Transformers: War of Cybertron gameplay videók

Látványos videók érkeztek a High Moons Studios fejlesztette Transformers: War of Cybertron játékból, amit alant nézhetünk meg HD felbontásban. A teljes játék az angoloknál sajnos késni fog, de az amerikai verzió szerencsésen megérkezik a boltok polcaira multiplatform formában, tehát egyszerre PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra. A videóból leszürt jelenetek alapján egy sokkal fantáziadús univerzumban fog játszódni a legújabb Transformers, melyben az Omega kulcsért folyik ádáz küzdelem Megatron és Optimus csapatai között. Ígéretes darab!Killzone 3 - gyilkos képek

A Gamersyde jóvoltából látványos képek érkeztek a PS3 exkluzív Killzone 3 játékból. Enjoy:)APB - végleges dobozkép

Az EA hivatalosan megerősítette és egyben ki is adta az MMO műfajú All Points Bullletin dobozképét, amit alább nézhetünk meg.

Singularity - Multiplayer trailer


Egy új videót adott ki az Activision a Raven játékából, a Singularityból, melyet alább nézhettek meg HD felbontásban. A teljes játék már kapható Magyarországban is, irány a cdgalaxis.

Sniper: Ghost Warrior - gameplay


Egy új videó érkezett a Sniper játékból, melyet a City Interactive pakolt össze Xbox360-ra és PC-re. Megjelenni június 26-án fog a már említett platformokra. Meglehetősen jó játékmenete van, nagyon kellemes gammának ígérkezik az előzetesek illetve a látottak alapján, pedig a CI játékok ugyebár rosszak szoktak lenni (van egy-két kivétel). De ez nem az! Sőt!