TOP GUN - Launch trailer


Befutott a Paramount Entertainment jóvoltából a Top Gun full árkád játéknak a launch trélere. A játékot kizárólag digitális uton lehet majd beszerezni PC-re és PSN-re, augusztus 17-én.

RUSE - GB prezentációja


A Giantbomb 17 percen keresztül elemzi a játékos társadalomnak a Ubisoft nagysikerűnek ígérkező RUSE játékot. Megjelenni idén ősszel fog, multiplatform formában.

Fallout New Vegas és a sztárok


A Bethesda nemrégiben erősítette meg a rajongók számára, hogy legújabb játékukban, a Fallout: New Vegasban csomó sztárok fognak majd szinkront kölcsönözni a játékbeli karaktereknek. Az egyik főszereplőt pl. a Jóbarátokban megismert Chandler, azaz Matthew Perrry fogja szinkronizálni, míg az egyik vén veteránt Kris Krisstofferson.

* Zachary Levi (Chuck)

* Danny Trejo (Machete)

* Ron Perlman (Hellboy)

* Kris Kristofferson plays Chief Hanlon

* Rene Auberjonois

* Michael Dorn

* John Doman (The Wire)

* William Sadler (Shawshank Redemption)

A teljes játék a Obsidian fejelsztésében október 19-én USA-ban, míg Európában október 22-én jelenik meg, multiplatform formában, CE kiadásokban

Dragon Age: Origins Ultimate Edition


A Dragon Age 2 érkezése előtt még lehet számítani egy utolsó kiadásra, már ami a Dragon Age első részét illeti, jelentette be az EA és a Bioware közösen a minap. A végső kiadás az Xbox360, PS3 és PC platformokat fogja érinteni. Értelemszerűen ttartalmazni fogja az addig megjelent frissítéseket és letölthető tartalmakat is.

A különleges csomag a Gamestop áruházból már október 12-től kapható lesz 60 dollárért.

Brink - az első fejlesztői videó


Végre megérkezett a Brink első fejlesztői videója a fejlesztők jóvoltából. A játék leginkább a multiplayerre és a cooperative módra fog majd építkezni. Megjelenni jövőre fog, multiplatform formában, de előtte azt csiripelik a madarak, hogy fogunk kapni egy online multiplayer demót. Várjuk.

Square Enix felhozatala a Gamescomon


Megérkezett a VG247 jóvoltából a Square Enix ütemterve a hamarosan megrendezendő Gamescomról..

- Deus Ex: Human Revolution
- Final Fantasy XIV
- Final Fantasy: The 4 Heroes of LightLaL
- Front Mission Evolved
- Kane & Lynch 2: Dog Days
- Kingdom Hearts: Birth By Sleep
- Lara Croft and the Guardian of Light

Red Dead Redemption: Legends and Killers már elérhető


A Rockstar Games nemrég jelentette meg a hihetetlenül népszerű western eposzához, a Red Dead Redemptionhöz a Legends and Killers Pack DLC-t, amelyet a mai naptól kezdve mindenki beszerezheti az Xbox360 és a PS3 gépekre. Az friss tartalom új kiegészítő, új karaktereket, új fegyvereket, új pályákat tesz majd elérhetővé.

A DLC mintegy 9 új multis pályával büszkélkedhet valamint a Tomahawk puskával. Mindezek mellett természetesen vérfrissítésen esett át az Achievement és a Trophic rendszere is.

A Legends and Killers DLC tehát a mai napon vásárolható meg 800 MS pont vagy 10 dollár fejében az XBLA-n és a PSN-en.

Vanquish - új képek

A Shinji Mikami által rendezett sci-fi shooter Vanquish játékból új képek érkeztek, melyeket alább nézhetitek meg. A teljes játék október 22-én kerül eladásra a boltokban, Xbox360 és PS3 platformokon fog megjelenni.Mafia 2 - mától tölthetó a demó


A 2K Games még a múlt hónapban jelentette be, hogy egy kipróbálható verziót tesz majd elérhetővé A PSN-en, XBLA-n és a Steamen. Az ígéretüket betartották, hiszen máris tölthető a demó, amelyben egy küldetés erejéig vehetünk részt benne. A fejlesztők lehetővé tették, hogy 10 percen át felfedezzük Empire Bay City-t, így kedvünk szerint bármivel kocsikázhatunk a játékprogramban. A 2K Czech emberei elérhetővé tették még az Nvidia PhysX grafikai támogatást is.

