Red Dead Redemption - GB prezentáció

Több, mint 27 perces bemutató érkezett a Giantbomb jóvoltából az RDR-ből. Enjoy:)

Lara Croft and the Guardian of Light - friss képek

Szám szerint 4 új kép jelent meg a Lara Croft and the Guardian of Light-ból, amely idén nyáron fog megjelenni letölthető formában Steamen, XBLA-ra és PSN-re, 2 személyes cooperative támogatással
Kane and Lynch 2 - Undercover Cop Trailer

Német nyelvű trailer jelent meg a pressakey jóvoltából a Kane and Lynch második részéből, ami ha minden jól megy még augusztus végén játszhatunk is a teljes produktummal. Gyakorlatilag a Mafia 2 megjelenésével fog debütálni, ami valljuk be, nem túl okos húzás a Square Enixtől.

Final Fantasy XIII Versus Xboxra is jöhet


A Square Enix tegnap lezárta pénzügyi évét. Sajtótájékoztatót tartottak , melyben közölték az örömhírt miszerint 50 százalékos profitot sikerült elkönyvelniük, és ezzel egyidőben Yoichi Wada azt is elmondta hogy a Final Fantasy XIII Versus nagyban hozzájárult ehhez a szép eredményhez, ennek következtében nincs kizárva hogy elkészítsék az Xbox360 változatát is.Természetesen ezt nem kell készpénznek venni, még nem kezdték el a portolást.Várjunk a hivatalos bejelentésig.

Én személyszerint jobban örülnék egy PC átportolásnak.

Ghost Recon: Future Soldier csak jövőre

A nagy sikerű játék folytatását az Ubisoft bejelentése szerint leghamarabb 2011 első negyedévében próbálhatjuk ki. Hivatalos dátumról nem volt szó, mégis szinte biztos volt, hogy a Future Soldier még az idén megjelenik

Split/Second - az első online értékelések


A kritikusoknál meglehetősen jól szerepel a Disney legújabb árkád versenyjátéka, a Split/Second. Black Rock Studios megcsinálta a lehetetlent. Gratula nekik.

- 1UP: 100

- GameDaily: 90

- GamePro: 90

- GameZone: 85

- IGN: 85

- GameTrailers: 84

- Game Informer: 83

- Edge Magazine: 80

- Eurogamer: 80

- Giant Bomb: 80

- GameSpot: 75

PIMP TV - újra fókuszban a RDR

Splinter Cell: Conviction - DLC képek

Friss, nagy felbontású és minőségi képek érkeztek a német pressakey jóvoltából a május 27-én megjelenő fizetős SC: Conviction első nagyszabású DLC pályacsomagból. A képek jobb alsó sarkában leolvashatóak, hogy hány pályával fogunk gazdagodni. A letölthető tartalom 800 MS pont/10 dollár egységbe fog kerülni. Egyébként jelenleg az Ubisoft több, mint 1.8 millió példányt adott el a kis kereskedők segítségével a Convictionból. Szép eredmény!

Split/Second - videóözön

A kedves olvasó a Split/Secondból különböző játékmódokat ismerhet meg az alábbi videók megnézésével. A teljes játék a kritikusoknál meglehetősen szép eredm��nyt ért el, még az EDGE is 8 ponttal jutalmazta a Black Rock és a Disney közös árkád-autós produkciójátSpider-Man Shattered Dimensions - újabb gameplay

Újabb gameplay érkezett a Spider-Man Shattered Dimensionsból, melyet a Benox fejleszt kizárólag konzolokra. Megjelenni ez év szeptemberében fog az Activision gondozásában.

Prince of Persia - Platforming & Combat gameplay

Két új gameplay jelenet érkezett a GT stábjától a vadi új Prince of Persia részből, melyet ismét a Ubisoft rakott össze konzolokra és PC-re. A számítógépes verzióig június 11-ig kell várnunk, addig be kell érjünk Xbox360 és PS3 gameplay videókkal:)Új ps3 firmware júniusban

Az Official Playstation Magazine publikálta a hírt, miszerint új firmware közeleg a PS3-hoz. A feltehetőleg 3.40-es verziószámmal érkező frissítést júniusra datálják és jelenleg egy dolog tűnik biztosnak: a 3D-s játékokra készíti fel a konzolt.
Később, még ebben az évben egy újabb firmware jön külön a blu-ray egységhez is, szintén a 3D-s szolgáltatás kihasználására.

