Jelenet a Prince of Persia filmből

Spec Ops: The Line - E3 trailer

A 2K Games jóvoltából megérkezett a német stúdió által fejlesztett Spec Ops: The Line E3-as bemutatója, melyet alant nézhettek meg HD felbontásban. A teljes játék megjelenése sajnos 2010 őszéről eltolódott 2011-re. Pontos megjelenés dátum még nincs, de annyit tudni, hogy PC-re biztosan megjelenik a TPS lövölde játék. További információkért katt az előzményekre.

Mass Effect 2 - Overlord DLC trailer

Új videó jelent meg a ME 2 legújabb küldetéscsomagjáról, az Overlordból, melyet alább tekinthettek meg. A letölthető tartalom kb. 2 óra kikapcsolódást nyújt, aki beszerzi 560 Bioware illetve MS pontért a cuccost.

Dead Rising 2 - Case trailer

Assassin's Creed Brotherhood multiplayer footage

Újabb videó jelent meg az Assassin's Creed Brotherhood című játékból, melyet a Ubisoft jóvoltából alább nézhettek meg akár HD felbontásban. Többjátékos módozattal érkezik idén ősszel multiplatform formában.

Driver San Francisco demo gameplay

E3 2010 :Medal of Honor gameplay videó

Az EA E3-as rendezvényén bemutatásra került a legújabb Medal Of Honor játék is. Egy kicsit belepillanthatunk milyen is lesz a singleplayer része. Lesz háború megint, méghozzá nem is akármilyen. Megjelenés október 14-ére van tervezve. Mindhárom multiplatformon kiadásra kerül az EA szárnyai alatt.

Iron Baby