Modern Warfare fan film

NBA 11 Elite - Vision trailer

Vadi új videó jelent meg az NBA Elite 11-ből, amely sokkal jobb lesz mint elődjei (jobb fizika, jobb technika, meg a szokásos duma). Megjelenés idén ősszel, kizárólag konzolokra.

Front Mission Evolved: E3-as bemutató

Új videó érkezett a Front Mission Evolved játékból, amely az előzetes infók szerint 10-15 órás single részre várhatunk, de a fejelsztők elmondása szerint a multiplayer többre lesz majd hivatott. majd meglátjuk, addig is nézzük meg az E3 előtti bemutatkozását alább. (megjelenés idén nyáron)

Force Unleashed 2 - fenomenális trailer

Vadi új tréler jelent meg az októberben érkező Star Wars: The Force Unleashed 2 játékból, melyet alant nézhettek meg HD felbontásban. Xbox360-ra és PS3-ra biztosan egyszerre jelenik meg, legalábbis a GT szerint. Mi úgy tudjuk, hogy a PC portot is meg fogjuk kapni LucaArtséktól:)

Killzone 3 E3 Gameplay trailer

Igen, végre megérkezett Ő is, legalább is a gameplay videója. Gondolhattuk volna hogy ez a játék sem maradhat ki az E3 nagy méretű bemutatóshow-jából, ezért mi is közzé tudjuk nektek tenni ezt a gameplay videót amely frissen, ma került fel a a világhálóra. Meg kell jegyezni az alkotók most ki tesznek magukért és amint láthatjuk is a videóban még fenomenálisabb háborúba csöppenünk, ahol is újabb fegyverarzenállal bővül a repertoárunk, és komolyabb technológiával leszünk felszerelve mind a gépezetek ,mind a páncélzatok terén. Sajnos megjelenési dátumot nem tudunk, csak annyit hogy valamikor 2011-ben jön kizárólag PS3-ra, hátha majd az E3-on tudatják velünk a pontos dátumot és okosabbak leszünk. Ha meg tudjuk , közzétesszük itt is. Ígérem. Addig is itt ez a videó. Jó szórakozást hozzá.

Fallout New Vegas - E3 gameplay

Ugyancsak a Gametrailers oldalán tekinthető meg egy exkluzív videó az ősszel megjelenő Fallout New Vegasból, melyet alább nézhettek meg a hungamer oldalán is. A videó meglehetősen hangulatos, hiszen ezekre a forró nyári napokra tökéletes atmoszférát tud teremteni. De csak a videó.... a megjelenés még odébb van.

Dead Space 2 - E3 gameplay

A Gametrailers jóvoltából exkluzív videóként jelent meg a Dead Space 2 látványos gameplay bemutatója az E3 előtti bemelegítés miatt. Megjelenni jövőre fog, multiplatform formában.

Shank - E3 debut trailer

A Klei Entertainment fejlesztésében készülő Shank játék az idén nyáron fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra (digitális formában!) az EA jóvoltából. Az alábbi videó az E3-ról származik.

Bodycount - E3-as gameplay videó

A Codemasters egy vadi új videót adott ki az idei E3 játékexpó alkalmával, ami június 15-én kezdődik Los Angelesben. A Gametrailers oldalán meglehetősen rossz a fogadtatása, de azért a videó megnézése után valljuk be mi is, hogy nem egy nagy eresztés a gamma. Hátha kedden jönnek valami fajintos gémpléjjel a fejlesztők.