Red Dead Redemption - multiplayer videó

A GT oldalán megjelent egy többjátékos részt bemutató látványos és hangulatos videó a Red Dead Redemptionből. A játék grafikai motorját RAGE-nek nevezzük, melyet a Rockstar san diegói részlege fejlesztett tovább. Az RDR már megjelent, tessék beruházni rá, hiszen minden idők legjobb westernjátéka lett!

Újabb CoD: Black Ops képek

A mai videóanyag után új képek is érkeztek a Call of Duty: Black Ops címmel novemberben érkező játékból a Gamikaze jóvoltából, méghozzá élvezhető felbontásban.


Split/second és Prince of Persia videótesztek!

Megérkezett a két játéknak a Gametrailers általi videótesztek. A két játék már megjelent!RDR: xbox360 vs PS3 képek

A héten megjelenő Red Dead Redemtion című játékból jelentek meg konzolos összehasonlító képek, amin megtekinthetitek hogyan is fest a játék a két nagy konzolon.
A felső képek minden esetben a boxos verzióból, a lentiek PS3-ból valók.
A Ubisoft is megsarcolná a használt játékokat

Mint azt tudjuk az EA már bevezette saját, használt játékokkal való kereskedés elleni módszerét. Ez annyit takar, hogy a játékaihoz időnként megjelenő DLC tartalmakat az új játékot vásárló eredeti tulajdonos ingyenesen élvezheti, de aki használtan jut hozzá már nem, mivel azt az első tulajdonos már kiváltotta. Ezt az új játékok vásárlására ösztönző módszert az EA 10 dolláros megoldásnak hívja, mivel a használt játékot vásárlók ennyiért "válthatnák meg" a jogot, hogy ők is letölthessék az extra tartalmakat és így a vállalat pótolja ily módon kiesett bevételét.

Most a Ubi is elkötelezettnek látszik a módszer mellett. Elmondások szerint aktívan figyelik az EA 10 dolláros módszerét és ehhez hasonlóan a jövőben ők is sok extra tartalmat, DLC-t terveznek az új játékot vásárlóknak, míg a másodkézből hozzájutókat fizetésre köteleznék. A rendszert már jövő évtől bevezetnék!

CoD: Black Ops: a vágatlan trailer

Korábban már megtekinthettünk egy rövidke videót az új Call of Duty részről, ami szám szerint már a hetedik rész, a teljes, 1:42 perc hosszú videó pedig tegnap mutatkozott be. Ezt tekinthetitek meg most, ingame jelenetekkel tűzdelve.Az új rész ismét változatos helyszínekre kalauzol minket, láthatjuk az új fegyvereket, többek közt a nyílpuskát és a gyújtólőszeres shotgunt, betekintést nyerünk, hogy milyen lesz helikoptert vezetni és botrányosan leszállni vele, és úgy tűnik ismét kijutunk az űrbe is.

Megjelenés ez év november 9-e.

Prince of Persia - mozi bemutató

Pár nap és a mozivásznakra kerül Jerry Bruckheimer megaprodukciója, a Perzsia hercege című mozifilm. Így egy hivatalos trailert nézhettek meg belőle, amely kellőképpen fokozza a feszültséget a rajongókban. A nyár egyik blockbuster jelöltje!

Aktuális játékhírek, avagy PIMP TV

Fókuszban a Red Dead Redemption!

Mafia 2 - friss krémek

Friss képek, szám szerint 3 db állókép érkezett a 2K Czech jóvoltából a Mafia 2-ból. A játék érdekessége, hogy az Nvidia Physix videókártya tulajait hivatott leginkább támogatni PC-n (GFWL). Az alábbi robbanós képekből talán jól kivehető ez a "fizikai támogatás". A képek a pressakey galériájából származnak.Lost Planet 2 Killzone módra

A videó önmagáért beszél