Kane & Lynch 2 : Dog Days E3 2010 Trailer

A jövő héten kezdődik az E3, így szivárognak az elő videók e nemes alkalomból. Alant az IO Interactive legújabb munkájának tarilerét tekinthetitek meg, melyben akcióban az elmebeteg gyilkosok.

Capcom E3-as felhozatala

Capcom idei E3-as (jún. 15-17) játék felhozatala alább tekinthető meg:

-Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
-Okamiden
-Bionic Commando Rearmed 2
-Sengoku BASARA: Samurai Heroes
-Ghost Trick: Phantom Detective
-Dead Rising 2
-Dead Rising 2: CASE ZERO
-MotoGP 09/10

The Witcher 2 - mesélnek a fejlesztők

Egy új videó érkezett a német pressakey jóvoltából a The Witcher 2-ből, melyben a fejlesztők elmondják a nagyérdemű részére, hogy miben lesz másabb az új RPG játék. Megjelenni kizárólag PC-re fog, valamikor 2011 első negyedévében.

Bejelentve a Dungeon Siege 3

A Square Enix hivatalosan június 7-én, az az ma jelentette be Chris Taylor eredeti játék folytatását a Dungeon Siege 3-at. A játék valamikor 2011 végén fog megjelenni az Obsidian fejlesztésében PC mellett Xbox360-ra és PS3-ra. Addig is nézzük meg közösen az első képeket a frissen bejelentett RPG játékról.
Driver - megerősítve az új rész

Az Ubisoft ezzel az alanti videóval erősítette meg, hogy biztosan el fog készülni az új Driver játékszoftver. Június 15-17 között pedig várhatóan leleplezik az autósjáték alcímét is. Mi azért egy szaftos gameplaynek vagy egy sima trailernek is örülnünk.

Vanquish: először mozgás közben!

Nemrég közöltük le a Gametrailers jóvoltából az E3 előtti bemutatkozó gameplay videót a Vanquishból, de most az internetnek köszönhetően egy meglehetősen akciódús ingame videó érkezett a PlatinumGames megaprodukciójából, melyet a korábbi Resident Evil részekért felelős japán rendező alkot PS3-ra és Xbox360-ra.

Need for Speed World - mesélnek a fejlesztők

Július 20-tól végre minden számítógépes felhasználó kipróbálhatja online a EA Black Box játékát, a NFS Worldot, melyről éppen a fejlesztők tartanak kis előadást az alábbi videóban (köszi pressakey!), hogy mire számíthat a nagyérdemű. Meg kell jegyezni, hogy a projekt nagyon hasonlít a NfS: Most Wanted játékra, aminek természetesen személy szerint nagyon örülök. De még így is visszasírom azokat a részeket, amikor szép tengerpart menti autópályákon, autóutakon vagy a görög vidékeket idéző völgyeken, nemzeti parkokon kocsikázhattam, nem pedig állandóan városokban meg versenypályákon. Hot Pursuit mindenek felett!

Crysis 2 - E3 beharangozó trailer

Sokat gondolkodtam, hogy osszam-e meg a Crysis 2-ről kijött Exclusive trailert, végül megtettem. Hogy miért vonakodtam vele? Hát, nézzétek meg ti is :)
Köszönjük Crytek, nagyon hasznos információval bővelkedő videót faragtatok össze még az E3 előtt.ui:
Ezt nevezik trailernek?

FEAR 3 - gameplay

Játékmenet videó érkezett a Warner jóvoltából még az E3 előtt a FEAR 3-ból, mely az ígéretek szerint tartalmazni fog kétszemélyes cooperative módot is. Bővebb információk a Day 1 Studiostól június 15-től várható az Angyalok Városából:) Addig is nézzük meg közösen az alábbi új és hangulatos videót.

Képeken az új Spider-Man játék

4 új kép érkezett az Activision gondozásában készülő Spider-Man Shattered Dimensions produkcióból, mely az összes létező konzolra meg fog jelenni idén ősszel, PC-s port pedig egyáltalán nem fog készülni a játékból. Egyébként a gamma 4 különböző univerzumban fog játszódni, az alábbi képeken megtekinthetőek az egyik univerzum világa Pókemberünkkel, aki meglehetősen félelmetesen és hátborzongatóan néz ki, ala Spawn. A 4 fajta világ értelemszerűen különböző játékmódokkal fog majd rendelkezni. Érdekesnek ígérkezik az egész anyag. Ja és gameplay jövőhéten várható, az E3-ról, legalábbis ezt csiripelik a madarak.
Vanquish gameplay

Még a június 15-én megrendezendő los angelesi E3 nagy játékbemutató előtt kaptunk a Sega és a Gametrailers.com jóvoltából egy meglehetősen látványos gameplay videót a Vanquish játékból, melyet a PlatinumGames (Bayonetta) fejleszt gőzerővel, kizárólag Xbox360-ra és PS3-ra. Megjelenés 2011 magasságában...