Majin and the Forsaken Kingdom - Level Up Trailer

Majin and the Forsaken Kingdom egy újabb videója jelent meg a pressakey jóvoltából.
Kalandjáték kedvelőknek kifejezetten ajánlott.Idén télre várható a megjelenés Ps3-ra és Xbox360-ra, a Namco Bandai készítésével.

King's Bounty: Crossworlds bejelentveA mára már klasszikussá nőtt King's Bounty játékot talán mindenki ismeri. Sokan nőttünk fel mellette. Pár éve a játék új köntösben elkezdte visszahódítani a játékosok szívét, és sorozatra meg is jelent két különálló rész, a The Legend és az Armored Princess. Mindkét rész nagyon jóra sikeredett. A sikerszériának még közel sincs vége, árulták el a fejlesztők egy magazinoldalnak.
A Katauri Interactive bejelentette egy új kiegészítő rész érkezését. Azt még nem tudjuk mikorra jön , de azt elárulták mi lesz az új kiegészítőben.
Két új kampány , a Champion of the Arena, és a Defender of the Crown.Kapunk új teremtményeket.70 új tárgy, 7 új quest, 50 új képesség és skill, valamint 13 új varázslat is megtalálható lesz a csomagban. A Crossworlds-ot az 1C Company készíti.

A szkenner második áldozata: Fallout: New Vegas

Úgy tűnik ez egy ilyen nap. A szkennerek öntudatra ébredtek és lecsaptak következő áldozatukra. Na de félre a dumával, következzenek a Fallout sorozat legújabb részének képei egy magazinból, amit meg se próbálok kiejteni:
Az Obsidian Entertainment boszorkánykonyhájában készülő mű még idén érkezik, egészen pontosan november 16-ára van datálva.

A szkennelt képek szivárogtatásában közreműködött a psxuk.blogspot.com.

Crysis 2: új képek érkeztek

Bár a képek ismét egy magazin hasábjairól lettek digitalizálva, talán így is elhisszük, hogy ismét valami nagy van készülőben a Crytek műhelyében.
A játék PC-re, PS3-ra és XBox 360-ra is jön, és a legszebb konzolos játék címért száll ringbe, eséllyel. Ha minden jól megy, a játékkal még idén elkezdhetünk idegenekre vadászni, hozta mindezt tudtunkra a Gamersmint.
Prince of Persia: TFS Review

A Prince of Persia kalandot ki kellene jönnie Wii konzolra vagy temessék el a The Forgottan Sandot?

Gamers Choise Nominee

A Call of Duty: Modern Warfare 2 jelölt lett a GameTrailers Gamers Choise 2010 Game of The Year választáson!Menj fel a honlapra és szavazz te is!Ezen a szavazáson a játékosok dönthetnek, hogy mi legyen az év legjobb játéka vagy melyik játékban volt a legjobb karakter.
Itt lehet szavazni:

http://www.gametrailers.com/guyschoice/

Pimp TV - még mindig RDR láz