DiRT 3 - az első videó


Végre megérkezett a DiRT3 első bemutakozó videója a Codemasters jóvoltából, amit alább nézhettek meg. Megjelenni a felújított grafikával és fizikával rendelkező rallys játék 2011-ben fog.

Mass Effect 3 - jövő nyáron?


Egyes infók szerint a Bioware egyik legnagyobb akció RPG játéka, a Mass Effect befejező része jövő év nyarán jelenik meg Xbox360-ra, PC-re és PS3-ra. Bár még semmi médiaanyag nem érkezett és ha tényleg belegondolunk, hogy valóban nyáron jelenik meg, akkor meglehetősen hihető a kitűzött publikálási évszak. A ME1 tavaszi, míg a ME2 téli időszakban jelent meg PC-re. Mindenesetre kezeljük pletykahírként e tényt.

F1 2010 - az utolsó fejlesztői videó

Nemrég megérkezett a szeptemberben megjelenő F1 2010 utolsó fejlesztői videója.
Járművek, pályák, időjárás játékmechanikai elemek és egyéb lényeges dolgokat bemutató anyagok után a most megjelent mozgókép a kulisszák mögé enged betekintést.

A jármű finomhangolása, mérnöki tanácsok, taktikai értekezlet, megbeszélés a sajtósunkkal és a riportok mind része annak a körítésnek ami szintén részét képezi az F1 világának.

Új LittleBigPlanet 2 képek
A jóból sosem elég. A Media Molecule pár új képet tud mutatni nekünk a még készülő Little Big Planet 2-ről. A képek az új dolgokat illetve az új kamrát mutatja meg, melyet a pályákon tudsz használni. Az összes kép megtekinthető a KingPS3 oldalán. Egy kis ízelítő a láthatókból.

Nagyobb mértért katt a képekre.