A Mafia 2-nek 18+ korhatárt soroltak be az illetékesek, a teljes játék pedig augusztus 24-én jelenik meg USA-ban, Európában pedig augusztus 27-én, természetesen multiplatform formában, az egész világon.

Volition új játékon dolgozik


A Volition (Red Faction részek, Saint's Row részek) nemrég jelentette be, hogy egy új akció RPG játékon dolgoznak. A fejlesztők állítása szerint egy igazi AAA-kategóriás játékot készítenek, de előbb egy kitűnő design rendezőt kerítenek, csak aztán kezdenek neki a nagy melónak. A főkategóriás RPG játékot szeretnék megalapozni, hogy a gamerek közössége mindig is emlékezzenek majd rá.

Devil's Third csak 2013-banA Ninja Gaiden játékok atyja, Tomonobu Itagaki szerint a világ legjobb játéka majd csak 2013 körül jelenhet meg PS3-ra és Xbox360-ra, A THQ ezt meg is erősítette a nemrégiben közölt fiskális pénzügyi jelentésével, pontosabban szerintük 2012 március és 2013 márciusa között jelenne meg az akció TPS gamma.

Mafia 2 - Car drive gameplay

Egy új videó jelent meg a mától tölthető mafia 2 demóból.

Új Ace Combat a láthatáron


A PSU dot com információ szerint a Namco Bandai jővőre elkészíti a következő Ace Combat repülős árkád játék nemes, újjászületett tagját. Az Ace Combat: Assault Horizon természetesen a megszokott platformokra fog megjelenni, tehát PS3-ra és Xbox360-ra a következő évben.

Nincs túl sok információnk róla, de a fejlesztők elmondása szerint az új rész kicsit másabb lesz, reálisabb beállítással fog rendelkezni. A repülős gammában néhány helikopter is elérhető lesz. PC-re sajnos nem fog megjelenni, de nincs miért szomorkodni, hiszen egy hónap múlva már játszhatunk a Ubisoft nagy sikerű repülős játékával, a HAWX 2-vel.

Assassin's Creed Brotherhood Collector's Edition


A Ubisoft hivatalosan közzétette az Assassin's Creed Brotherhood különleges kiadásának a tartalmát. Az Assassin's Creed farnchise.zal az óriás kiadó hatalmas sikereket ért el, több rajongói bázis alakult ki ennek hatására, így hát nem csoda, hogy az új résszel a többjátékos részt szeretnék leginkább támogatni. Természetesen a multi mellett helyet kap a single player is.

A CE kiadás a következőket tartalmazza:

- két exkluzív ingame egyjátékos kampány pálya
- Stratégiai térkép Rómáról
- art bookok
- bónusz lemez, melyeken számtalan extrák találhatóak
- egy képregény füzet a testvériségről
- videók
- a játék OST-ja


A Collectors Edition kerek 100 dollárba fog majd kerülni, amikor is meg fog jelenni november 16-án a boltokban, multiplatform formában.

Hungamer játékajánló - Star Wars Racer

A hivatalos cím az Episode I "jelzéssel" válik egésszé, amiből már sejthető, hogy van valamilyen kötődése a Csillagok háborúja mű előzményeit taglaló trilógia első fejezetéhez.
Az Episode I - talán mondható - leglátványosabb jelenetét ültették át játszható formába. A filmben szereplő sivatagi helyszín mellé, több nagyon jól kidolgozott pálya társul. Nyerési esélyeink növelésére podunkat fejleszthetjük, így egy jó motor választással hamar magunk mögé utasíthatjunk ellenfeleinket. Azonban nem lesz elég gyorsnak lenni; a fékrendszerre, vagy a javító robotok beszerzésére költött pénz néha életmentő is tud lenni!
Könnyed kikapcsolódás a Star Wars és a versenyjátékok szerelmeseinek.

Képek:
gamesrhellBatman: Arkham City - concept artok

A Game informer szeptemberi számában az egyik kolléga több oldalon keresztül fog írni a Batman Arkham City játékról egy előzetes keretében. Ami szinte már biztos, hogy Batman örök ellensége/barátja, a Macskanő szerepet fog kapni; Bruce Wayne egyik legnagyobb gyengesége. A játék az Arkham Asylum történései után veszi fel a fonalat, így Gotham egyik legnagyobb városrészében, Arkham Cityben oszthatjuk ki a pofonokat a nemrég elszabadult legveszedelmesebb bűnözőknek.