A SouthPeak Games bejelentette a Stronghold harmadik részét, kizárólag PC-re. Melanie Mroz, az SPG vezérigazgatója szerint a Stronghold már sokkal szebb lesz grafikailag, s mind emellett új játékelemekkel fogják bővíteni az új stratégiát, valamint erős felhasználó bázissal is rendelkezni fog többek között online és a DLC-k terén. A Stronghold franchise pontosan 10 éve létezik, s ezalatt több, mint 5 millió példányt adtak el belőle. A harmadik rész egyébként 2011 tavaszán fog megjelenni, PC exkluzív címként.

Kane & Lynch mozi jövőre

A Lions Gate Entertainment gondozásában készül a Kane & Lynch : Dead Men játék filmes feldolgozása, egyszerűen csak "Kane & Lynch" címmel. A film állítólag az első rész storyját dolgozza majd fel, bár a 2011-re ígért premier előtt még a boltok polcaira kerül a folytatás is, így nem kizárt, hogy a Dog Days eseményeiből is átemelnek majd ezt-azt. És mielőtt bárki is beszarna, a filmet nem Uwe Boll rendezi, hanem Simon Crane, aki ezzel a produkcióval debütál rendezői szerepkörben. Mr. Crane eddig olyan mozik elkészítésében vett részt kaszkadőr-koordinátori és asszisztens rendezői poszton, mint például a Ryan közlegény megmentése, a Csillagpor vagy éppen a Hancock, szóval talán megszavazhatunk neki némi bizalmat.
Nem mellékes a szereposztás sem, hiszen annyit már biztosan lehet tudni, hogy a címszereplő Kane és Lynch szerepében a Bruce "Yippee-ki-yay mother fucker" Willis és Jamie Foxx páros látható majd. Bruce Willis vitathatatlanul tökéletes erre a szerepre, amúgyis lövöldözött ő már eleget, van rutinja az ilyen mozikban. Felmerül a kérdés viszont, Jamie Foxx, aki szemlátomást afro-amerikai, hogy kerül Lynch szerepébe, aki a játékokban szemlátomást egy kicsit sem afro-amerikai, sőt, amolyan sztereotip pszichopata fehérember. Vajon nem találtak egyetlen normális színészt sem, akinek a bőrszíne megegyezik a storyban szereplő Lynch-ével? Vagy ez megint a szokásos hollywood-i "csempésszünk egy kis színt a filmbe, nehogy rasszistának tűnjünk" hozzáállás? Persze a színészi játék nem attól függ, hogy az ember melyik rasszhoz tartozik. Mindenesetre az eredeti játék remek storyval és magávalragadó karakterekkel büszkélkedhetett, ha ettől nem térnek el a készítők sokban, akkor nem lesz baj. Meglátjuk jövőre.

Prince of Persia - vizes tréler

új videó a Pop-ból. Megjelenni május 21-én fog, kizárólag konzolokra. Június 11-én pedig PC-re.

Medal of Honor - új képek

Friss képadag érkezett a Medal of Honorból, mely idén ősszel fog megjelenni két grafikus motorral felvértezve. Az egyjátékos részt az EALA, míg a többjátékos részt a Battlefield farnchise-zal elhíresült DICE csinálja.Metro 2033 Ranger Pack DLC közeleg


A 4A games  egy ideje már megemlítette nekünk egy  új Metro 2033 DLC közelettét, de csak hírmorzsákat kaptunk belőle.Ma végre többet elárultak a fejlesztők egy külföldi oldalon a DLC részleteiről.Sajnos nem történeti bővítés lesz a csomagban.

Tartalmazni fog 2 új játékmódot, fegyvereket és achievementeket.A játékmódban ,két új módozatot kapunk, ez pedig az ultra-realisztikus és az extra nehéz ranger mode lesz.Az ultra-realisztikus módban kevesebb lőszert találhatunk majd a metróalagutakban és egyéb helyszíneken ,valamint az ellenfelek,teremtmények sokkal erősebbek lesznek a megszokottól.Az extra nehéz ranger módban pedig mindezek mellett eltűnik a HUD is, ebből kifolyólag el nem tudom képzelni mi vár majd ránk, de lesz egy-két sírásra álló száj az biztos.A csomag része lesz még ezenfelül 2 új fegyver a heavy automatic shotgun és a volt driver.Az új achievementekből 250 pont lesz, de még nem tudni miképp kapjuk meg őket.A DLC ára még nem ismert, sem a pontos megjelenési dátum, viszont az biztos hogy PC-re és Xbox360-ra is jön.

F1 2010 - mesélnek a fejlesztők

A Codies munkatársai fontos információkat közölnek a F1 2010 játékából, amely ha minden jól megy, még szeptemberben megjelenhet PC-re és konzolokra egyaránt. Nagyon ígéretes sport játékról van szó egyébként:

TDU 2 - 10 új kép


Crysis 2 - friss képek!

Gyönyörű képek érkeztek a CryTek legnagyobb üdvöskéjéből, a Crysis folytatásából, mely az EA jóvoltából PC mellett PS3-ra és Xbox360-ra is meg fog jelenni az ünnepi szezon alatt. Egyes infók szerint már novemberben játszhatunk, a remélhetőleg már nem "techdemóként" beharangozott játékkal. Halo gyilkos:)))))
Transformers: War for Cybertron - Storyline trailer

Exkluzív videóként jelent meg a Gametrailers oldalán az alábbi videó a legújabb Transformersből, melyben a storyline-t mutatják be a tisztelt Transformers fanoknak. A játékot a High Moon Studios készíti, és megjelenni júniusban fog multiplatform formában, a Sega és a Hasbro jóvoltából.

Split/Second: Velocity - videóözön!

Május 18-án rajtol el a Disney legújabb autós, árkád játéka Split/Second címmel. A videókhoz jó szórakozást.