Devil’s Third a világ legjobb játéka lesz!


A játék atyja, Tomonobu Itagaki szerint a Devil’s Third című produktuma a Világ legjobb játéka lesz, amikor elfog készülni vele, s ezt AKKOR be fogja bizonyítani nekünk. A játéktervező állítása szerint a játék sokkal kiegyensúlyozottabb és barátibb kezelhetőséggel fog rendelkezni, mint a már megjelent korábbi játékai.

Ellentétben a Dead or Alive 4 és a Ninja Gaiden 2 játékkal, amiben a főbossok kegyetlenül nehezek voltak, s ezért már előre elnézést is kért a gamerektől a zseni. Megerősítése szerint jelenlegi tesztjük alanya meglehetősen barátságosabb kezelőfelülettel fog bírni. Bár szerinte ezzel még mindig nem a casual réteget célozta meg.

Nos, a világ legjobb játékára nagyon sokat kell még várni, hiszen a 2012-es megjelenés még odébb van. Akinek eddig még nincs Xbox360 vagy PS3 konzolja, az sürgősen szerezzen egyet, ugyanis csak azokra jelenik meg a már említett világ legjobbja.

:)

StarCraft 2 - kasszasiker


StarCraft II lett minden idők leggyorsabban eladott stratégiai játéka, jelentette be ünnepélyesen a Blizzard.

Belső információk szerint 48 óra leforgás alatt közel 2 millió példány talált gazdára, s közben az év legkelendőbb PC-s játéka is lett egyben az űr RTS. A briteknél pedig minden top 10-es játékot letaszított, az ország RTS lázban szenved.

Az elemzők szerint a 2 milliós példány megostromlása csak a kezdet volt, hiszen szeptember végéig további milliós nagyságrendű példányszám találhat boldog gazdájára, ami elérheti a közel 7 milliós másoltlemezet év végéig, ha így folytatja sikerét a közeljövőben.

Lőttek a GTA 4 sikerének, amit az Xbox360 konzollal ért el. Ezentúl a PC győzedelmeskedett a konzolok felett.

True Crime: Hong Kong - ELŐZETES

Ugyan még nem tudunk semmi orbitálisan nagy konkrétumokat a True Crime Hong Kong játékról, de az internetnek hála számos információra tettünk szert, amit most megosztunk veletek is egy Előzetes keretében. A True Crime franchise, köztudott, hogy természetesen egy nagy riválisa szeretett volna lenni a már ismert GTA játékoknak. Többé-kevésbé sikerült is neki. A következő Tru Crime játék története ezúttal nem egy amerikai városban, hanem egy ázsiai metropoliszban, Hong Kongban fog játszódni, főhősünk Wei Shen detektív lesz. Vele a helyi Triád bandába kell majd beépüljünk, amolyan Vin Diesel-módra a Wheelman-ből. Remélhetőleg sokkal jobban lesz majd körítve a tálalás.A helyi gengszter banda egy újonc orvgyilkost bérelt fel dicső csapatába. És így jövünk mi a képbe, másodlagos feladatunk a túlélés és minden erkölcstelen tettek kibírása lesz. Fő feladatunk pedig nem más lesz, mint a Triad megbuktatása. Nagyon egyszerű kis sztorija lesz a Tru Crime Hong Kongnak. Egyébként a sztori az ázsiai sikerfilm, a Szigorúan piszkos ügyek című filmen fog majd alapulni, melyet már Amerikában Martin Scorsese már remake-re vitt A tégla címmel. Legalábbis a ModNation Racer fejelsztőit ez(ek) a film(ek) alaphangulatai inspirálták.


A teljes játékszoftver a Grand Theft Auto játékokra fog leginkább hasonlítani, hatalmas bejárható területtel, bár Liberty Cityt közel sem fogja felül múlni nagyságában. Azonban a várost, Hong Kongot nagyon szépen lemintázták a fejlesztők, minden nagyobb nevezetesség megtalálható lesz a gammában, többek között a Kowloon negyed, Aberdine, mint a gyönyörű halászfalu is. De a kerületekről elég is ennyit szót ejteni.


