Piranha 3D - Official Trailer


A sziklák szeme és a 300 alkotóitól új horror film fog a mozikba kerülni még idén nyáron, augusztus 27-től, Észak-Amerikában.

Medal of Honor béta kulcs nyerési lehetőség

A Medal of Honor béta tésztjében eddig csak azok vehettek részt, akik előrendelték a játékot és később feltehetőleg meg is veszik.
Az Universal Gaming Database kapott egy csokor ilyen kódot és szeretné tagjai közt szétosztani.
Ha nyerni szeretnétek nincs más dolgotok, mint regisztrálni az oldalra és megjelölni a MoH-ot, mint a játékot, amire vártok. Ezt az oldalon belül a játék profiloldalán találjátok. Ezek után válaszként még az alábbi szöveget kell megadjátok: "Medal of Honor is among my hyped games!".

Érdemes lehet megpróbálni azoknak, akik nagyon kíváncsiak már a produktumra, mert ez a nyereményjáték nem áll meg az USA határánál, sorsolás pedig július 2-án, pénteken várható GMT idő szerint este 10-kor, azaz itthon éjfélkor.
A nyertest privát üzenetben értesítik az oldalon, a nyeremény pedig platformfüggetlen kód, tehát kérhetitek bármelyik kedvenc gépetekre.

Dead Rising 2 - Megjelenési dátumA Capcom bejelentette hogy a Dead Rising 2 egy hónapot fog késni, így Amerikába szeptember 28-ig, míg Európába október 1-ig kell várni az eszement hentelésre.

Starcraft 2 béta: második forduló

A Starcraft 2 első béta szakaszában nagyon sok játékos kapott lehetőséget, hogy belekóstoljon az elkövetkező évek meghatározó stratégiájába, ám pár hete ennek első része véget ért.
Már akkor is szó volt róla, hogy a megjelenés előtt újra ki fogják nyitni a nagyközönség számára és most úgy tűnik, hogy már július 1. napján, azaz e hét csütörtökön ez be is következik.
Aki nem jutott hozzá a bétatesztelés jogához, annak se kell csüggednie, hisz hamarosan megjelenik a teljes játék. Egészen pontosan július 27-én már rohanhatnak is a boltba a finomságért.

UK Charts: Red Dead Redemption letaszítva


A Lego Harry Potter letaszította a western-eposz játékot, a Red Dead Redemptiont Angliában. Jól tartja magát a 2010 FIFA WORLD CUP SOUTH AFRICA is. A Naughty Bear 5. míg a legújabb Transformers a 8. helyet kaparintotta meg magának.

1.Lego: Harry Potter (Traveller’s Tales, Warner Bros)
2.Red Dead Redemption (Rockstar San Diego, Rockstar)
3.Super Mario Galaxy 2 (Nintendo, Nintendo)
4.2010 FIFA WORLD CUP SOUTH AFRICA (EA Sports, Electronic Arts)
5.Naughty Bear (A2M, 505 Games)
6.Demon’s Souls: Black Phantom Edition (From Software, Namco Bandai)
7.Just Dance (Ubisoft, Ubisoft)
8.Transformers: War for Cybertron (High Moon Studios, Activision)
9.Battlefield: Bad Company 2 (DICE, EA Games)
10.Call of Duty: Modern Warfare 2 (Infinity Ward, Activision Blizzard)