Mafia 2 - Made man trailer

Újabb trélert adott ki a 2K Games cseh részlege a mafia 2-ből, melyet alant nézhettek meg jó minőségben a pressakey jóvoltából. Megjelenés augusztus 27-én!

XCOM - debut trailer

Sorra jönnek ki a debütáló trélerek az E3 előtti bemelegítés miatt, így az XCOM is előrukkolt egy új videóval. A 2K Games játéka nagyon ígéretes projektnek tűnik első látásra, megjelenni amúgy 2011 magasságában fog multiplatform formában.

Nail'd gameplay videóMostanában egyre több fejleztőcsapat rukkkol elő valami újjal az autósjátékok kategóriájában. Így volt ez a Split/seconddal vagy a Blur-ral. Most viszont egy másik fejlesztőbrigád ,a Techland is tesz egy próbát és elkészít nekünk egy kicsit akrobatikus beütésű autósjátékát a Nail'd- ot. Érkezett is frissen egy videó a gametrailers-re , amely főként magát a játékmenetet mutatja be. Meg kell mondjam nem lesz rosz. A játék mindhárom fő platformra, PC-re Xbox360-ra , és PS3-ra is kiadásra kerül idén Novemberben a Deep Silver szárnyai alatt. Addig is nézzétek meg mire számíthatunk.

Quantum Theory - E3 előtti trailer

A Koei jóvoltából egy új trailer jelent meg a Quantum Theory játékból, melyet a Tecmo fejleszt kizárólag Xbox360-ra és PS3-ra. Megjelenni június 30-án fog Európában.

StarCraft 2 - TV reklám

Jól megy a Blizzard sorsa, hiszen a StarCraft 2 reklámkampánya még a Tv készülékeket is meghódította. Erről tanúskodik az alábbi videó. A teljes RTS gamma július 27-én robban be a boltok polcaira, PC exkluzív címként.

Transformers War for Cybertron - multiplayer demo gameplay

Az Activision kiadott egy új videót a Transformers War for Cybertron-ból, melyben a multiplayer részt hivatott bemutatni a tisztelt nagy közönség számára. A játék idén nyáron érkezik, minden létező platformra a High Moon Studios fejlesztésében.

Crysis 2 - első gameplay

Végre kaptunk egy meglehetősen jól összerakott és nem egy orrunk alá dobott förtelmet, mint ahogy pár napja gondolta azt a Crytek az E3 2010 Exclusive videóval. Most végre alaposan szemügyre vehetjük az ünnepi szezon alatt megjelenő Crysis 2 gammát. Köszi EA és Crytek.

Mass Effect 2 Overlord - megjelenési dátum


A Mass Effect 2 következő letölthető tartalma, az Overlord neveztű küldetéscsomag június 15-én, az Angyalok Városában megrendezendő idei E3-as játékbemutató debütáló napján érhető el az XBLA-n, jelentette az Xbox Live programozásáért felelős igazgató, Major Nelson. A friss hírt az úri ember a saját blogján keresztül közölte le a játékos társadalom részére.

A részletes DLC-ben Sheparddel és hűséges társaival egy Cerberus kutatási bázison kell majd rendet , s igazságot szolgáltatni. Az Overlord ára sajnos elég drága lesz, hiszen 560 MS pontot kell majd adnunk érte.

Valamint jövőhét kedden elérhető lesz egy demó változat is a Mass Effectből a Bioware jóvoltából. Hogy ez mit is fog takarni, arról majd bővebb információt június 15. után adhatunk.