Spider-Man: Shattered Dimensions - 14 friss kép

Friss képadag landolt galériánkba a Spider-Man: Shattered Dimensions játékból, melyet az Activision kizárólag konzolokra fog kiadni még idén ősszel. Egészen érdekes játéknak ígérkezik a 4 világával a legújabb Pókemeber gamma.


Fifa 10 vs 11 összehasonlító képek

A Fifa 11 első hivatalos képeit hasonlította össze a Videogameszone a Fifa 10 képeivel, ezeket tekinthetitek meg lentebb. Ahol nincs jelölve: a fenti kép a 10-ből, a leni a 11-ből származik. Szerintetek mennyit fejlődött grafikában, realisztikusságban?


FFXIV kiszivárgott kép

Egy igen aranyos démonkát tekinthettek meg a bal oldali képen, amint bődületeset tüsszent egy emberkére. Feltételezések szerint a Final Fantasy XIV E3-ra szánt trailerének egy képkockája lehet.
Várjuk mozgás közben!

Power Gig: Rise of the sixstring gameplayvideó

Új fajta ritmusjáték közeleg a stílus kedvelőinek ,még pedig a Seves45 Studios készítésével, és ez nem más mint a Powe Gig című játék, amiről rögtön már kaptunk is egy kedvcsináló videót , amely főként magát a játékot mutatja be miként is fest a játék ha már kezünkben , illetve konzolunkban tudhatjuk majd a lemezt. Azt is elárulták a fejlesztők hogy akár külön, akár csomagban a játékkal is megvásárolhatjuk hozzá kedvenc hangszerünket gitár vagy dobkészlet formájában. A játék PS3-ra és Xbox360-ra jelenik meg 2011 ben.

Sniper: Ghost Warrior - oktató videó

City Interactive ezúttal minőségi játékkal fog előrukkolni a Sniper Ghost Warrior képében. Felettébb érdekes az alábbi videó valamint meglehetősen siker várományos a CI történetében ez az új, sznájperes produktum.

Spider-Man Shattered Dimensions - E3 2010 trailer

E3 előtti beharangozó tréler érkezett a német pressakey jóvoltából a legújabb Pókember játékból, amely igen ígéretes koncepcióval rendelkezik. Várjuk szeretettel az őszt, amikor is meg fog jelenni!

Új Mortal Kombat mozifilm készül

Az interneten egy meglehetősen félelmetes tréler jelent meg a legújabban készülő Mortal Kombat filmből, amely az előzetes információk szerint 2013-ra készülne el Michael jai White alias JAXX főszereplésével. Az alábbi videó nagyon komor, sötét, horrorisztikus, nyomozós. Félelmetes! A staffból Liu Kanget hiányolom. A videót pedig köszönjük az allgamesbeta stábjának!