Dead Space 2 - gameplay trailer


FEAR 3 - gameplay videó!


A Warner jóvoltából közösen megnézhetjük a legújabb FEAR 3 gameplay videóját, amelyben a játékmenetbe kóstolhatunk bele. Megnézése kötelező minden FEAR rajongónak. A teljes produktum sajnos 2011 tavaszán fog megjelenni PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra, méghozzá két személyes kooperatív támogatással.

MORTAL KOMBAT - Combo trailer!


Egy nagyon látványos videó jelent meg a Warner jóvoltából a Mortal Kombat játékból, amelyben a kombók számos lehetőségeit mutatják be a régi, Mortal Kombat film kellemes fődallamával. Ed Boon ígérete szerint a rebootolt MK játék még sosem látott látvánnyal és játékélménnyel fog rendelkezni, kibővítve az online mókázást is. RESPECT!

HAWX 2 - STORY trailer


Úgy gondolom, hogy már túl sokat is híreztünk a HAWX 2-vel kapcsolatban. Nem is fecsérlem rovább a szavakat, már így is mindenki tudja mikor és mire jelenik meg a román árkád repülős játék... Enjoy!

Elemental War of Magic - exkluzív gameplay


Hamarosan megjelenik az Elemental War of Magic című kaland RTS, amely a régi szép időket hivatott jellemezni. Majd meglátjuk mi sül ki belőle. Addig is nézzétek meg a gameplayt ti is.

Resistance 3 - Teaser!!!!


Az Insomniac fejlesztői épp a minap jelentették be a Resistance 3 produktumot, amely természetesen továbbra is PS3 exkluzív marad. Az élő szereplős akció tartalmú teasert alább nézhetitek meg, akár full HD felbontásban is.

Bulletstorm - látvány a köbön?

A tegnapi Gamescom prezentáció alkalmával az Epic kiadott 3 hivatalos képet a Bulletstormból, amiket alább nézhettek meg nagyobb felbontásban. A teljes játékszoftver úgy tűnik nagyon epikus lesz, követve a Gears of War játékmenetét is. Megjelenés 2011 körül.

Crysis 2 - hamarosan zárt multiplayer béta, de csak Xbox360-on
A Crytek friss bejelentése szerint még az idén számolnunk kell Crysis 2 zárt multiplayer bétával, ami csak Xbox360-ra lesz elérhető. A béta multiplayer mellé még két különböző kiadást is megerősítettek, ezek a Nano Edition valamint a Limited Edition. Mindkettő egyedi csomagolás lesz, és legfőképpen a multiplayer módnak tesznek majd jót az extra tartalmaival.Érdekesség, hogy a Nano kiadásban ajándéknak szánják a 28 cm-es Próféta szobrát valamint egy művészeti könyvet és egy Nanosuit-hátizsák is elérhető lesz, mindez 120 fontért. Nagyon korlátozott mennyiségben lesz kapható a kiskereskedésektől.


Képeken a Medal of Honor

Úgy tűnik, hogy a Gamescom jót tett a képgalériánknak, hiszen számos neves játékról közöltünk ma friss képeket. A medal of Honor sem úszta meg ezt.
Brutális képeken a Dead Space 2

Az ideo Gamescom alkalmával friss képek érkeztek Galériánkban a Dead Space 2-ből. A produktum 2011 január 25-én fog megjelenni XBox360-ra, PS3-ra és PC-re.
Ismét képeken a Need for Speed: Hot Pursuit

Új képek érkeztek a need for Speed Hot Pursuit rebootolt verziójából az EA jóvoltából. Az alábbi képeken egyszerűen süt a régi Hot Pursuit hangulat. A teljes játék idén novemberben fog megjelenni, a PS3 exkluzív Gran Turismo 5 debütálásának rá egy hétre. Nem kicsit kockázatos, de amúgy is Xbox360-ra fogják vinni mint a cukrot a HP-t, EA-nek tehát valójában nincs mitől igazán félnie.

Dragon Age II - az első ingame képek!

Az EA vadonatúj képekkel látott el minket, amelyek természetesen a Dragon Age második részéből származnak. Az új képek meglehetősen látványos, ám bár kissé kopárabb vagy fakóbb a friss megjelenítésével. Mindenesetre egyedi látványvilággal lesz megáldva az epikus második rész is.

