inFamous - E3 trailer

Az SCEA blog megszerezte az inFamous első bemutakozó videóját az E3 alkalmával. Szebb és jobb lesz, ezt üzentéka fejlesztők, de ezt már megszokhattuk minden fejlesztőktől, hiszen ez a szokásos duma. PS3 exkluzív gamma majd valamikor 2011-ben jelenik meg.

Új Assassin’s Creed: Brotherhood képek

5 új képet tekinthettek meg az Assassin’s Creed Brotherhood alcímmel érkező folytatásáról, melyeken Eizo-t (az ágyúkezelőt) és kis barátait tekinthetitek meg akció közben. A játék PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra egyaránt jön, ha minden igaz ez év november 16-án.CoD: Black Ops ráadásvideó

Sajnos ezúttal is csak egy kamerás felvétellel van dolgunk, de a videó legalább kellemesen hosszú, majdnem 7 percen keresztül mozog benne az Activision legújabb fejőstehene, a 7. CoD.

Future Soldier - szenzácios gameplay

Fantasztikus videó jelent meg a Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon: Future Soldier című produkcióból, melyet alant nézhettek meg egész jó minőségben, streamelt HD felbontásban. A tartalmas videót az IGN stábjának köszönjük, meglehetősen ígéretes termékről van szó, még akkor is, ha éppen mellőzik a fejlesztők a franchise védjegyeit.


E3 2010 trailer: