Csúszik a HAWX 2


Úgy tűnik, hogy manapság már az a divat a játék megjelenések kapcsán, hogy a kiadók állandóan elcsúsztatják a tervezett hivatalos megjelenési dátumot. Nincs ez másképp a HAWX 2 esetében is, ugyanis a Ubisoft legfrissebb jelentése szerint a Tom Clancy által fémjelzett HAWX második része PS3-ra és PC-re sajnos csúszik.

Noha a PS3 tulajok már szeptember 10-én megkaphatják, de a legrosszabbul mégis - dobpörgés, hát persze - a PC társadalom jár, hiszen ők október elsejétől próbálhatják ki szeretett árkád repülős játékukat. Az Xbox360 verzió pedig a terv szerint halad, szeptember 3-től kapható a nagyopbb üzletekben is.

Risen 2 - leleplezve!


A Deep Silver az idei kölni Gamescom alkalmával ünnepélyesen bejelentette a kritikusok is által kedvel Risen folytatását. A fantasy RPG második részének a fejlesztését továbbra is a Piranha Bytes fogja végezni, sajátos boszorkányműhelyükben.

Az új rész teljes mértékben mitikus és természetesen jobb lesz, mint elődje. Vélhetőleg az Xbox360-as verzió már nem lesz annyira bugos. A kiadó semmilyen lényegretörő információt nem közölt legújabb termékükről.

Késik a Testvériség PC-n!


A VG247 információi szerint sajnos a Brotherhood PC verziója késni fog, méghozzá jó sokat, ugyanis a számítógépes Assassins Creed rajongók csak 2011 tavaszán kaphatják meg a multiplayer támogatással is rendelkező játékot. Gaelec Simard a neves online szaksajtónak még azt is elmondta, hogy az AC: Brotherhood játékideje meglehetősen biztató lesz, hiszen körülbelül 15 óra tiszta végigjátszást fog ígérni.

Az Assassin's Creed: Brotherhood PS3-ra és Xbox360-ra idén novemberben fog megjelenni, míg PC-re csak jövőre, március vagy április környékén.

Castlevania: Lords of Shadow - fantasztikus képeken!

Az alábbi Castlevania: Lords of Shadow képek meglehetősen szépek és nem mellesleg még véltozatos helyszíneket is lehet remélni a Mercury Steam által fejlesztett játékból. Megjelenés idén októberben!


Fable III - 10 új kép

Elérkeztünk az 1000.-ik bejegyzéshez, így nem csak az augusztus 20-át, hanem blogunkat is megünnepelhetjük a Fable 3 friss képek megnézésével:) A teljes játékszoftver október 26-án fog megjelenni Xbox360-ra. PC-s megjelenésről továbbra sincs információnk.


Mortal Kombat - friss képeken

Enslaved: gameplay a GC-ről


Vadi új videó jelent meg az Enslaved játékból, mely segítségével a játékmenet milyenségébe nyerhetünk betekintést. Megjelenés október 8-án, kizárólag konzolokra.

Medal of Honor - Chopper Gameplay


Az IGN közreműködésével fantasztikus videóhoz jutottunk, már ami a Medal of Honort illeti. Az alábbi videóban meg kell tisztítani a "hegylakókat" a nem tudom milyen típusú" helikopter segítségével. Ugyan az alábbi jelenetek sok gamernek ismerős lehet, láttunk már ilyet korábban is, de legalább látványosra sikeredett, na és a zene, ami a küldetés alatt szól, hát nagyon modern mi?

Castlevania: Lords of Shadow - fantasztikus gameplay


Meglehetősen látványos gameplay bemutató jelent meg a Castlevania Lords of Shadow játékból, amely a legfrissebb feltételezések szerint idén októberben jelenne meg, kizárólag PS3-ra és Xbox360-ra. A Fable III pedig a legnagyobb vetélytársának fog számítani. Merészek a kiadó emberei, meg kell hagyni. De ez a játék sem panaszkodhat, hiszen nagyszerű akció-kaland RPG elébe nézünk!

ArcaniA: Gothic 4 - Gamescom trailer


Megérkezett a Gothic 4 gamescomos bemutató videója, amit alább nézhetek meg. A teljes játék idén októberben fog megjelenni PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra.

Mafia 2 - új trailer


Új videó jelent meg a Mafia második részéből. Akit pedig részletesebben érdekel a játék, az olvassa el az előzetesünket valamint a demótesztet.

Street Fighter X Tekken - GC gameplay


Egy vadi új videót nézhetünk meg az idei kölni Gamescom játékexpó alkalmával a Street Fighter X Tekken-ből. A produktumnak hihetetlenül nagy a fogadtatása, mint az alábbi videón hallható is. biztosan nagy rajóngó bázisa lesz...