Az EA nemrégiben pedig hivatalos megjelenési dátummal vértezte fel az akció-RPG típusú Dragon Age 2-őt. A tervek szerint tehát március 8-tól fog megjelenni PC, Xbox360 és PS3 platformokra.

A félelmetes és meglehetősen brutális hangvételű videót megtalálhatjátok oldalunkon is. A képekért pedig fáradjatok az alábbi galériába.Kane and Lynch 2 - befutottak az első értékelések


A Kane And Lynch 2 már Amerikában elérhető, ezért pár nevesebb online magazin már le is tesztelte a teljes produktumot. Hazánkban augusztus 21-től már kapható. Kapott hideget meleget a tesztek alapján... A Destructoid ítélete meglehetősen szigorú volt.

- EuroGamer – 4/10
- Gamespot – 6.5/10
- Game Informer – 60/100
- IGN – 7/10
- Joystiq – 2.5/5
- JustPushStart – 3.5/5
- Videogamer – 7/10
- Destructoid – 1/10

Gran Turismo 5 - végre dátumot kapott!


A Sony végre élt a lehetőséggel és a kölni Gamescom alkalmával bejelentette hivatalosan, hogy a Gran Turismo 5 idén fog megjelenni, kizárólag PS3-ra, méghozzá november 3-án. Ekkor fog megérkezni az európai boltok polcaira a legendás GT 5 autó szimulátor. Amerikában pedig november 2-án fog megjelenni.

A Sony pedig úgy tűnik, hogy nem fél az EA-től, hiszen a megjelenés előtti játékexpón számtalan díjat megkapott Need for Speed: Hot Pursuit is novemberben fog megjelenni.

Kane and Lynch 2 újra mozgásban


Nemrég mutattuk be a Kane and Lynch 2 első 15 percét egy meglehetősen szolid kezdéssel, azonban most egy látványos helikopteres játékmenet bemutató érkezett. A játék Steam szupporttal érkezik PC-re, valamint Xbox360-ra és PS3-ra is meg fog érkezni a boltok polcaira augusztus 20-tól!

Torchlight II - Gamescom trailer


Megérkezett a Diablo-klón bemutatója is az idei gamescom alkalmával a Torchlight 2-ből is. A folytatás az ígéretek szerint jobb, szebb és lehengerlőbb lesz mint elődje. És ugye ne feledjük el azt se, hogy online kooperatív támogatással fog megjelenni 2011-ben, kizárólag PC-re.

Lara Croft - Launch trailer


Megjelent a teljes játékszoftver utolsó videó bemutatója, éppen ezért meglehetősen fontosan tartjuk ennek bemutatását az oldalunkon. Az új Lara Croft teljesen más játék, mint a Tomb Raider címek. Irányítása hasonló az Alien Swarm játékhoz, a kamera beállítás is érdekes, hiszen felül nézetes, izometrikus nézetben lehet végigjátszani. A magyar és külföldi szaksajtók pedig egyenesen oda vannak érte, főleg az újító játékmenetért és a kellemes játékélményért. Lara Croft már az XBL-ről beszerezhető 1200 MS pont keretében, úgy gondoljuk teljesen megéri az árát. Szeptembertől pedig érkezik a PC és PS3 verzió is. Várjuk szeretettel!

NBA 2K11 debut trailer


Egy nagyon hangulatos videó érkezett a Hungamer olvasóinak a következő NBA 2K11-ből, melyben egy kis játékmenet is látható, szinte már szeretnék a joy-t a kezünkben. Az irányítható sztárjátékosok persze ebben a részben is helyet kapnak. A látványra sem lehet panaszunk.
Már csak ki kell várnunk a megjelenést, ami a U.S-be Október 5-re , a U.K-ba pedig október 8-ra tehető információink szerint.
A játék a 2K games jóvoltából PC-re PS2-re PS3-ra Xbox360-ra és Wii-re fog megjelenni.

Crysis 2 Multiplayer videó

A sikervárományos Crysis 2 multiplayer részébe kapunk egy kis bepillantást.