A játéktörténelem legjobb szinkronhangai

A swantonmaster összeállított egy ötös listát azokról, akik szerintük a legjobbak, ha egy játékbeli karaktert életre kell kelteni. Nézzük sorba.

5. Reuben Langdon Dante szerepében

Érdekesség, hogy nem csak a hangját, de a mozgását is kölcsönözte a figurának a motion capture során.4. Michael Hollick, mint Nico Bellic

Munkájáért számos díjat be is söpört.3. Terrence C. Carson, azaz Kratos

Bár minden bizonnyal legnagyobb munkája ebben van, nyakig benne van az iparban, hisz a nevéhez köthetők még EverQuest II, Star Wars Battlefront és Unreal Tournament 3 hangok is.2. David Hayter, mint Snake

A legendák szerint aki hallotta már a hangját, az nem felejti el. Nos, mivel ezen szerepén kívül csak különböző játékok nagyfőnökeit alakította, azért biztosan erősen oda kell koncentrálni.1.Nolan North, vagyis Nathan Drake

Bár ezen kívül is voltak főbb szerepei. Ilyen volt Desmond Miles az Assassin's Creed-ből és igen, Ő volt Perzsia hercege is és ez még messze nem a teljes lista.

Én személy szerint kiemelném Michael Ironside-ot is Sam Fisher hangjaként, de ez lett volna az ő listájuk.

Egyetértetek, vitatkoznátok? Hozzászólások formájában jöhetnek!

CoD: Black Ops: fegyverek

Bár csak néhány darabot vehetünk tutira, most megismerhetitek mi áll majd rendelkezésre a rambózáshoz, és bár biztos jó a képzelőerőtök, azért valamennyihez mutatnék képeket is.

* AR-15
* AK-47
* AUG
* MP5K
* RPK
* SPAS-12
* MAC-10
* M1911
* M202
* Crossbow

Forrás: Gamersmint

Beyond Good and Evil 2 - továbbra is készül

Az Ubisoft az Eurogamernek megerősítette hogy a zseniális játék folytatása továbbra is készül (pár napja még úgy volt, hogy a projektet törölték), Michael Ancel pedig nem hagyta ott a céget, hanem továbbra is a játékon dolgozik. Akkor ezzel meg is volnánk, most már ideje lenne valamiféle információval is szolgálni a játékról mivel a tavaly előkerült nem hivatalos videón kívül eddig semmit nem láthattunk belőle.

Batman The Brave and the Bold hivatalos első trailer

Ma kiadásra került a Wii-re és Nintendo DS-re megjelenő Batman Brave and the Bold első hivatalos trailer-e, és a trailer végén láthatjuk a kiadási hónapot is miszerint szeptemberben érkezik a játék.