Need for Speed: Hot Pursuit - debut trailer

Készül az új Need for Speed Hot Pursuit reboot verziója, hivatalosan jelentették be a Criterion srácai a los angelesi E3-on. Visszatérnek a szívós zsaruk, és ami a legfontosabb: végre valahára mellőzik a versenypályákat és a városokat. Visszatérnek a nagy betűs szabadsághoz! Éljen Criterion!

CRYSIS 2 - exkluzív képek!

A képeket nagyon szépen köszönjük az allgamesbeta stábjának. A dicsőség őket illeti!

CoD: Black Ops - E3-as single videók

Az este megrendezett idei E3-on kezdetét vette a nagy játék expó, első bemutató természetesen a CoD: Black Ops volt, Lamia vezetésével. Az alábbi videó megnézése után igen ígéretes CoD rész elébe nézhetünk.A Crytek Xbox exkluzív címet heggeszt

Meglepőbb, mint a párna másik oldala, de már a csapból is az E3 folyik, ha új hírről van szó. Jól tükrözi ez, hogy mennyire fontos is a gyártóknak hirdetni magukat ott fényesre csiszolt termékeikkel.
A német Crytek már sok kellemes órával megörvendeztette a játékosokat, most azonban úgy tűnik csak az MS konzolosok örülhetnek, hiszen bejelentésre került egy Codename Kingdoms című alkotás, melynek trailere egyelőre ugyan még nem szivárgott ki, de a jól értesültek elmondása alapján egy gladiátort láthatunk benne pajzzsal és karddal felvértezve, egy meglehetősen erőszakos, sötét környezetben.

Nem túl sok infó, de mégiscsak egy új játék bejelentése, így elég valószínű, hogy hamarosan újabb infókkal bombáznak majd minket és a játékosvilág figyelme hamar ráterelődik.

A THQ is bünteti a használttal játszókat

Az EA ihlette, az Ubisoft átvette és most a THQ-nak is megtetszett.
A THQ elnöke, Danny Bilson elmondta, hogy a cég jelenleg egy hasonló projekten dolgozik, ami persze nem csak az iparnak, de a játékosoknak is milyen jót fog tenni... Ő tehát már feltalálta az univerzális ketchupot, úgy vesz el, hogy közben ad.
Lássuk hogyan is gondolta ezt Danny barátunk.

"Meg kell, hogy mutassuk a használttal játszó gamernek, hogy az új termék egy prémium, mert abban minden ingyen jár," mondta Bilson. Elmondása szerint jelenleg több olyan címük is van, ami nem is annyira negatív a használttal játszóknak, mint amennyire jó az új tulajoknak. - Tyű!

Hozzátette, hogy a módszerük nem lesz olyan drasztikus, mint az EA 10 dolláros projektje. Ezzel a módszerrel nem szeretnék kizárni a másodkézből játszó játékost a multi adta élményekből, hagyják, hogy megtapasztalja egy részét, épp csak nem az egészet. Azután fizetnie kell, ha új mapokat, tartalmakat szeretne, de rögtön hozzátette, hogy mindez még nem hivatalos, jelenleg viszont így képzelik el a jövőt.


Metal Gear Solid Rising E3 Trailer

Ugyan hivatalosan még el se kezdődött, sorra potyognak az E3-ra szánt videóanyagok. Most épp a Metal Gear Solid Rising alcímmel érkező részének trailerét tekinthetitek meg. Egyébként a cím elveszítette PS3 exkluzivitását, immáron Xbox 360-ra is érkezik a cucc!


Singularity - E3 trailer

Az Activision is készült egy videóbemutatóval a Singularity játékból, amelyet az alábbi traileren tekinthetitek meg. Nagyon hangulatosra sikerült ez a videó is. A teljes játék a Raven fejlesztésében június 29-én fog debütálni Xbox360-ra, PC-re és PS3-ra.Afterfall: Insanity - E3 2010 Teaser Trailer

Végre mozgás közben is megleshetjük a Dead Space koppintó játékot.

Sony Move a gyakorlatban

Az IGN-es srácoknak köszönhetően napvilágot látott egy rövidke videó amint épp a Sony Move-ot teszteli egy IGN-es szerkesztő. Igaz, nem éppen a legkomolyabb formájában teszteli, de így is láthatjuk miként , és mennyire gyorsan reagál a mozdulatainkra a két "varázsbot" amit majd a kezünkbe kell venni. Meg kell hagyni, elég jól szuperál a kicsike. Mostmár kíváncsiak lennénk egy hasonló videóra az Xbox360 Kinect-jéről is, mert promós videót már ugyan láthattunk, de nálam nem az a meggyőző.

Marvel VS Capcom 3 FTW ,új karakterek videó

Korábban már képeket , és új karakter neveket is tettünk közzé itt a Hungamer-en készülődő Marvel Vs Capcom harmadik részéből, ám most kaptunk egy videót is mely az új karaktereket hivatott bemutatni, tömören és röviden. Ha megnézzük a videót hamar rájövünk hogy sikervárományos produktum jön jövőre, van egy kicsit Street Fighter 4 beütése , legalábbis ami a látványvilágot illeti, de ez nem baj.

Assassin's Creed Brotherhood

Nem kicsit látványos videó jelent meg az AC: Brotherhood játékból, mely először fog tartalmazni a sorozat történelmében igen erős és masszív multiplayer játékmódot. Várjuk november 16-át, méghozzá sürgősen.

TDU 2 - E3 trailer

Befutott a TDU 2 E3-s bemutatója is: