Red Dead konzolos különbségek

'Találd meg a különbséget' játékunk folytatódik a Rockstar új csillagával.

A G4TV-nek köszönhetően ismét összevethetitek a Red Dead Redemption konzolos verzióit.
Ti mennyi különbséget vettetek észre? Várjuk a helyes megfejtést post-ban!

Playstation 3: növekvő piaci részarány

2010 első negyedévében a Sony 31%-os piaci részarányt ért el a Playstation 3-mal, számolt be róla a Strategy Analytics piackutató szaktanácsadó.

Ebből előrejelzést is készített az év további részére, amiből arra a következtetésre jutott, hogy a PS3 globális eladásai elérik a 14 milliós eladott darabszámot, míg a Wii 17.5 millió eladásra számíthat, a Microsoft jelenleg futó konzolja, az Xbox 360 pedig 10.5 millóval a harmadik lehet csupán.

A Playstation előnye részben a múlt év szeptemberi áresésnek köszönhető, ami segíthet az év további szakaszában is a növekedésben, mondta David Mercer, a cég vezető elemzője. A Natal bemutatkozása a Microsoft konzoljához azonban fellendítheti az Xbox eladásokat is.

Az év ezen időszakát még gyenge eladások jellemzik, előrejelzésre azonban megfelelőnek bizonyult.

Az elemzések szerint 2010 végére világszerte a háztartások 9%-ában lesz jelen valamilyen konzol, ami 42 millió eladott konzolt feltételez erre az évre.

Először vezethetünk légi járművet Call of Duty-ban

A Cynamite.de megtudott néhány részletet a Call of Duty helikopteres küldetésével kapcsolatban. Azt már korábban is tudtuk, hogy lehetőségünk lesz némi korlátozással vezetni egy ilyen vasat, most némi részlet érkezett erről.


A helikopter lenyúlására Laosban lesz lehetőségünk egészen pontosan 1968. február 12-én. Az ehhez szükséges atmoszférát a "Payback" nevű pálya hivatott megteremteni. Először el kell majd csennünk és saját szolgálatainkba állítanunk egy ilyen gépezetet, majd megragadjuk a "joysticket", amíg kollégánk a rászerelt gépágyúval osztja majd az áldást.
Elsődleges célunk az ellenséges pozíciók tűz alá vétele, de közben figyelnünk kell, mert néhány ellenséges gép is célba vesz majd.
Ahogy azonban arról már szó volt, a heli lénylegében repül magától, az irányítási lehetőségek korlátozottak. Erre azért volt szükség, hogy a játékos ne repülhessen arra, amerre csak akar, helyette azt az útvonalat járja be, amit a fejlesztők előre megterveztek. A mi feladatunk tehát a jobbra-balra lavírozás és a tüzelés lesz. Az audiovizuális élmény fokozására pedig az ellenség környezete rendesen meg lesz pakolva mindenféle robbanóanyaggal, így lesz robbanás és hangeffekt kíséret dögivel.

A fejlesztők valódi élményeket ígérnek, szeretnék azt az érzést kelteni, mintha valóban egy több tonnás jármű pilótája lennél.

A játék a fejlesztő Treyarch ez év november 9-re ígéri.

Leleplezés: Guitar Hero: Warriors of Rock

A külföldön nagy népszerűségnek örvendő online boltóriás Amazon leplezte le az új Guitar Hero-t, ami a Warriors of Rock alcímmel érkezik, ha minden igaz ez év szeptember 21-én.A forrás szerint PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re fog megjelenni.

Front Mission Evolved megjelenési trailer

A napokban írtam miszerint késik a Front Mission Evolved című játék, erre már meg is kaptuk a következő videót melyben már a kiadási dátum is fel van tüntetve.
Tehát szeptember közepére csúszik a sikervárományos produkció.Mindhárom platformra kijön a játék.

Splatterhouse - új tréler


Egy új videó jelent meg a pressakey jóvoltából a Splatterhouse játékból, melyet a Namco Bandai készít Xbox360-ra és PS3-ra. A közelharcos akciójáték még év végén meg fog jelenni a boltok polcain.