Képáradat a Move-os játékokból

Az alábbi linken rengeteg képet tekinthettek meg olyan játékokból, melyek a Sony mozgásérzékelős kontrollerével együtt képesek működni.
Találunk itt ügyességi, családi és sportjátékokat egyaránt. A hardcore gamerek kedvence lehet a The Fight nevű, ahol pár fejet kell laposra vernünk. El is képzeltem miféle mozgásokra lesz szükség, hogy ne kapjunk ki. Remélhetőleg jól meg fogja izzasztani a felhasználókat, s így már el lehet majd mondani, hogy a videojátékok ezen korszaka már nem csak a gép előtt tespedésről szól, hanem az intenzív mozgás is hozzá tartozik.

Tehát a képek helye: play3.de

Transformers War For Cybertron játékmenet videók

A Transformers War For Cybertron ha minden igaz a jövő héten érkezik is, így most megtekinthettek belőle 2 in-game videót, egyet az Autobotok, egyet pedig az Álcák oldaláról. Ennek megfelelően két kampány várható, a két fél különböző nézőpontjából beállítva. A játék egyik filmre sem épít és PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra érkezik.Crackdown 2 - Demo Gameplay

Azt hiszem egyik XBOX360 tulajnak sem kell bemutatni a Crackdown-t. Megosztotta ugyan a népet, legfőképpen a Cell Shaded-es grafikája miatt, mégis sikeres volt. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint hogy készül a folytatás ami még szintén Xbox 360 exkluzív lesz. Sírhatnak a PC-sek, bömbölhetnek a PS3 tulajok, de ez a madárka csak a XBOX fájára száll le.