Fallout: New Vegas első gameplay!

Végre megérkezett a Fallout New Vegas első gameplay felvétele az IGN jóvoltából, amit most a Youtube segítségével nézhetitek meg, közel egy perc erejéig.. A teljes játék szebb és jobb lesz, mint elődje. Megjelenés valamikor az ünnepi szezon alatt; a Bethesda és az Obsidian közös terméke PC-re és konzolokra is ellátogat majd...

Guitar Hero: Warriors of Rock hivatalosan is!

Az Activision ma hivatalosan is bejelentette az új Guitar Hero játékát, mely az előzetes információknak megfelelően a Warriors of Rock címet kapja.

Az ígéretek szerint történet is párosul hozzá, de ami fontosabb, hogy a Guitar Hero történetének eddigi legnagyobb rock felhozatallal jelentkezik, amihez az újratervezett rockgitár dukál majd.
A zenei lista egy részletére is fény derült:

* AFI - "Dancing Through Sunday"
* Avenged Sevenfold - "Bat Country"
* Black Sabbath - "Children Of The Grave"
* Buzzcocks - "What Do I Get?"
* Children Of Bodom - "If You Want Peace... Prepare For War"
* The Cure - "Fascination Street"
* Def Leppard - "Pour Some Sugar On Me (Live)"
* Dethklok - "Bloodlines"
* DragonForce - "Fury of the Storm"
* Drowning Pool - "Bodies"
* Foo Fighters - "No Way Back"
* Foreigner - "Feels Like The First Time"
* Jane's Addiction - "Been Caught Stealing"
* KISS - "Love Gun"
* Megadeth - "Sudden Death"
* Metallica & Ozzy Osbourne - "Paranoid (Live)"
* Muse - "Uprising"
* My Chemical Romance - "I'm Not Okay (I Promise)"
* Queen - "Bohemian Rhapsody"
* Rammstein - "Waidmanns Heil"
* The Rolling Stones - "Stray Cat Blues"
* Silversun Pickups - "There's No Secrets This Year"
* Slayer - "Chemical Warfare"
* ZZ Top - "Sharp Dressed Man (Live)"

A bejelentéshez egy videó is társult, amit itt tekinthettek meg:

Infamous 2 a Game Informer tálalásában

A kép a bal oldalon a Game Informer legújabb számának elején virít, a gamesonsmash szerint pedig a helyszín nem más, mint New Orleans. A folytatás tehát közeleg, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen az első rész 2009-es megjelenése óta közel 2 millió példány talált gazdára, noha csak PS3-ra jelent meg a drága.
Az új részben természetesen magasabbra emelik a mércét, az új helyszín melett új képességek és szuper ellenfelek is várnak ránk, hangzik az ígéret.

Star Wars The Force Unleashed 2 anyag 11-én

A gamerzines közzétette, hogy a következő heti, elő E3-as Spike TV adásban exkluzív anyagot láthatunk majd a Star Wars The Force Unleashed 2-ből. De nem csak emiatt lehet érdemes követni a jövő hét pénteki adást, hiszen gameplay anyagokat ígér a Killzone 3-ból és a Dead Space 2-ből is.
Legyünk tehát résen, indul a dömping. Az E3 pedig Június 15 és 17 között remélhetőleg számos meglepetéssel és látványossággal kecsegtet majd.

Deus Ex 3 - új trailer


Kegyetlenül büntetős új trailer érkezett a Deus Ex 3-hoz. A játékból ugyan nem mutat semmit de ettől függetlenül kötelező mindenkinek akit érdekel a játék. A Deus Ex 3 2011 elején érkezik Pc, PS 3 és X Box 360 platformokra.

F1 2010 - új fejlesztői videó

A Codies jóvoltából friss fejlesztői videó érkezett ma a F1 2010 projektból, amely szeptember végén fog megjelenni PC, Xbox360 és PS3 platformokra.

Rosszul kezdett a Prince of Persia film


Meglepő módon Jerry Bruckheimer megaprodukciója, a Buena Vista berkein belül elkészült Prince of Persia: Sands of Time meglehetősen rosszul nyitott a hétvégén. A film május 28-án debütált először Amerikában és június 2-ig mindössze 44 millió dollárt termelt a tengerentúli kasszáknál, míg világszerte (USA-t leszámítva) több, mint 97 millió dollárt produkált. A 200 milliós költségvetésű filmet Mike Newell rendezte, akinek ez lenne az első igazi, nagy költségvetésű illetve hypolt filmje. A jelek szerint a 100 millió dolláros álomhatárt, az az a blockbustert van esélye megnyernie hazájában. Egyébként az első hétvége alatt csak 30.1 millióval nyitott a filmecske, brutálisan rossz eredmény egy ilyen volumenű filmtől! A franchise folytatása, a Warrior Within (ami az új generációs PoP játékok legjobb része) pedig egyre kétségesebb!

Shogun 2 - Debut Trailer

Készül az új Total War az Activision és a Creative Assembly jóvoltából. A vadi új rész Shogun 2: Total War címmel készül és kizárólag PC-re fog megjelenni 2011 magasságában. További fejleményeket a stratégia játékról talán az E3-ról fogunk majd kapni.

Killzone 3 teaser trailer

Végre ma megjelent a Killzone 3 bemutatkózó trailere. Ugyan a videó nem sokat árulkodik a játékról , de legalább azt a következtetést engedi levonni hogy nagy iramban halad a játék, nem ülnek a babérjakion a fejlesztők , és igen nagy produkciót készülnek letenni az asztalra. Ez nem is kétséges A játék elődjeihez hasonlóan kizárólag PS3-ra jön valamikor 2011-ben .