Pre-Order Now: avagy a 10 legérdekeltebb játék Xbox360-on


Nos, az adatok szintén 2010 augusztusig értendőek és szigorúan az amcsi felhasználók körében.

USA Halo-lázban, hiszen a legújabb részt már, több mint 1 millióan rendelték elő, ellentétben a CoD Black Opsszal, amit mindösszesen 319.000 fő favorizál Xbox360-ra. A Black Ops és a Medal of Honor meglehetősen nagy összecspásra készülnek a MS amerikai konzol piacán, hiszen mindkettőnek meg van rá azért az esélye, hogy másodikként zárja az évet, természetesen a Halo Reach mögött. Negyedik helyet foglalja el a Fallout: New Vegas, érdekes, ez az egyetlen olyan játék, ami mindhárom platformon a legkelendőbb, top 5 listában van benne, természetesen a PC-ből nagyon kevés van előrendelve, hála a wareznak. A Fable 3 elhelyezkedése és meglepően érdekes, hiszen Peter Molyneux 5 milliós eladott példányszámra fog számolni ill Lionhead csapat ennyit szeretne, ha elérne a Fable legújabb része, igaz ez az adat (nem győzöm ismételni) csak az amerikai gamerekre értendő, már mint a 100-as előrendelések. A többi 5 játék elhelyezkedését szemezzétek ki magatoknak. Jó statisztikázást:)


1. Halo: Reach 1,071,366
2. CoD: Black Ops 318,149
3. Medal of Honor 247,715
4. Fallout: New Vegas 202,028
5. Fable III 128,159
6. Star Wars: The Force Unleashed 2 70,638
7. Dead Rising 2 70,012
8. Assassin's Creed: Brotherhood 65,997
9. Mafia II 58,349
10. Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier 40,471

11. helyet a Gears of War 3 foglalja el.

Pre-Order Now: avagy az 5 legérdekeltebb játék PC-n


A hivatalos adatok 2010 augusztusig értendőek és szigorúan az amerikai (USA) felhasználókra. Nos valójában a cikk címe A 10 legérdekeltebb játék 2010-ben PC-re szeretett volna lenni. Igen ám, de a lista sajnos ennyit. Kifújt. A statisztikán meglátszik, hogy azért vannak becsületes jenki PC-s felhasználók, de a warez meglehetősen meggyilkolta az ottani PC piacot, és talán még világviszonylatban is. A következő cikkben adatokat fogok közölni, hogy miből mennyit rendeltek elő a számítógépes, amerikai felhasználók.Első helyen áll a FF 14 Online a maga kis 133.000 felhasználójával, második helyen áll a Blizzard legújabb üdvöskéje a Cataclysm közel 105.000 előrendelővel. Harmadik helyen szerepel a Fallout New Vegas, amelyről már írtunk egy előzetest blogoldalunkon. A New Vegast mintegy, közel 60.000 PC gamer rendelte elő, ezzel megelőzte a szintén Blizzardos játékot, a Diablo 3-at, amit jelenleg 52.000-en favorizálnak. Az EA katonai lövöldéjét, az újragondolt Medal of Honort pedig több, mint 36.000 fő rendelt elő.

1. Final Fantasy XIV Online
2. WoW: Cataclysm
3. Fallout: New Vegas
4. Diablo III
5. Medal of Honor

Gun Loco - a Square Enix új játéka


A Square Enix ma reggel jelentette be az Xbox360 exkluzív Gun Loco produktumot, amely vélhetőleg 2011-ben fog megjelenni a MS konzoljára. A fejlesztők izgalmas és meglehetősen újszerű TPS játékmenetről valamint stílusszerű grafikáról beszélnek.A játékban egy kitalált univerzumban a túlélésért és a szabadságért kell majd harcoljunk az anarchisztikus szabály szerint élő csoportok ellen, tehát a sztorihoz voltaképp semmi köze nem lesz, Első látásra egy teljesen árkád játéknak tűnik. Tulajdonképpen hasonlít picit a véres Naughty Bearhez.A Gun Locoban igazi badass, emlékezetes karakterek fognak szerepelni, nem is beszélve a teljesen egyedi módon kidolgozott nyusziról sem. A játék természetesen tartalmazni fog egy 12 fős online multiplayert, amelyben látványosan tudjuk majd aprítani az emberi ellenfeleinket.


TOVÁBBI KÉPEK

Rage - lesz DLC!


Előreláthatóan a Rage már egy év múlva megjelenik, de az id Software már megerősítette, hogy játékukat jobbnál jobb letölthető tartalmakkal fogják bővíteni.

A teljes játékszoftver tehát 2011 szeptember 13-án fog megjelenni USA-ban, Európában pedig szeptember 15-én fog megjelenni PC, PS3, Xbox360 platformokra a Bethesda forgalmazásában.

Véleményem szerint az id azt csinálja, mint a Kane and Lynch 2 fejlesztői, előre elkészítik a DLC-ket vagy éppen a már elkészült sztoriból faragják le az új tartalomnak nevezhető DLC-t. De már láthattunk példát a Dragon Age Origins esetében is, lásd Pala küldetése. Na mindegy is, az ilyen furfangosságot nem kedvelem. Hype-nak jó ez csak.

Heroes of Might and Magic VI - Bemutatjuk!

Hölgyeim és Uraim! Ünnepélyesen bejelentem, hogy a Ubisoft végre megerősítette a múltheti pletykahírt, mely szerint valóban egy új Might and Magic játék készül. A Black Hole fejlesztői már hozzáláttak a Heroes VI körökre osztott, kaland RTS legújabb epizódjához, ami kizárólag PC-re fog megérkezni. Erre egészen a kölni Gamescom játékexpóig kellet várnunk. Türelmünk meghozta munkánk gyümölcsét, és úgy vélem minden PC-s tábor most igazán büszke lehet szeretett platformjára.

HAWX 2 - Exkluzív gameplay videó!


Egy vadonatúj videó jelent meg a HAWX 2 demójából, amit alább nézhettek meg akár HD felbontásban. A demó egy nagyon látványos küldetést mutat be, nyolc percen keresztül.

A Hungamer előzetesünket természetesen megtaláljátok az oldalunkon, amit Tomi írt. Megjelenés szeptember 7-én, multiplatform formában

Lost Planet 2 - két hónap múlva jön PC-re is


A Capcom bejelentette, hogy a már májusban megjelent Lost Planet második részének készül a PC-s port. A legfrissebb jelentés szerint a Lost Planet 2 október 15-én jelenik meg a számítógépes rendszerekre, 3D illetve DirectX 9 és DirectX 11 támogatással.

A Capcom és az Nvidia emberei pedig közös megegyezésre jutottak a minap, ennek hálája pedig egy LP 2 Benchmark program lett, melyet ---->erről a linkről tölthettek le.<----

Castlevania: Lords of Shadow - októberben?

A Gamerzines legfriseebb információi szerint a Caslevania: Lords of Shadow október elsején jelenik meg PS3-ra és Xbox360-ra a Namco forgalmazásában.Tehát igazi nagy reményekkel várhatjuk az akció RPG 15+ korhatáros projektét még idén ősszel, azaz valamikor október környékén. A Castlevania Xbox360-as verziója pedig két koronngal fog megérkezni kedvenc üzleteinkbe.

Red Faction: Battlegrounds - bejelentés


A THQ a mai napon jelentette be hivatalosan a Red Faction: Battlegrounds című játékot, amely kizárólag digitális formában lesz elérhető, az XBLA és a PSN letöltő rendszereken. Az új bejelentésről ugyan még a múlt héten pletykáltak a külföldi szaksajtók, de a THQ a mai napon lépett és megerősítette a neten keringő hírt.

Az Eurogamer legfrissebb jelentései szerint a Battlegrounds ztartalmazni fog egy rendkívül élvezetes négyszemélyes kooperáció módot, melyet Online barátainkkal játszhatunk.

A kiadó sajnos megjelenés időpontról még nem tájékoztatta a nagyérdeműt, de vélhetőleg még ez évben megjelenik az ígéretes Arcade projekt.

Heti játékmegjelenések, augusztus 21-igA hét játéka: Kane and Lynch 2
A hét arcade járéka: Lara Croft

Xbox 360:
Kane & Lynch 2: Dog Days
Lara Croft and the Guardian of Light (XBLA)

PS3:
Kane & Lynch 2: Dog Days

Wii:
Gold’s Gym Dance Workout

PC:
Kane & Lynch 2: Dog Days

PSP:
Ys Seven

Crysis: 3D-s hype?

A Crysis 2 már megkapta a kiadó jóvoltából a hivatalos jövőévi, márciusi megjelenését, ami természetesen PC mellett már konzolokra is értelmezhető. A Crysis 2 legnagyobb előnye a 3D-s támogatás lesz. Cevat Yerli közleménye szerint szeretnék felruházni a PC-seket valamint az új konzol generációs játékosait egy nagyszerű élménnyel. A török származású úriember még azt is elmondta, hogy az AI minden idők legkifejlettebb rendszere lesz a Crysis 2 képében.


A Crytek még az idei E3-on jelentette be, hogy a Crysis 2 teljes mértékben felkészült a Három dimenziós támogatásra, ami Xbox360-on, PS3-on és PC-n is kiélvezhető lesz. Yerli és csapata azért ruházza fel 3D-vel a Crysis franchize további részeit is, mert a közeljövőben 3DTV-k fognak kiadatásra kerülni, így alkalmazkodniuk kellett ehhez a tervhez is, mert lesz rá nagyon sok igény a későbbiekben.

F1 2010 - az első gameplay jelenetek


Végre megérkezett a Codemasters jóvoltából az első hivatalos bemutató videó az F1 2010 játékból.
Sajtó interjúk a box utcában, tökéletes vezetési élmény, változó időjárás... Igen, ez kell nekünk! Aki megmondja az alábbi videón látott pályák neveit, az kap tőlünk egy digitális sört! Ellenőrizd le tehát Te is a friss videót!F1 2010 szeptember 24-én jelenik meg Európában, PC, PS3, Xbox360 platformokra. USA-ban pedig szeptember 21-én fog berobogni a boltok polcaira.

UK Charts: Hol van a StarCraft???


A Toy Story 3 továbbra is a brit játékszoftver eladási élén van, majd őt követi a L a Red Dead Redemption. A Rockstar western eposz játéka ismét feltámadt hamvaiból, de ezt a nemrégiben megjelent legends and Killers DLC-nek is köszönheti. a listán a Modern Warfare 2 sem panaszkodhat. A StarCraft 2 sajnos még a Top 10-be sem fért bele. Ezek tehát a múlt heti adatok a brit játépiacról.

NFS: Hot Pursuit - DICE fejlesztők is dolgoznak rajta


A Digital Foundry jelentése szerint a Criterion által fejlesztett Need For Speed Hot Pursuit reboot játék munkálataiba a svéd illetőségű DICE is beszáll. A Battlefield extravagáns fejelsztői a Hot Pusruit nyitott világába segítenek bele, hogy a NFS rajongók minél hangulatosabb helyszíneken (hegyvidékes, tengerparti, sziklás, nemzeti parkos, sivatagos, erdős környezeteket illetve helyszíneket ígérnek) tudjanak kedvenc autóikkal száguldozni. Henry LaBounta, a Criterion művészeti vezetője nagyszerű együttműködésnek tartja a DICE segítségét.

A Criterion szerint, kb. 15-25 DICE művészeti vezetők fogják a továbbiakban segíteni a NFS: HP munkálatait, hogy a játékos nagyon részletes környezetet kaphasson.

A holnapi kölni Gamscomon a Hot Pursuit az egyik legnagyobb főszereplő lesz, megjelenni pedig november közepén fog az EA gondozásában.

Rendeld elő a Brink-et: kapsz Fallout és Doom bónusz tartalmakat


Érdekes ajánlattal állt elő a Splash Damage és a Bethesda a sci-fi FPS Brink játékkal, hiszen aki előrendeli a szoftvert, az fog kapni igényes Fallout és Doom bónusz tartalmakat.

Aki tehát előrendeli a Brinket, az kap a játék mellé egy Doom feliratú sapkát, trikót és egy "Hellspawn" tetkót.
Ami pedig a Falloutos akciót illeti szintén tartalmazni fog egy speciális tetoválást, egy egyedi géppuska játékszert, egy csini selyemkendőt és más egyéb nyalánkságokat. Irány a Gamestops és a Best Buy részleg!

A Brink előreláthatólag sajnos csak 2011 magasságában jelenhet meg PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra. De a Splash Damage srácai valamilyen cooperative multiplayer bétáról csiripelnek. Csak várjuk ki az idejét.

Enslaved - az első fejlesztői napló

A Namco Bandai kiadta az Enslaved első fejlesztői videóját, amiben a készítők a történet sajátosságairól, a meglehetősen egyedi karakterekről beszélgetnek egy videó keretében (Dev Diary). Valamint azt is elmondják, hogy mire számíthatunk az egyjátékos, coop kampány alatt.


A játék másik érdekessége, hogy filmszerű jeleneteket fog tartalmazni, amiben Alex Garland tapasztalatával még nagyobb produktummá emelheti az akció TPS játékot. A Ninja Theory szerint az ő munkássága az Enslaved sztorija szempontjából mindenképpen kiemelkedő lesz, s ez fogja naggyá avanzsálni a teljes játékszoftvert, amikor október 8-án meg fog jelenni PS3-ra és Xbox360-ra. Hát majd meglátjuk, mi sül ki belőle. A két személyes coop kampány tényleg meglehetősen biztató dolog.