NFS: Hot Pursuit - Rap, csajok, satöbbi


Bulis hangvételű videó jelent meg a német pressakey jóvoltából az idén ősszel a boltok polcaira beszáguldozó Need for Speed Hot Pursuit újraprogramozott változatából. A teljes gamma természetesen tartalmazni fog egy Free Roamot, így a gyönyörű trópusi és egzotikus valamint hegyi tájakat bármikor bejárhatjuk kedvenc sportjárgányunkkal.

Thor - az első concept artok

A Sega és a Marvel közös produktumából, a Thorból megérkeztek az első képek. A teljes játék kizárólag PS3-ra és Xbox360-ra fog megjelenni. A gammából már egy debütáló videó is megjelent, amit szintén megtalálhattok blogoldalunkon. Ez ügyben használjátok a keresőnket.


Shogun 2: Total War - gyönyörű trailer

Operation Flashpoint - készül az új rész


Az angol Xbox Magazin hivatalosan és magabiztosan megerősítette, hogy a Codemasters egy új Operation Flashpoint projekten dolgozik, melynek alcíme Red River. A részletek az OXM jóvoltából meglehetősen karcsúak, de az alkotók az egyes infók szerint próbálnak még realisztikus beállítást megvalósítani neves boszorkánykonyhájukban. A modern hadviselés tehát sokkal bizarrnak tűnhet a Red River képében, ami 2011-ben fog megjelenni.

Hungamer filmajánló: A tégla (2006)


Nagy film, szenzációs! A sztori kiváló, nagyon jól felépített macska-egér játékkal fűszerezve, és kifejezetten jó szereposztással! Damon és DiCaprió egyre jobban játszanak szakmájukban, amúgy sosem kedveltem őket, de most már ezek után is nézni fogom filmjeiket. Nagyon érdekelt története van a filmnek, a végkifejlet pedig nagyon jóra sikerült. Csak ajánlani tudom, szerintem kultikus vagy kultusz film lesz pár évtizedekkel később, vagy akár ma, hiába ott az eredeti ázsiai film. Hollywoodnak sikerült a lehetetlen, meglehetősen jó amerikai remake-ről beszélhetünk.

A 90 milliós költségvetésű film hazájában több, mint 130 millió dollárt termelt ki.

HAWX 2 és a multiplayer


A Ubisoft információt szivárogtatott ki az idén ősszel megjelenő Tom Clancy's HAWX második felvonásából, már ami a játék többjátékos részét illeti. A fejlesztők szerint sokkal frissebb és átgondolt lesz a játék multiplayer része, a játékosra 32 repülő fog várni a meglehetősen hangulatos dogfight összecsapásokra. Továbbra is megmarad a 4v4 felállás LAN vagy Online keresztül, valamint a HAWX 2 sztorija játszható lesz négy személyes cooperative módban is. A felsorolt játékmódok mellett helyt kap a manapság szinte már divatos túlélő és arcade mód is.

A teljes játékszoftver szeptember 3-án robban be az amerikai polcokra multiplatform formában, Európában pedig szeptember 7-től lesz érdemes keresni kedvenc boltjainkban a nagyszerű román árkád repülős játékot.

DiRT 3 - magányos képen

A Codemasters csupán egy képpel jelentkezett az idén megjelenő DiRT 3 szuperproduktumból, melyet megnézhettek nagyobb felbontásban is, a képre kattintva.