Pletyka: Uncharted III bejelentés

Akiknek volt szerencséjük már korábban megtapasztalni a PS3 egyik legjobb játéksorozatát, az Unchartedet, azok minden bizonnyal tűkön ülnek a 3. részre várva.
Sajnos hivatalos bejelentésről nem tudunk most sem beszámolni, azonban egy érdekes kép jelent meg a Facebook-on a soron következő rész logójaként hirdetve magát.A Naughty Dog által fejlesztett produktumot feltehetőleg 2011-ben lesz módunk beszákolni, hiszen készülte felül semmi kétség.

Addig is türelem!

Street Fighter X Tekken - gameplayA San Diego-i Comic Con eddig is nagy meglepetéseket hozott, de arra azt hiszem egyikünk sem számított, hogy már most kaptunk egy gameplayt az újonnan bejelentett Street Fighter X Tekken-ből. Az előzetes nagyon felcsigázta a kedélyeket, így talán még jobban várjuk a játékot. Megjelenésről eddig nem esett szó, de az biztos, hogy Xbox360-ra és Playstation3-ra érkezik.

Hungamer játékajánló - Heart of DarknessRitka esemény a napfogyatkozás, de pont ebben lesz része a Heart of Darkness főhösének Andynek és kutyájának Whiskeynek. Mikor a hold teljesen eltakarja a napot furcsa árnyéklények jelennek meg, akik elrabolják a kutyust. Andy összetákolt, talán futurisztikusnak is mondható járgányával felkerekedik, hogy megtalálja kedvencét.

A játékmenet egyszerű, de kellő ügyességet igényel, a történet összemossa a képzeletet a valósággal, a világosságot a sötétséggel, melynek meseszerűségébe kiválóan illik az a közel ötven percnyi renderelt videó ami egésszé teszi a történetet.

A HoD nagyon szórakoztató játék lett, jó kritikákat is kapott, mindössze két dolog említhető negatívumként.
Az egyik, hogy nagyon rövid, egy könnyed délután alatt végigjátszható. Másik a látvánnyal kapcsolatos, mely nagyon szép, de már akkoriban is túl kis felbontású volt.

Te félsz a sötétben?