Ninety-Nine Nights II - Character GameplayTrailer


Látványos trailer jelent meg a pressakey jóvoltából a Ninety-Nine Nights II gammából, melyet alább nézhettek meg. Megjelenés ez év július 29-én, kizárólag konzolokra.

Lara Croft and the Guardian of Light gameplay trailer


Egy kis kedvcsináló annak aki még nem döntötte el megvegye-e az új Lara Croft játékot.

Red Faction : Armageddon Comic-Con trailer

A 2010-es E3 alkalmával már megkaptuk a bejelentését a Red Faction folytatásáról az Armageddonról, és közlésre került vele egy rövidke bemutató is ,ami annyit elárult a történetről hogy ebben a részben nem a telepesek ellen kell felvennünk a harcot. Nem bizony! A Marson immár a régóta elszigetelve élő idegenek ellen kell kalapácsot és lőfegyvert ragadnunk. A rombolhatóságot meghagyták a fejlesztők, új fegyverek és járművek is kerülnek az Armageddon-ba. Most pedig nézzük meg az újonnan érkező trailert, aminek a végén egy 2011 márciusra hivatkozó megjelenést is láthatunk. A Red Faction : Armageddon megjelenik mindhárom játékplatformon, és ugyancsak a THQ készítésével jön.

Tera - Announcement Trailer


Képeken a Vanquish

Új képek érkeztek a Platinum Games által fejlesztett Vanquish játékból, ami a pletykák szerint méltő ellenfele lehet a szintén idén ősszel megjelenő Crysis 2 és a Halo új produktumának. A teljes játékot a Resident Evil 5 rendező vezérletével alkotják meg kizárólag Xbox360-ra és PS3-ra. A sztori UFO, idegenellenes blablabla-szerűség, San Franciscó java részét elpusztították az idegen lények, és így jövünk mi a képbe a játékbeli főhősünkkel, akit megtekinthetünk akciók közben az alábbi képeken...


Apache Air Assault - új 'kopteres játék a láthatáron

Új helikopteres játék készül Apache Air Assault néven, ami PC-re és konzolokra fog megjelenni év végén.

Hungamer filmajánló: Az utolsó jelentés (2007)Kellemes filmecske volt az Utolsó jelentés, műfaját meghatározni oly' nehéz, de azt hiszem megállapodhatunk egy teljesen normális kémfilmben. Az egyik legjobb FBI történet, amit valaha feldolgoztak, megtörtént eset alapján. Eric egy Robert Hanssen (ma is élő ember) nevű FBI ügynök után kémkedik az akciócsoport felkérésére, az ügynökségen belül. Feladatuk a téglák leleplezése. A film nagyon lassú, de érdekes, ezért is adtam átlagos minősítést az Utolsó jelentésre, mint azt láthatjátok lentebb. A színészek mondhatni nagyszerűek, de tényleg! Chris Cooper alakításáért már érdemes volt beülnöm fotelembe. Lenyűgözően játszott, szakma csúcsán van az úriember. Ryan Phillippe, nos, ő pedig kezd komolyodni, véleményem róla tök ugyanaz mint DiCaprióról. Egyre jobb filmekben fogjuk még látni a lassan kibontakozó tehetségét. Tak Fujimotot, mint operatőr meglehetősen jó választás volt, kellemes sötét stílust vitt a vászonra képeivel. Mindenképpen nézhető alkotás.

Amerikában 33,2 millót kapart össze a mozinézők zsebeiből. Elég jó végülis.

3/5

Hungamer játékajánló - CommandosMindig is nagy kedvenceim közé tartoztak azok a játékok, ahol több karakterrel, az ő változatos képességeiket kombinálva kellett a feladatokat végrehajtani. Emlékeztek a Lost Vikings-re? Nem? Ej de fiatal társaság!

Talán a Commandos sorozat jobban megmaradt az emlékekben, ami ugyanerre az ötletre épül.

A Pyro Studios által készített játék első része Behind Enemy Lines alcímmel 1998-ban jelent meg, mely nagy rajongótábort szerzett. Valósidejű stratégiákkal már akkoriban is tele volt a piac, de ez a kombinációs lehetőség egy új irányt teremtett.

A lopakodva haladás, figyelemelterelés volt az elsődleges és a legcélravezetőbb stratégia, de nagyritkán szükség volt a szemtől szemben akcióra is. Összehangolt akciókhoz a képernyőt feloszthattuk, így követve ellenfeleinket vagy irányítva társunkat

A sorozat összesen öt részt élt meg. A már említett Behind Enemy Linest egy kiegészítő követte Beyond the Call of Duty néven, mely az első rész 26 küldetésének csak töredékét tartalmazta, de mindezt jóval nagyobb helyszíneken.
A második résszel az eddigi izometrikus nézet kis fejlesztésen esett ár, ugyanis a terep kilencven fokonként forgatható volt, míg a harmadik rész megérkeztével, már teljes 3D motor támogatta a játékot, a forgatható izometrikus jelleg megtartásával.

A kakukktojás az utolsó epizód volt, mely a kor elvárásainak megfelelően fps gúnyába bújt, és tette ezt nagyon rosszul. A Strike Force alcímmel rendelkező rész, a nem ajánlható kategória, de a sorozat előző részei remek kikapcsolódást fognak nyújtani.


Commandos: Behind Enemy Lines; Beyond the Call of Duty

Commandos 2: Men of CourageCommandos 3: Destination Berlin