Crysis2 vagy Halo:Reach gameplayt valaki?

Egy kis gameplay videót a Crysis-re kiéhezett szemeknek?Esetleg Halo-t, az erre várakozásban állóknak?

Let's Move!

Bizonyára sokan hallottak már a Playstation mozgáskontrolleréről, a Move-ról, ami hónapokon belül, ősz tájékán megvásárolható lesz, az árat pedig 100 dollár alá árazzák majd.
A termék honlapja már javában böngészhető formába van rángatva, ahol videókkal, képekkel és egyéb infókkal lehettek okosabbak a terméket illetően, ami még bizonyosan fejlődni fog, hisz a támogatott játékok listája jelenleg még nem olyan széles. Így tehát aki tervezgeti egy ilyen kütyü beszerzését, szemezgethet vele a hivatalos helyén.

Kitekintő: májusi konzoleladások Japánban

A nintendoeverything.com nyilvánosságra hozta a május 3. és 30. közötti konzoleladásokat. Mivel a vizsgált ország Japán, így talán nem meglepő, hogy az eladások során a helyi konzolóriás került ki győztesen. Egészen pontosan az alábbi módon alakultak az eladások:

PSP – 107,224
Wii – 87,901
PS3 – 86,710
DSi LL – 72,987
DSi – 45,409

Xbox 360 – 16,850
DS Lite – 12,258
PS2 – 5,422
PSP go – 4,418

Singularity-Gravity trailer

A hónap nagy várományosából a singlarity-ből kaptunk egy új videót , mely azt hivatott bemutatni mikre leszünk képesek a karunkra szerelt befolyásolóeszközzel. Azt kell mondjam rá hogy ha tényleg ennyire nagy dolgokra leszünk képesek, már lőfegyverre nem is nagyon lesz szükségünk. E hónap 26-án jön a boltok polcaira mindhárom platformra, és az Activision sarokban találjuk majd meg.

Modern Warfare 2 - CTF gameplay

Saját feltöltésű CTF videó a Wasteland neveztű pályáról, amelyet 4-3-ra nyertünk meg a pub teammel.