A város lakóikat is szépen lemodellezték az alkotók, minden karakter beszélni fog hozzánk, még ha csak egy mondatról lesz szó, akkor is.
Az akciók terén hatalmas frissítés következett be, hiszen meglehetősen látványosak, amelyek több combóbol fognak felépülni karakterünk harci mozgáskultúrájába. A Luxoflux szerint a közelharc, a bunyó hasonló kivitelezésű, mint a Batman Arkham Asylumban látottak. A harcok többsége az előzetes információk alapján nagyon brutálisak és véresek lesznek. A játékos számára több fegyver áll majd rendelkezésre, mely haladásunkat majd befolyásolni fogják.


A programban természetesen szerepet kapnak a különböző autós üldözések is, mely a hong kongi mozivásznat fogja sok gamernek eszébe juttatni. A fejlesztők próbáltak John Woo stílusában elődani a nagyszerű és látványfokozó hajszákat. A vezetési modell fejlesztésén pedig a legjobb ex-Need for Speed fejlesztői dolgoznak a mai napon is, hogy a gamer picit jobb vezetési élményben vehessen részt, miközben lövöldözni is kell a kocsiból kifelé, a jelenetek során. De senki se gondoljon Shift-szerű vezetési élményre. Mindez úgy van összedolgozva, hogy a kétféle élmény rovására ne menjen. Tehát tökéletes összhangban lesz a vezetés és a lövöldözés együttes kombinációja. Ezek a jelenetek az Activison szerint a hong kongi klasszikus filmeket fogják überelni.


A sztori felépítése és elemei hasoló lesz a Mass Efecthez (bár ezt erősen kétlem), több karaktert lehet majd befolyásolni a történet szempontjából fontos döntéseink során. A játékban nagyjából minden karakter fog tudni beszélni hozzánk, ha megállunk velük szembe. Ami még fontosabb, hogy a fontos karaktereknek lesznek gesztusai és mimikái. Az Activision a Luxoflux által fejlesztett True Crime: Hong Kong című akció TPS játékot még ez év végén fogja kiadni PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra. Döntsd el: Korrupt vagy tisztességes zsaru leszel? Addig is maradjatok velünk.

God of War : Ghost of Sparta megjelenési dátumot kapott

A mai napon a PSP-re érkező legújabb God of War epizód kiadása eldőlt, ugyanis a Sony kijelentette hogy Amerikában November 2-án fog a boltok polcaira kerülni. Egyes híroldalak szerint pedig az euróbába érkező változat 3 nappal az amerikai kiadás után érkezhet, ezért ne vegyük készpénznek, de számíthatunk a november 5-ei megjelenésre hazánkban is.
Közleményre került még a Sony-tól, ha előrendelünk a God Of War : Ghost of Sparta című játékra , kapunk ajándékba egy zenei kollekciót, egy PSP és PS3 témát, valamint egy avatar-t is.
A PSP tulajok tehát már a télen , a zord hidegtől megbújva , meleg kis szobájukban kaszabolhatják az isteneket, miközben forró teácskájukat szürcsölgetik.

Hungamer játékajánló - Sinking IslandEgy újabb remekművet üdvözölhetünk körünkben, mely a nyomozós kalandjátékok táborát gyarapítja. Sok szót nem is „fecsérelnék” rá, inkább két jellemzőjét emelném ki a produktumnak.

Az első, hogy a nyomozás során nem elég megtudni bizonyos információkat, hanem azokat fel is kell használni a kérdések megválaszolásához, amik előrébb viszik a történetet.
Ilyen például, hogy elsőként bizonyítanunk kell egy gyilkosság tényét, melyet egy fénykép, és egy tanú vallomásával tehetünk meg úgy, hogy azokat megfelelően kombináljuk az erre szolgáló képernyőn - mintha a kirakós megfelelő elemeit kellene jó helyre tenni.

Másik és talán a legjobb, hogy a játék valós időben is játszódhat, így a címet adó süllyedő sziget tényleg süllyedni fog - a történet szerint három napunk van az ügy felderítésére. Egy esetlegesen meg nem talált bizonyíték örökre a víz alá kerülhet, így téve nehezebbé a történet kibogozását.

Mentőmellényt fel!