Mass Effect 2 - Overlord képek

Az Eurogamernek köszönhetően 5 új képhez jutottunk a Mass Effect következő nagyszabású letölthető tartalmából, az Overlordból. A DLC nem lesz ingyenes.
Alpha Protocol - Launch trailer

Már oly' sokat írtunk az Alpha Protocolról, éppen ezért mellőzném a felesleges szófecsérlést. A lényeg: már megjelent!

F.E.A.R. 3 - Paxton Fettel Trailer

Újabb élőszereplős videó jelent meg a Warner bros. jóvoltából a F.3.A.R nevű produkcióból, mely idán októberben fog megjelenni, immáron cooperative támogatással PC-re és konzolokra.

Mafia 2 - gyönyörűséges képek

A Pressakey 5 vadi új képre tette rá a kezét a Mafia 2-ből. Ezek a képek még desktopnak is illőek. Megjelenés augusztus 24-én PC-re és konzolokra. Az alábbi képek megnézése kötelező!

megjegyzés: a +2 kép kizárólag Opera böngészővel nézhető meg.TDU 2 - három új kép

Szám szerint 3 új kép érkezett frissen az Atari műhelyéből a Eden Studios alatt készülő árkád versenyautós, sandbox játékból. A gamma szeptember végén jelenik meg USA-ban, pár nap elteltével pedig Európában is tiszteletét teszi a TDU 2 PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra.Alpha Protocol - Multipath Trailer


Egy videó érkezett már megint a pressakey jóvoltából az Obsidian fejelsztésű Alpha Protocolból, melynek megjelenési napja ma esedékes. CDG-ről megrendelhető az akció kém-RPG játék. Különös, fórumokat járva, meglehetősen megosztottak a vélemények a játékról... Pár vélemények:

"Jó ez a játék! Rég volt már olyan "akció játék" a kezembe, ami 20 percnél tovább lekötött.. Na e már 2.5 óránál tart és abbahagyhatattlan. babák a dumák" - foxxi (sg.hu)

"De az mien ciki már, hogy 2010-et írunk és egy ilyen mozgáskultúrát kapunk? Főleg lopakodva nagyon gáz...áááá
Meg miért van az, ha lopakodva megyünk az ellenfél mögé és AKKOR is lekaratézza??????? Sima csendes gyilok kéne. Vagy fejleszteni kell?" - Prince23 (sg)

"Ha puritán grafika lenne és emellett folyamatos játékmenet és animáció, nem lenne gond. A csámpás gorilla módjára lopakodó főhős egy picit kizökkent, de még ez sem nagy probléma. A késéssel előugráló textúrák már necces kategóriába esnek. A szaggató(cserében relatíve ugye ronda) átvezetők megint nem növelik a beleélhetőséget.
Magyarul ok, nem kell tesszelláció meg dx11, de cserében legyen már tökéletesen kézreálló és játszható. Minegy, nem sírok többet hanem játszok(este) mindezek ellenére." - zorrobomber (sg)Singularity - Impulse Trailer

A pressakey jóvoltából egy vadi új videó érkezett a június 29-én megjelenő Singularity-ból, melyet az a Raven fejleszt, akik már igazán jó minőségű játékokat is letettek az asztalra, mint pl. a X-men Origins: Wolverine vagy a Wolfenstein. Utóbbi játék meglehetősen hasonlít a Singularity alapkoncepciójára, de a Bioshockot is felhozhatjuk, ha már hasonlítunk. Az Activision gondozásában tehát június végén érkezik, multiplatform formában.

Splinter Cell: Conviction - DLC trailer

Egy új videó jelent meg a Splinter Cell: Conviction legújabb, frissen letölthető DLC-ről. A letölthető tartalom sajnos nem ingyenes. Infókat az előzmények között olvashattok.

Red Dead Redemption - 10 milliós nyitány


A hírek szerint a Rockstar új játéka két nap alatt 10 millió fontos bevételt termelt az Egyesült Királyságban. Tette mindezt annak ellenére, hogy a játékból igen hamar készlethiány lépett fel, főleg a PS 3 verzióból, amely iránt sokkal nagyobb volt az érdeklődés mint azt a Rockstar várta. A Red Dead Redemption egyelőre PS 3 és X Box 360 platformokra jelent meg, PC verzióról nem szól a fáma de ismerve a Rockstart azért nem lepődnék meg ha előbb-utóbb érkezne.

A pajkos mackó akcióban

Nos, van itt nekünk egy édes, drága plüssmackónk. Ez a maci a többiekkel éldegél egy közösségben, hogy mivel táplálkozik egy ilyen kitömött állatka, az rejtély, de hogy érzelmei vannak, arra egyértelmű bizonyítékkal szolgál a következő videó:

Naughty Bear széttép

Újabb Killzone 3 képek érkeztek

A Killzone 3 munkálatai rögtön elkezdődtek, ahogy a gerillás srácok végeztek a 2. résszel. A képek ezúttal már nem szkenneltek, hanem igazi, feszülősek, tessék csak, tessék:
Forrás: psxuk.blogspot.com

Munkatársakat keres a Visceral Games

A Visceral Games csillaga ívesen emelkedik felfelé, most pedig vezető animátort és karakterszínészt is keresnek.
A játékgyárosoknak köszönhetjük eddig a Dead Space nevű űrhorrort, aminek már javában készül a második része, és a Dante's Inferno-t is.
Elindultak a találgatások, hogy az új szakemberekre a folytatásokhoz, vagy egy teljesen új címhez van-e szükség.
A relyonhorror szerint az utóbbi pozíciót betöltő a Dead Space Extraction címen dolgozhat majd, mivel a Dead Space 2. részének munkálatai már igencsak előrehaladott állapotban lehetnek, ha még az idén piacra akarják dobni, amire jó esély mutatkozik.

A vezető animátor a leírás szerint nagy jártasságról kell tanúbizonyságot tegyen a (közel?)harcbeli tudásáról, ami nem feltétlen jelentene új címet, de ismerve a kreatív srácokat, semmi se elképzelhetetlen.

Várjuk a további fejleményeket, esetleg bejelentéseket!