Ubisoft hírek: Driver, AC: B, Conviction

Akik a Driver széria következő része hallatán elkezdték dörzsölni tenyerüket még egy kicsit pihentethetik azokat, nehogy kikopjanak, ugyanis a kiadóóriás bejelentette, hogy ebben az évben már biztosan nem jelenik meg. A Ubisoft az idei karácsonyt túl zsúfoltnak tartotta, ebbe erre az erős versenyre nem kívánja benevezni a San Franciscoba áttelepült következő Driver részt, amit áttett 4. pénzügyi negyedévükre, azaz valamikor Január 1. és Március 31. közt kell rá számítani. A játék eredetileg novemberben érkezett volna.

Pénzügyi jelentéséből kiderült továbbá, hogy az áprilisban végre boltok polcaira került új Splinter cell epizód, a Conviction mára 1,9 milliós eladásokkal büszkélkedhet és ezzel együtt a kiadó teljes idei bevétele is nyilvánosságra került, ami 160 millió euróra rúgott június 30-ig bezárólag. Ez +93%-os növekedés a tavalyi év ezen időszakához képest, amikor is csupán 83 milliót hoztak játékaik.
Az előirányzott érték 145 millió euró volt, a sikert pedig a Splinter cell mellett a Just Dance, Assassin’s Creed 2 és Avatar triónak köszönik elsősorban. További bevételeket idén legfőképp a H.A.W.X. 2 és R.U.S.E. valamint az Assassin's Creed: Brotherhood játékoktól vár.
Ez utóbbi a Driver és a Ghost Recon: Future Soldier 2011-re csúsztatásával egyedül fog a karácsonyi piacon utat törni magának.

Az Assassin's Creed: Brotherhood egyébként az eddigi részeknél is nagyobb terepet ad a garázdaságra és mint ismeretes a helyszín ezúttal Róma lesz. Ismét (és egyben utoljára) Ezio bőrébe bújhatunk és ne feledjük, hogy ezúttal, a széria életében először multiplayer móddal is felruházzák játékukat.

Interstellar Marines: Running Man: ingyen lövölde!

Zero Point Software műhelyében készülő Interstellar Marines-t tripla A kategóriás FPS címként emlegetik, mégis egy ingyenesen játszható multiplayer mókáról van szó.
A fejlesztők a Running Man alcímmel érkező produktumot a trilógia első részének tekintik és ingyenes online játékra csábítanak mindenkit.
A játékosközönséget nem csupán játszani, de egyben fejleszteni is invitálják, legalábbis tanácsaikkal, véleményeikkel olyan irányba terelhetik a szériát, amilyenbe a játékosok azt látni szeretnék.

A játékot ide kattintva érhetitek el és telepíthetitek.

RUSE demót kapunk a héten

A Ubisoft ma bejelentette, hogy ingyenes demó változat érkezik a játékból a kíváncsiskodók számára. A demó egészen pontosan 15-étől, csütörtöktől 19-éig tart és a Steamen keresztül lehet majd letölteni.

A játéknak volt már korábban egy zárt béta változata, melynek visszajelzéseire fokozottan figyelt a csapat, így a változtatások a bétához képest érezhetőek lesznek, ennek ellenére a hivatalos oldalon találtok egy videót is, ami a főbb változtatásokat, fejlesztéseket hivatott bemutatni.

Forrás: electronictheatre

Rockstar címek a távoli jövőből

Bizonyára sokan ki vagyok éhezve az igazi minőségi játékokra, mivel tudjátok mire képes a Rockstar, sajnos azonban nem tudok túl sok jó hírrel szolgálni címeikkel kapcsolatban.Sajnos az E3-on sem volt jelen a fejlesztőbrigád, így egyik címüket sem prezentálták a nagyérdeműnek pedig lenne mit mutogatni a srácoknak!

Először is itt van a Max Payne 3. része, amit szintén ők fejlesztenek és ami eredetileg 2009 év végén landolt volna a boltok polcaira. Phil Doust, a Rockstar PR-jáért felelős maganger elmondása szerint nincs miről beszámolni, sőt a PS3-exkluzív másik címmel, az Agent-tel kapcsolatban sem akadt mondanivalója, erről még annyi infó sem szivárgott ki, mint a jó öreg Max barátunkról, azaz a tavalyi E3-as bejelentése óta lényegében semmi biztatót nem tudni. Nagyon reméljük, hogy nem landol a kukában.
Ezzel szemben a Team Bondi által fejleszett LA Noire úgy tűnik jobb vizeken evez, melyről a következő hetekben még hallhatunk, de hogy milyen formában, arról nincs információ. Ezen utóbbi cím, ha minden igaz még idén megjelenhet.

Forrás: connectedconsoles