CoD MW2: Felfedték az új pályákat

Mint azt már korábban tudni lehetett hamarosan új pályacsomaggal egészül ki a Modern Warfare 2. A csomag neve Resurgence Pack és ismét 5 pályát fog tartalmazni, melyik közül kettőt a CoD4-ből emelnek át a fejlesztők (Vacant és Strike).
Az új pályák a Carnival, Trailer Park, és a Fuel nevekre hallgatnak.
A Carnival egy vidámpark lesz nappali fényviszonyok közt, ahol például a hullámvasút biztosít jó kilátást a mesterlövészek számára.
A Trailer Park a közelharcot kedvelők kedvence lehet, míg a Fuelt a mesterlövészek paradicsomaként festette le Robert Bowling, az Infinity Ward kommunikációs és közösségi vezetője.

A pályacsomag, első körben xbox-on, június 3-án jelenik meg, ára 1200 MS pont.
PC-s és PS3-as dátumot ugyan nem kaptunk, de pár értékes képet igen. Ezeket lentebb láthatjátok.

Fable III PC-re? Van rá esély!

Már korábban is voltak találgatások egy esetleges PC-s megjelenésről, a lenti borító tetején látható információmorzsa pedig tovább erősítheti a reményt bennünk.A Fable 2005-ben megjelent első része, egy év késéssel ugyan, de PC-n is tiszteletét tette, a második rész azonban 2008 óta xbox exkluzív címként van jelen a piacon. A fejlesztő Lionhead Studios pedig már javában dolgozik a sorozat harmadik részén. A játékot kiadó Microsoft hivatalos bejelentést nem tett, csupán a sejtelmesen hangzó "stay tuned" szöveg hangzott el.
Éberek leszünk!

Bioshock 2 Videóteszt

Bár már nem számít nagy újdonságnak, de kipróbáltuk a Bioshock 2őt.
Tíz év telt el az első rész óta, s a dolgok nagyon megváltoztak. Az akkori kishúgok felnőttek és kegyetlen gyilkológépekké váltak, Sophia Lamb vezetése mellett a valaha tündöklő város újra megtelt élettel. De vajon életnek lehet-e nevezni ezt a terrort, ezt a borzalmat, ami itt folyik? Döntsétek el Ti!

Lara Croft and the Guardian of Light trailer

Egy új trailer jelent meg az immár Square Enix - és a tulajdonában lévő Eidos - gondozásában készülő Lara Croft játékból.Az új rész elhagyja a Tomb Raider brandet és új vizekre evez. A fejlesztő a Crystal Dynamics, akikhez az utóbbi részek is köthetők, erős platformelemekkel fűszerezi munkáját és fejtörőket, rejtvényeket ígér, továbbá a cooperatív mód lehetőségét. Az új videóban ingame jeleneteken keresztül nyerhetünk betekintést mindezekbe.
Megjelenés PC-n, Xbox360-on és PS3-on várható valamikor a nyár folyamán.

Singularity - Age Revert trailer

Új videó érkezett a június 29-én megjelenő Singularity játékból, melyet PC-re és konzolokra fejlesztettek a Raven srácai.