Portal 2 videók a tisztelt publikumnak

Noha a Valve sem tudta az idei, nagy bejelentésektől mentes, visszafogott meglepetésekkel lezajlott E3-at (miután a nagy dolgokat már javarészt pár héttel előtte el is puffogtatták a kiadók) túlzottan felpezsdíteni, áll leejtésre kényszeríteni, vagy csak simán mondjuk egy HL3-mal kényeztetni rajongótáborát, azért mégis mutogattak nekünk legalább egy Portal folytatást. Nos, akinek még nem elég száraz a szeme a monitortól az lentebb meg is tekinthet rögtön 3 új videót a produktumból, ami PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra is jön, ám a pontos megjelenési időt egyelőre homály fedi.


A 10 legjobb játékbefejezés

A piac telis-tele van jó videojátékokkal, de nem mindnek van igazán emlékezetes befejezése.
A shortlist.com most összeszedte a 10 szerinte legjobb befejezést és mindhez videóanyagot is társított. Nosztalgiázás gyanánt remek szórakozás például a Mafia 1. részének megtekintése, mert igen, ennek a remek darabnak is volt keresnivalója a listán és talán az alaphangulatot is megadja a hamarosan érkező 2. részhez.
Hogy mi került még fel a top10-es listára? Irány az oldal.

Dragon Quest IX - Battle TrailerBizonyára sokan ismerik a Dragon Quest sorozatot, már csak azért is mert eddig platformok teljes arzenálján tette tiszteletét a sorozat, mint pl: SuperNintendo, GBC, GBA, PS, PS2, WII és még pár. Most a legújabb DS-re megjelenő részből tekinthettek meg néhány jelenetet. Egészen pontosan a harc részéből. Ami látszik hogy DS-hez mérten elég szép a grafikája, ami meg biztos az az hogy rengeteg órát lehet majd eltölteni a kijelzők felett ugyanis az eddigi részek is nagyon hosszúak voltak, így látatlanban is azt mondom hogy minden DS tulajnak, aki egy kicsit is fogékony a témára, kötelező vétel.

Dead Rising 2 - Case zero
Örülhetnek az Xbox360 tulajok, ugyanis ők kapnak egy kis ízelítőt a játékból, ami csak és kizárólag X-Box Live!-ról lesz elérhető. A pletykák szerint a játék július 8.án fog megjelenni de ezt a hírt még nem erősítette meg senki. Mindenesetre a Box tulajoknak van mit várni, és hogy őszinte legyek kicsit féltékeny is vagyok . :)