Bad Company 2 - Onslaught Mode Launch Trailer


Megérkezett az Onslaught mode videó bemutatója is az EA jóvoltából.

Végre mozgásban a Homefront


A Gamespot jóvoltából megnézhetjük a Homefront játékot küldetés közben. nagyon pöpec lesz. Várjuk.

Seth Rogen akcióvígjátékban szerepel


2011 januárjában debütál Észak-Amerikában 3D-ben a The Green Hornet című akciófilmvígjáték, melyben többek között Seth Rogen fog ökörködni a nagyközönségnek. Rogen ismételten elvállalta a film forgatókönyvét, mint mindig. A Michel Gondry filmben egyébként főszerepet játszik Cameron Diaz is.

Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned - infók, trailerAz illetékesek még a múlt héti E3-on mutatták be először mozgás közben a Disney és a Propaganda Games közös játékát, a Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned. A fejlesztők elmondása szerint egy filmszerű játékra számíthatunk, RPG elemekkel megfűszerezve, amely hatalmas Kalóz-univerzumban fog játszódni. A játékos egy bizonyos Sterling kalózkapitányt fog alakítani, aki a romlott világban próbál majd nevet, s hírnevet szerezni magának. Kapitányunk meglehetősen badass alak lesz, robosztus mozgással, a vállán pedig egy horgony található, mellyel az ellenséget látványosan megleckéztethetünk. A harcmodor természetesen két stílusból fog állni: lesz egy könnyű és egy neház támadás, s mindemellett különböző fegyvereket, pisztolyokat is használhatunk.A fejlesztők elmondása szerint a játékos a történet legelején el lesz átkozva, de hogy mivel, és hogy mi sújtotta kalózunkat, arról részletesebben nem beszélt a Disney sem. A játék tartalmazni fog szárazföldi és tengeri összecsapásokat is, míg az RPG rész kicsit kidolgozott lesz, a kis és nagy döntéshozatalok befolyásolják majd a történet végkimenetelét is.
A Disney megerősítése szerint a teljes játékszoftver valamikor 2011 első félévében fog megjelenni PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra. Készüljetek fel tehát a nagy kalandra, mert ezt ígérik a fejesek!

UK charts: Red Dead Redemption még mindig


Már öt hete az angol játékszoftver eladások élén van a Rockstar legnagyobb üdvöskéje, a Red Dead Redemption. Méltó helyet foglal el még a 2010 FIFA World Cup South Africa is, mely végigjátszás után 125 öcsipontottal jutalmazza meg a tisztelt Xbox tulajdonosokat. A teljes lista alább tekinthető meg.

01. Red Dead Redemption (Rockstar)
02. Super Mario Galaxy 2 (Nintendo)
03. 2010 FIFA World Cup South Africa (EA)
04. Just Dance (Ubisoft)
05. Rooms: The Main Building (Nintendo)
06. Call Of Duty: Modern Warfare 2 (Activision)
07. Prince Of Persia: The Forgotten Sands (Ubisoft)
08. Wii Fit Plus (Nintendo)
09. Blur (Activision)
10. Wii Sports Resort (Nintendo)

Crackdown 2 - Launch Trailer


Megérkezett a CrackDown 2 hivatalos utolsó videó bemutatója a Microsoft jóvoltából. A nagy nap július 9-én lesz, hiszen akkor fog megjelenni az Xbox360 exkluzív gamma a boltokban. A demó változat egyébként elérhető a Live-on, amiben akár barátainkkal is játszahtunk online Coop módban a sandbox szerű projektben.