Alpha Protocol GT értékelés

A napokban jelent meg az Obsidian új játéka, az Alpha Protocol, a Gametrailers pedig szokás szerint neki is esett, hogy letesztelje és saját értékrendszere szerint kiértékelje. Ezt tekinthetitek meg alább:

L.A. Noire képekkel is gazdagodtunk ma!

Nagyon ritka alkalom, amikor valami információcska szivárog ki a Rockstar egyik készülő projectjéből, az L.A. Noire-ból, de most végre ingame képeket kaptunk a játékból.
Ahogy a nevéből is sejthető, a játék Los Angelesben fog játszódni, méghozzá a '40-es évek Los Angelesében, ahol különböző gyilkossági ügyek felgöngyölítése lesz a feladatunk eme nyílt kimenetelű világban.
A játék nagy hangsúlyt fektet a narrációra és fontos döntéseket ad a játékos kezébe.
A játékot a Team Bondi fejleszti 2004 óta, így már igencsak ideje lenne megjelenteti, amire, ha minden igaz, ebben az évben sor is kerülhet. Az L.A. Noire-t nem a GTA4 féle grafikus motor mozgatja, hanem egy saját fejlesztésű darab, de amint látszik a designerek itt is jó sok vért csempésznek bele.
A játék PS3 exkluzív lesz!

007 - Blood Stone - ráadásul még idén?

Egy új James Bond játék tűnt fel a gamemania online bolt honlapján Blood Stone alcímmel és előrendelői lehetőséggel. Egyelőre hivatalos bejelentés nem történt, talán az E3-on többet megtudhatunk róla és arról, hogy valóban megjelenik-e még idén (26-11-2010).

MW2 vs. Black Ops egymásnak feszülések

Néhány összehasonlító kép látott napvilágot, amin az utóbbi két Call of Duty rész grafikai stílusbeli különbségeit tekinthetjük meg. Ebből a Black Ops természetesen még nem jelent meg, november 9. az ominózus időpont.Star Wars - The Old Republic - Sith Warrior Class TrailerFelkerült a pressakey oldalára egy videó mely a sötét oldal karakterosztályát mutatja meg . A játékot a pc-s szerepjátékok királya a Bioware csapata készíti, és a LucasArts fogja kiadni. Nagy reményeket fűzünk hozzá. Kizárólag PC-re érkezik majd valamikor 2011 első felében.