Blacklight: Tango Down - Campaign trailer


A Gametrailers oldalán egy videó jelent meg a Blacklight játékból, amit mi most meg is osztunk veletek. A játék legnagyobb erőssége a 4 személyes cooperative kampányon fog alapulni. A teljes játék kizárólag letölthető formában fog megjelenni ez év júniusában PC-re (steam, direct2), XBLA-re és PSN-re. Kedves olvasó, van egy mottója e játéknak, még pedig: "Töltsd le a jövőt!"

"> Video Games | Blacklight: Tango Down | Campaign Mission Gameplay

Képeken a Killzone 3

A gamespot fórumán megjelent néhány szkennelt kép a ps3 exkluzív Killzone 3-ból, amely a Gamepro magazin hasábjairól származik.

A játékról annyit tudni, hogy feltehetőleg kihasználja majd a 3D-s tévék lehetőségeit.
Havas tájakra kalauzolja el a játékosokat és Jetpack is használható lesz.
A Conviction eladásai átlépték az 1 milliót

Az első héten 526,260 darab Splinter Cell: Conviciton talált gazdára, az 5. hét után pedig átlépte a bűvös 1 milliós határt (csak xbox-on), ám ez a mennyiség ma már nem számít annyira számottevőnek, jelentette ki az MSXboxWorld.
A videojátékok előállítási költségei magasak és csak emelkedtek, így egyre többen igyekeznek kiegészítő bevételre szert tenni a játékokban elhelyezett reklámokkal.
A játék PC-re is megjelent, de erre vonatkozó adatokat nem közölt a forrás.
Pletykák továbbra is keringenek egy esetleges PS3-as verzióról, de a Ubisoft ezt tagadja.

A Microsoft is bejelentette a Fable III-at PC-re

Tegnap adtuk hírül, hogy a Lionhead blogjára kikerült egy jó adag információ a Fable III-ról, többek közt az is, hogy a PC-sek is kapnak egy dózist belőle.
Ezt a Microsoft is megerősítette, valamint azt is, hogy PC-s verzióból is lesz gyűjtői kiadás, adta hírül a CVG.
A játék alapára dobozos és letölthető verzióban egyaránt £39.99 lesz, a gyűjtői kiadás áráról azonban nem esett szó. Tartalmát illetően megegyezik majd a konzolos verzióval, amit megtekinthetsz korábbi hírünkben.
Ha hihetünk a hírnek a játék még idén megjelenik!


RDR: mozgóképen a konzolos különbségek

Korábban már láthattatok néhány képet a Red Dead Redemption konzolos verzióinak összehasonlításáról, most a Gametrailers készített egy videót ugyanezen célból.

A játék várható megjelenése hazánkban: 2010. május 25-28.

Singularity - Deadlock trailer

Új videó jelent meg a német pressakey jóvoltából a június végén érkező Singularity multiplatform játékból, melyet alább nézhettek meg. Az Activision PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra ígéri a játék megjelenését.

Gears of War 3 - izmos képek

Új képek érkeztek az Epic X Box 360 exkluzív játékából, amelyeken hőseinket akció közben tekinthetjük meg, illetve némelyiken a "heroikus beállás kezdőknek" című tankönyvből mutatnak be nekünk pózokat. Pár kép ízelítőnek, a többit az alábbi linkre kattintva tekinthetitek meg.
http://www.allgamesbeta.info/2010/05/gears-of-war-3_21.html