Fable 3 - Nem lesz Kinect támogatás

Ted Timmins-t (lionhead) az E3-on faggatták hogy a Fable 3. része fogja-e támogatni a Kinect nevezetű kütyüt, illetve akarnak-e a későbbiekben foglalkozni a Kinectel. A válasz körülbelül annyi volt hogy a Fable 3 jelen állás szerint nem fogja támogatni de mivel nem zárkóznak el tőle így nem kizárt hogy későbbi letölthető tartalmaknál elérhetővé teszik a Kinect kompatibilitást.

Hát majd kiderül, a játékot viszont továbbra is nagyon várjuk!Battlefield Bad Company 2 Sniping - Headshots

Medal of Honor - This Is Tier 1 Exclusive Trailer

Új, élőszereplős videó jelent meg az EA jóvoltából a MoH játékból, amit azonnal megosztottunk veletek e percekben. Enjoy

Mafia 2 - képcsokor

Az augusztus 24-én megjelenő Mafia 2-ből látványos, friss képek érkeztek meg galériánkban, amit mi azonnal megosztunk veletek. A képcsokor az E3-ról származik.Deus Ex: Human Revolution képek

Gyönyörű képek érkeztek a legújabb Deus Ex játékból. Enjoy:)
The Witcher - E3 képek

A kizárólag PC-re megjelenő The Witcher 2-ből vadi új képek érkeztek, melyeket alant nézhettek meg. A teljes játék 2011 januárjában fog megjelenni.


Brink - képek

Szép képek érkeztek a Brink játékból a Splash Damage jóvoltából. A játékot sajnos eltolták 2011 tavaszára, addig hátha jönnek a górék egy beígért coop demóval. Várjuk azért.


Vanquish - 4 perces Gameplay

A Sega és a Platinum Games nevéhez fűződő játékról eddig nem sokat tudhattunk, ám most itt van egy 4perces Gameplay videó egyenesen az E3-ról. A játék egyébként minden valószínűség szerint idén télen teszi tiszteletét PS3 és X360 platformokon.

The Force Unleashed 2 - képek

Vadi új képek érkeztek a Star wars: The Force Unleashed 2-ből, melyet alant nézhettek meg akár nagyobb felbontásban is. A már két fénykardot használó Starkiller október 21-én debütál multiplatform formában a LucasArts gondozásában. A Cinematic trailer pedig még mindig ámulatba ejtő.


Medal of Honor - Beta Demo Gameplay

A legújabb Medal of Honor gameplay.
Természetesen még csak beta de már most is nagyon jól néz ki.

Modern Warfare 2: Resurgence ma pack gameplay

A Machinima jóvoltából megnézhetjük a Carnival nevezetű pályát Ken Burton kommentálásával. PC-re és PS3-ra július elő napjaiban fog megjelenni, jó kis summáért.

MOZI : Resident Evil : Afterlife Trailer#2

Megérkezett a legújabb Resident Evil film második bemutatója is,és jó szokásunkhoz híven, ezt is frissen , még forrón tálaljuk. Hosszú menetnek igérkezik ez a csata is. Idén Szeptember 10-étől a mozikban.

Infamous 2 - Képek

Néhány új kép/atrwork látott napvilágot a Playstation 3-ra készülő Infamous folytatásáról.