Marvel VS Capcom 3: Fate of Two Worlds, új képek érkeztek


A Marvel VS Capcom következő epizodjából , a Fate of Two Worlds-ből kaptunk néhány új , nagy felbontású képeket.Még szebb , és kidolgozottabb látványvilágot kapott a játék, valamint találkozhatunk új harcosokkal is : Chris Redfield(Resident Evil), The Hulk, Dante, Captain America, Felicia, Wolverine, Morrigan, Deadpool és Iron Man karkterek kerülnek elő. A játék kizárólag Playstation 3-ra jön valamikor 2011 első félévében. Azt már gondolom említenem sem kell hogy a Capcom készíti, sajnálom hogy nem jön pc-re.Two Worlds II Debut trailerMegérkezett végre a Two Worlds II hivatalos első bemutatkozó trailar-e is, mely ha minden jól megy , akkor nyáron , junius 29-én jelenik meg mindhárom platformra.

Sniper: Ghost Warrior Gameplay Trailer

Mafia 2 gyűjtői kiadásban

A nagysikerű Mafia második részének eljövetele szépen közeledik, a kiadó 2K games pedig elérkezettnek látta az időt, hogy beszéljen kicsit a kollektoroknak szánt kiadásról is.

Lássuk mi mindent szorongathatunk, ha ilyet vásárolunk:
Először is az elmaradhatatlan és fenséges konzervdobozt, ami magát a játékot fogja tartalmazni, valamint egy keménykalapos Art Book-ot. A csomag része lesz még a játék zenekari hanganyaga külön CD-n, egy térkép az Empire Bay nevű városkáról, ahol feltehetőleg teljesen hétköznapi átlagpolgárként élünk majd, és nem utolsó sorban mienk lesz a Made Man nevű pack, ami valójában a DLC-khez való hozzáférést fogja biztosítani.
Amit még nem tudni, az ennek a csomagnak az ára, amit viszont igen, hogy a játék augusztus 27-én landol a boltok polcain PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

Forrás: mediakick.org