Kingdom Under Fire 2 életjelek!

Ugyan nem mutakozott be még az E3 2010-en sem a Kingdom Under Fire 2, de a los angelesi játékexpó lezajlása után a fejlesztők kiadtak 4 új képet a játékból, amit alább nézhettek meg. Megjelenés talán év végén PC-re és konzolokra.
NBA Elite 11 dobozkép

Megérkezett az NBA Elite 11 hivatalos NTSC dobozképe, amit alant nézhettek meg nagyobb felbontásban is. A játék új külsőt, és új fizikát kapott, megjelenni ez év őszén fog, szinte minden létező konzolra. PC-re sajnos nem jön ki. Köszi EA!

Medal of Honor - 2 új kép

Két új kép érkezett a galériánkba az EA jóvoltából az ősszel megjelenő Medal of Honorból. Sajnos be kell érnünk ennyivel.


DC Universe Online - Trailer


A Warner által jegyzett alkotás a tervek szerint PC-n és PS3 platformokon teszi tiszteletét. Én a Trailer után nem nagyon voltam elragadtatva tőle, bár a karakterek (Superman,Joker,Flash stb) sokszínűsége engem is megfogott. Nézzétek!

Rage - Bemutató

Itt a legújabb videó az ID gyöngyszeméről. Videó alapján elég ígéretesnek néz ki. Járműhasználat, érdekesebbnél érdekesebb fegyverek és persze pazar grafika. Szerintetek?

X360 vs Slim - Összehasonlítás

Íme egy videó ahol összehasonlítják az új Slim X360at a régebbivel.

Deathspank júliusban


Július 13-án jelenik meg a Deathspank akció RPG játék, ami még ezen belül leginkább a hack and slash játéktípusát hivatott támogatni. Külsőleg picit hasonlít a Diabló gammákhoz, csak másfajta stílusban. Kizárólag letölthető formában fog megérkezni a PSN és XBLA hálózaton 15 dollár illetve 1200 MS pont fejében a cooperative tartalommal rendelkező RPG. Ja és azt azért ne felejtsük el, hogy az egész játék kitervelője az a Ron Gilbert, akinek többek között a The Secret of Monkey Island játékokat köszönhetjük.