Crysis 2 lengyel életjel

A játékról először szkennelt formában kaptunk erős birtoklásvágyat ösztönző jeleket, majd megcsodálhattuk az első igazi, feszülős, nagy felbontású képeket is.
Most ismét csak egy szkennelt fotót kaptunk, ezúttal egy lengyel magazinból, amin igen erős idegen aktivitást láthatunk.

Mint tudjuk az idegenek megunták a dzsungelt és a második részben átvándoroltak, hogy a nagy almából harapjanak egy szeletet.
Valószínűleg nem látták még A függetlenség napját vagy a Világok harcát, különben tudnák, hogy városban sincs semmi esélyük!

Red Dead Redemption értékelések

Látszik, hogy a szaksajtó rátette tenyerét a Rockstar új üdvöskéjére, mivel sorra futnak be az értékelések róla. Lássuk mire lett elég:

XBOX360 értékelések:

GamePro - 5 out of 5
1UP - A
IGN - 9.7 out of 10
Boomtown - 10 out of 10
Official Xbox Magazine UK - 9 out of 10
Computer & Video Games UK - 9.5 out of 10
gamesTM - 9 out of 10
Game Informer - 9.75 out of 10

PS3 értékelések:

1UP - A
PSM3 Magazine UK - 94 out of 100
Eurogamer - 8 out of 10
Game Informer - 9.75 out of 10

A játék igen kiemelkedő értékeléseket kapott, úgy tűnik a Rockstar ismét letett valamit az asztalra. A játék hazánkban május 21-én kerül a boltok polcaira, így aznap már Ti is megtapasztalhatjátok, hogy megéri-e a pénzét.

A GoW széria írőnője jegyzi a Shank-et

Bizonyára sokan hallottatok már a God of War szériáról, mely PS exkluzív címként igen nagy rajongói bázisra tett szert. Nos, a széria történetéért felelős hölgy, Marianne Krawczyk, akit BAFTA-díjjal is jutalmaztak teljesítményéért, megkapta a lehetőséget, hogy Shank bosszúhadjáratának történetét gyönyörűségesen összeszője. A hölgyemény egyébként a Gamasutra szerint benne van a világ 20 legjobb sztori írói közt a videójáték piacon.

A hivatalos oldalon több képet is megcsodálhatunk a különleges atmoszférát árasztó 2D-s játékból, amit egyébként a Klei Entertainment hegeszt és nyárra ígér XBOX-ra, PS-re és PC-re.

Gran Turismo 5 új gameplay video nürburgring-ban

Napvilágot látott több külföldi oldalon is egy kamerás , de nem rossz minőségű gameplay videó a Gran Turismo következő, ötödik részéből ahol is Nürburgringben zajlik a vezetés. Azt kell mondjam megint csak nagyot alkottak a Poliphony Digitalnál. A játék kizárólag csak PS3-on fog megjelenni ahogyan elődjei is, és időpontot még most sem tudunk publikálni.Ideje lenne már valami konkrétummal előállni uraim.

Need for street : World showcase interview video

Az EA Showcase London kiadta a Need for Street World interjú videóját.

A játék PC-re Xbox360-ra és PS3-ra egyaránt kijön valamikor késő ősszel.