Crysis 2 - dátumozva


A Crytek ma ünnepélyesen bejelentette, hogy a nagy érdeklődéssel várt sci-fi FPS folytatása 2011 március 22-én USA-ban, míg Európában március 25-én jelenik meg. A Crysis 2-őt azért halasztották el, hogy mind a konzolos, mind pedig a pc-s felhasználók optimalizáltabb játékot kapjanak.

Az új megjelenési dátummal egy friss, multiplayer tartalmú képet is közöltek Cevat Yerliék a Crysis 2-ből, amit fentebb láthattok meg. Hát várjuk ezerrel.

Készül a Tropico 4

A Tropico 3 világsikere miatt a Kalypso Media ma reggel úgy döntött, hogy bejelentik a Tropico negyedik felvonását. A Tropico harmadik része az utóbbi évek legkelendőbb SIM-RTS címévé nőtte ki magát, így hát valóban nem kell csodálkozni, hogy a franchise már a negyedik résznél tartana. A hivatalos bejelentés jelenleg a PC-s verziót érinti leginkább, de természetesen később meg fog jelenni a játék Xbox360-as változata is.A Tropico 4 a Tropico 3 utáni történéseit veszi fel fővonalnak, tehát újra El Presidente lehetünk új történelmi és már ismert karakterekkel irányíthatjuk nemzetünket a tündöklésbe vagy éppen a totális bukás szélére. A helyszínek továbbra is egzotikusak maradnak, mint a címből ez ki is vehető.A Tropico 4 új kihívásokat, új pályákat és természetesen új küldetéseket vonultat majd fel. Valamint a fejlesztők kizárólag a PC verzióhoz szociális támogatást is ígérnek a manapság már szinte divatos Twitter és a Facebook által. Ezeken a közösségi oldalakról lehet majd nézni a Tropico frissítéseket és az eredményeinket is. A Haemonit mindent meg fog tenni azért, hogy a PC tulajok elégedettek legyenek, az Xbox360-as verziót csupán mostoha gyermeküknek fogják tekinteni.

A Tropico 4 2011 második félévében fog megjelenni elsősorban PC-re, később pedig Xbox360-ra.

Matthew Fox lesz Shepard parancsnok?


Az IMDB szerint a LOST sztárja, Matthew Fox fogja alakítani a Mass Effect játékok karizmatikus karakterjét, Shepard parancsnokot. Matthew Fox imdb-s adatlapján ugyanis ott szerepel a Mass Effect című produktum is. A Bioware már a filmről ejtett néhány szót, hogy mindenképpen szeretnék megalkotni hollywoodi stílusban. Úgy tűnik, szép lassan eljön a mozifilmnek is az ideje, csak előbb várjuk meg a Mass Effect 3-at Xbox360-ra és PC-re.

StarCraft 2 - Amerikában elég jól fogy


Az NPD legfrissebb jelentései szerint az Egyesült Államokban meglehetősen jól fogy a Blizzard szuperprodukciója, a StarCraft II. A felmérés alapján júliusban, pár nap leforgása alatt több, mint 721.000 amerikai rajongó vette meg PC-re a játékot.

A Blizzard egyébként még múlt héten közölte saját honlapukon a szaksajtóval, hogy júliusban a forradalmi RTS dobozos verziója elérte az 1.5 millió példányt. Még a különböző digitális úton beszerzett példányok nincsenek beszámolva.

Ilyen rekordot USA-ban csak az Xbox360 exkluzív HALO 3 játékkal tudtak elérni.

Deus Ex: Human Revolution - Gamescom trailer


Megérkezett a beígért Deus Ex: Human Revolution Gamescomos videó bemutatója, amit alább nézhettek meg az Eurogamer jóvoltából,

A legújabb Deus Ex év elején fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra.

F1 2010 - dátumozva az európai és az amerikai verzió


A Codemasters magabiztosan jelentette be nemrég, hogy az F1 2010 játékuk Európában szeptember 24-én jelenik meg, abban a kiadásban, amivel a brit piacokra is berobban.

Az Amerikai Egyesült Államok boldog F1 rajongói már szeptember 21-én kipróbálhatják PC-n, Xbox360-on és PS3-on a Codies meglehetősen nagy sikernek örvendező játékát. Köszi, VG247!

A játékról természetesen írtunk egy előzetest is, amit értelemszerűen az Előzetesek menü részlegben fogtok megtalálni.

nail'd - Gamescom Trailer


A Call of Juarez fejlesztői meglehetősen nagy fába vágták a fejszéjüket, hiszen egy árkád motoros játékkal szeretnének elrukkolni még ez év őszén a nail'd játékkal. Remélhetőleg az olvasóink már ismerik a Disney nagysikerű PURE játékát, mert nagyban hordoz olyan stílusjegyeket is a gamma. A teljes játékot a Deep Silver fogja publikálni PC, PS3 és Xbox360 platformokra.

Kane and Lynch 2: Co-op trailer bemutató


Megjelent a Kane and Lynch 2 cooperative bemutató videója a Square Enix jóvoltából. A teljes játék jövőhéttől már kapható lesz az üzletekben multiplatform formában. Egyébként a gamma dél-koreai változatát a Namco Bandai fogja publikálni. Érdekes mindenesetre. A Hungamer oldalon megtaláljátok a Kane and Lynch 2.-ről írt előzetesünket is.

Alien Swarm - az első 10 perc


A Valve ingyenes játékáról, az Alien Swarmról nézhetünk egy közel 10 perces kampány bemutatót. Akit részletesebb érdekel a játék, az olvassa el a róla írt cikkünket, melyet természetesen a Tesztek részlegben találtok meg.

Star Wars: The Force Unleashed II - Yoda és Starkiller látványos CGI bemutatója


A LucasArts egy nagyon kellemes hangulatú videót adott ki a minap a The Force Unleashed 2-ből, amit alább nézhettek meg HD felbontásban. A teljes játék elődjéhez képest sokkal kiforrottabb lesz minden szempontból. Starkiller legújabb kalandjai október közepén robban be a boltok polcaira, PC, PS3 és Xbox360 platformokra. A PSP változatot a kiadó sajnos törölte, inkább a nagygépes változatokra koncentrálnak.

Enslaved - Gamescom trailer


A Ninja Theory az Enslaved játékból egy meglehetősen hangulatos bemelegítő videót adott a hamarosan megrendezendő Gamescom alkalmával. A Cyberpunk környezetben játszódó produktumban egy szerelmes párt alakíthatunk, kooperatív támogatással megsózva. Az Enslavedet természetesen mozgás közben is megismerhetjük egy gamaplay keretében a németországi Gamescom játékexpón.