CoD: Black Ops: esély a bétára

Arról már korábban is hírt adtunk, hogy az új Call of Duty ismét visszahozza a PC-seknek a dedikált szerverek előnyeit.

Josh Olin, a csapat kommunikációs menedzsere elhintette twitterén, hogy egy Multiplayer Bétára is van némi esély, fontolgatják, számolt be róla az AltF4.

Úgy tűnik hiába bombasiker az MW2, az Activision változtat a Pc-sekkel szembeni politikáján. Hurrá!

RUSE megjelenési dátum

A Ubisoft második világháborúra építkező stratégiai játékát legutóbb szeptemberre halasztották, most úgy tűnik révbe is ér majd ekkorra, hisz pontos megjelenési dátumot kapott.
Az ominózus dátum pedig szeptember 17-e.

A játékban a fortélyon, az ellenfél becsapásán, megtévesztésén van a hangsúly. Aki kedved kapott hozzá, annak némi remény, hogy a megjelenés előtt még elképzelhető egy publikus béta is, bár hivatalosan nem erősítették még meg.
A játék megjelenik majd Xbox 360-ra, PC-re és PlayStation 3-ra is.

PS3: Bad Company 2 szerverleállás és patch

Szeretném előre leszögezni, hogy a leállás csak a PS3 szervereket érinti! Karbantartási és update munkálatok végett szükséges a leállás, a pontos időpont pedig holnap helyi idő szerint 10 órától várható. A játékot felhasználói oldalról is frissíteni kell majd, arról azonban nincs információ, hogy mikor lesznek ismét üzemkészek a szerverek.

A patch néhány új fegyvert (M14, NS 2000, G3 ), balanszolgatást és foltozgatást tartalmaz. Bővebben a forrásoldalon olvashattok.

Left 4 Dead Movie poster 2011

Chuck Norrist el tudnám képzelni Bill szerepére... :D
Mellesleg elég korrektül összerakták a L4D mozifilm képzeletbeli szereposztását. A rajongók már tűkön ülve várják a film hivatalos bejelentését. Hajrá Fox!

Pimp TV - aktuális hírek

The First Templar - a Tropico alkotóitól

A Kalpyso Media nemrég leplezte le legújabb játékuknak a címét, a The First Templart. A teljes játék a 13. században fog játszódni, s két francia lovag közül választhatunk majd, hogy kivel teljesítsük az adott küldetéseket. A sztori természetesen a Szent Grál körül fog alapulni, melyet meg kell akadályozzunk, hogy ne kerüljön rossz kezekbe. A Single player módban a két karakter közül bármelyiket is választhatjuk, sőt online cooperative támogatással érkezik, ami 2 személyes lesz. Megjelenni 2011 első negyedévében fog PC-re és Xbox360-ra. Érdekes stuff.


Harry Potter and the deathly hallows debut trailer

Ma végre nem csak híreket , képeket tehetünk közzé számotokra, hanem gameplay jelenetekkel fűszerezett trailer-t mutatunk be ami frissen, ma került fel minden híroldalra. A játék a film adaptációja, amely mint a film is ,itt is két részből fog összetevődni. A trailer az első rész debütáló videója. Amint azt észrevehettük az eddigi részeket követve ,minden rész egyre komolyabb hangvételű ,és a horrorosabb vonalhoz közelít . Nem lesz ez másképp ennél a résznél sem. Egy sötétebb hangulatú és főként akció dúsabb játékra lehet számítani. Arról továbbra sincs semmilyen információ mikorra várható a produkció, annyit viszont tudunk hogy PC-re Xbox360-ra ,Ps3-ra Wii-re és DS-re is megjelenik majd. Az EA gondozásával az EA Bright Light stúdió készíti a játékot.

Spider-Man: Shattered Dimensions - Villains Trailer

Vadi új videó jelent meg a Spider-Man: Shattered Dimensions játékból a német pressakey jóvoltából, melyet az Activision kizárólag konzolokra fog kiadni, valamikor szeptember környékén. A játék 2+2 dimenzióban fog játszódni, 4 különböző Spider-Man univerzumban, így a játszhatóság vélhetőleg majd nő is. Pl. lesz egy olyan Pókemberünk, akivel lopakodnunk kell majd a sötétben... Ígéretes.